Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέω έτσι μου έιπαν οι τεχνικοί από τον ote και γενικά στην περιοχή μου δεν έχουμε και από τις καλύτερες εγκαταστάσεις όπως και τα περισσότερα μέρη στην Ελλάδα. Παλιές καλωδιώσεις, καφάο αρχαίο υποδομές μηδέν έντάξει πάλι καλά να λέω που πιάνω και αυτά.

καλα ναι μπορει να σου δωσαν κανα καλυτερο ζευγαρι ποιος ξερει.θα πρεπε καποιος να δει τα στατιστικα σου πριν και μετα για να δει γενικοτερα τι παιζει .αλλα αφου παιζεις καλυτερα απο πριν μια χαρα.απλα συνηθως καποιος που παιζει 8 Mbit σε adsl σημαινει οτι ειναι πολυ μακρια οποτε και vdsl να βαλει δεν κερδιζει κατι.τωρα εσυ πως πηγες σε αυτην την ταχυτητα ποιος ξερει.εκτος  αν υπηρχε θεμα στον χαλκο και σου δωσαν αλλο η αν ειχε γινει καμια παραξενη ρυθμιση και εχανες σε ταχυτητα.αν μπορεις καποια στιγμη σηκωσε τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου απο περιεργεια για να δουμε.(attenuation,margin,data rate,max /attainable rate)

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εκανα το  fast path και πηγα στα 70 ms! not bad! τελικα εχω καποιο θεμα στο κουτι κατω και αυριο περιμενω τον τεχνικο :) ελπιζω ολα να πανε καλα!

Δημοσ.

λογικα πρεπει να εχασες και λιγο στο sync.εφοσον δεν βλεπουμε και το attenuation δεν ξερουμε αν εισαι κοντα και πραγματι εχεις θεμα η εισαι μακρια και για αυτο φτανει τοσο.αυριο που θα το δει ο οτε μας λες τι εγινε τελικα.

Δημοσ.

my lovely poulinos :D ηρθαν οι τεχνικοι και σημερα και πηρα χαρααα! κατω στο κουτι του σπιτιου μου δινει 29.2mb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αρα κατι γντ στα καλωδια προς τα πανω η η μπριζα εχει παθει κανα εγκεφαλικο :P αυριο ερχετε ο ηλεκτρολογος και τζετ η φαση!( 65 ms πλεον χεχε)

Δημοσ.

my lovely poulinos :D ηρθαν οι τεχνικοι και σημερα και πηρα χαρααα! κατω στο κουτι του σπιτιου μου δινει 29.2mb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αρα κατι γντ στα καλωδια προς τα πανω η η μπριζα εχει παθει κανα εγκεφαλικο :P αυριο ερχετε ο ηλεκτρολογος και τζετ η φαση!( 65 ms πλεον χεχε)

το κακο ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν ξερουν να τεσταρουν κατανεμητη οποτε υποχρεωτικα περιμενουν τον οτε η τον παροχο να ερθει.τωρα μπορει να φταινε διαφορα.μπορει να φταιει κατι στην ενωση των καλωδιων κατω.μπορει να φταιει το ιδιο το καλωδιο αν και αμα ειναι αυτο συνηθως υπαρχει και αναπληρωματικο.μπορει να φταιει το πριζακι να κανει διαφορα παραξενα.μπορει καταλαθος να εχει συνδεθει και το αναπληρωματικο πισω απο το πριζακι και να φταιει μονο αυτο.επρεπε πριν φωναξεις ηλεκτρολογο να εκανες εσυ μερικες δοκιμες.με τοσα Posts δεν θυμαμαι και τι εχεις δοκιμασει και τι οχι.αν και τωρα που ξαναδιαβασα το θεμα δεν δοκιμασες να ανοιξεις το πριζακι να δεις τι γινεται απο πισω.απλα δοκιμες μονο με το ρουτερ με κοντο καλωδιο.το μονο κακο ειναι οτι δεν φαινεται το attenuation σου για να σου πουμε απο την αρχη αν ηταν λογικο η οχι.τελικα δεν ειναι λογικο.ελπιζω αυριο να λυθει τελειως το θεμα σου

απλα να ξερεις οτι με fast path που εβαλες εχεις μικροτερο ping αλλα χανεις λιγο σε συγχρονισμο.δηλαδη αν ειχες πχ 29 με fast μπορει με Interleave να εφτανες παραπανω αν υποθεσουμε οτι ειχες μεγαλυτερο πακετο απο αυτο των 30 Mbit.

αλλα εσυ που εχεις 30 αρα δεν εχεις θεμα.μικρες διαφορες.

Δημοσ.

ολα πενα! 

rzgq.png

το θεμα ηταν το μπριζακι τελικα! ωρα για απολαυση :D

πουλινος 1000 ευχαριστω

Δημοσ.

ολα πενα! 

rzgq.png

το θεμα ηταν το μπριζακι τελικα! ωρα για απολαυση :D

πουλινος 1000 ευχαριστω

to καθετο το καλωδιιο δυσκολα χαλαει γενικοτερα.συνηθως τα πριζακια μπορουν να παθουν κατι απο οξειδωση απο το να μην παταει καλα κτλ.τελος καλα ολα καλα.

Δημοσ.

that's more like it ..! στα στατιστικά εννοώ . Γενικότερα απο τι διαβάζω και απο προσωπική εμπειρία με το VDSL οταν βλέπεις errors Να τρέχουν κατα εκατοντάδες σε συνδυασμό με χαμηλότερο συγχρονισμό κοιτάς εσωτερική εγκατάσταση πρώτα(μπριζάκι, εσωτερική καλωδίωση κτλ) . Αυτό γιατι τα miniDSLAM που έχουν εγκατεστημένα στις γειτονιές δεν απέχουν παραπάνω απο 200 μέτρα κατα μ,ο απο το κάθε σπίτι με αποτέλεσμα τα 50mbps να είναι το ελάχιστο που μπορείς να πιάσεις.

Δεν ισχύει φυσικά το ίδιο οταν παίρνεις VDSL απο το κέντρο.

Δημοσ.

that's more like it ..! στα στατιστικά εννοώ . Γενικότερα απο τι διαβάζω και απο προσωπική εμπειρία με το VDSL οταν βλέπεις errors Να τρέχουν κατα εκατοντάδες σε συνδυασμό με χαμηλότερο συγχρονισμό κοιτάς εσωτερική εγκατάσταση πρώτα(μπριζάκι, εσωτερική καλωδίωση κτλ) . Αυτό γιατι τα miniDSLAM που έχουν εγκατεστημένα στις γειτονιές δεν απέχουν παραπάνω απο 200 μέτρα κατα μ,ο απο το κάθε σπίτι με αποτέλεσμα τα 50mbps να είναι το ελάχιστο που μπορείς να πιάσεις.

Δεν ισχύει φυσικά το ίδιο οταν παίρνεις VDSL απο το κέντρο.

το κακο ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν πιανουν τα χερια τους για να δοκιμασουν κατανεμητη η στην χωνευτη και γενικοτερα πολλοι δεν το εχουν με τα πριζακια κτλ.εδω βλεπεις και ηλεκτρολογους που  κανουν οτι νανε και ενω εχει προβλημα η καλωδιωση σου λενε ολα ειναι οκ.βλεπουν και τσεκαρουν μονο την συνεχεια του φυσικου μεσου.οτι νανε.οι λεξεις adsl/vdsl/errors,χαμηλοτερος συγχρονισμος απο κατω ειναι αγνωστες λεξεις.

Τωρα εχει σειρα το streaming... ;) μπορω να streamarw σε 720p; η σε 480;

αν δεν σου φτανει γενικοτερα το upload μετα μονο στο μεγαλο πακετο αμα πας 50 με 5.δεν ξερω βεβαια ποσο attainable εχεις για να δουμε αν η γραμμη μπορει να παιξει στα 5 Mbit up και 50 down

Δημοσ.

το κακο ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν πιανουν τα χερια τους για να δοκιμασουν κατανεμητη η στην χωνευτη και γενικοτερα πολλοι δεν το εχουν με τα πριζακια κτλ.εδω βλεπεις και ηλεκτρολογους που  κανουν οτι νανε και ενω εχει προβλημα η καλωδιωση σου λενε ολα ειναι οκ.βλεπουν και τσεκαρουν μονο την συνεχεια του φυσικου μεσου.οτι νανε.οι λεξεις adsl/vdsl/errors,χαμηλοτερος συγχρονισμος απο κατω ειναι αγνωστες λεξεις.

αν δεν σου φτανει γενικοτερα το upload μετα μονο στο μεγαλο πακετο αμα πας 50 με 5.δεν ξερω βεβαια ποσο attainable εχεις για να δουμε αν η γραμμη μπορει να παιξει στα 5 Mbit up και 50 down

δεν ειναι διαθεσιμο εδω στο αγρινιο η 50αρα... δοκιμασα stream και μια χαρα και στα 720p!με καλο bitrate!εγψ ηθελα με 480p αρα ειμαι μια χαρα! τωρα το μονο ειναι οτι ανεβασα ping in game στα 100ms καμια ιδεα να το ριξω?

Δημοσ.

δεν ειναι διαθεσιμο εδω στο αγρινιο η 50αρα... δοκιμασα stream και μια χαρα και στα 720p!με καλο bitrate!εγψ ηθελα με 480p αρα ειμαι μια χαρα! τωρα το μονο ειναι οτι ανεβασα ping in game στα 100ms καμια ιδεα να το ριξω?

εισαι με fast path ή οταν ηρθε ο τεχνικοςγια να κανει ελεγχο σε εβαλαν σε interleave παλι για να γινει ελεγχος?.αν εισαι σε fast δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.αν δεν εισαι ζητα ξανα fast path.μεσα απο το ρουτερ φαινεται τι εισαι.

Δημοσ.

κάτι μου λέει ότι δεν είσαι fastpath πάντως...

αφου μου το χαν αλλαξει...!  και ειχα πεσει σχεδον 20 ms.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...