vang2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 δεν γνωριζω αν ειναι απο αστικο κεντρο η kv. παντως στη σελιδα του οτε δειχνει οτι η 50αρα δεν ειναι διαθεσιμη στην περιοχη μου.
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 δεν γνωριζω αν ειναι απο αστικο κεντρο η kv. παντως στη σελιδα του οτε δειχνει οτι η 50αρα δεν ειναι διαθεσιμη στην περιοχη μου. μαλλον δεν εισαι απο kv τοτε.αν και με τον οτε δεν ξερεις που και ποτε δινει. αν τα καφαο εξω ειναι αλλαγμενα τοτε παιρνεις απο kv αλλιως παιρνεις απο το αστικο κεντρο.τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου παντως δηλαδη το margin που βλεπω αφου τα αλλα δεν βγαινουν(attenuation) φαινεται σαν να παιρνεις απο το αστικο κεντρο Indeed.οποτε μαλλον για αυτο δεν σου δινουν παραπανω γιατι δεν θα το πιασεις.μονο 5 Upload θα επιανες .στο down .....
vang2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 σε καθε περιπτωση ειμαι πολυ ευχαριστημενος.ελπιζω στο μελλον για 50αρα.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 σε καθε περιπτωση ειμαι πολυ ευχαριστημενος.ελπιζω στο μελλον για 50αρα. καλα ναι με σχεση το adsl καμια σχεση.πολυ καλυτερο Upload.αν αλλαχτουν και τα καφαο με το καλο και γινουν Kv τοτε το 50 αρι θα το εχεις για την πλακα.γιατι με αυτα τα νουμερα(με βαση το Margin γιατι το attenuation δεν το βγαζει)δεν σε βλεπω για 50 αρι απο το αστικο κεντρο.και για αυτο και μαλλον δεν το δινει ο οτε.αν το δωσει θα ειχε νοημα να το βαλεις μονο για το παραπανω Upload Που εκει εχεις περιθωριο στο margin
vang2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Σήμερα ήρθε τεχνικός και το μέγιστο που μπορώ να πιάσω σε 50αρα είναι 35/5 λόγω αποστασης. Να γυρίσω σε 30αρα η να μείνω στην 50αρα με 35/5. Θα ήθελα τις γνώμες σας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 αν δεν σου χρειάζεται το extra upload...
vamagas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Σήμερα αναβάθμησα σε 30vdsl απο 24adsl. Το vdsl ρουτερ δεν έχει έρθει ακόμα αλλά αυτά που βλέπω στο adsl ρουτερ με ανησυχούν. Η ταχύτητα έπεσε από ~980/15000 σε 770/11200 και το snr margin ανέβηκε από ~7.5/8.5 σε 14/14.5. Θα έχω πρόβλημα;
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Σήμερα ήρθε τεχνικός και το μέγιστο που μπορώ να πιάσω σε 50αρα είναι 35/5 λόγω αποστασης. Να γυρίσω σε 30αρα η να μείνω στην 50αρα με 35/5. Θα ήθελα τις γνώμες σας εξαρτατε απο διαφορα.αν σε νοιαζει το οικονομικο τοτε πηγαινε για το 30 αρι εκτος αν θες τοσο πολυ το Upload.στο 50 αρι απλα θα κερδισεις τα 5 mbit παραπανω αντι για τα +20 στο down και απλα +2,5 στο Up.θα εισαι και πιο stable στο 30αρι.βεβαια το βασικο θα ειναι να ειναι και η καλωδιωση να ειναι σωστα φτιαγμενη ειτε σε 30αρι ειτε σε 50αρι.(εσυ λογικα την εχεις σωστα οπως ειχαμε πει). ο οτε λογικα αυτο που μετρησε 35/5 το μετρησε απο τον κατανεμητη αν το τεσταρε πραγματικα .εκτος αν το εβγαλε στην τυχη με βαση το attenuation και το attainable οποτε εκει ολα ειναι σχετικα. αλλα με βαση τα χαρακτηριστικα σου που ειχες γραψει στην previous σελιδα και εγω σου ειχα πει οτι το 50αρι δεν θα το πετυχεις αφου εισαι ηδη 9 Margin στο down(8,8) αλλα στo Up το 5 mbit το εχεις γιατι εχεις 15 margin.στην πραξη πανω στο σπιτι μπορει να μην δεις καν τα 35 που σου λεει ο οτε.γιατι ο οτε δοκιμασε πιθανοτατα με argus analyzer που συγχρονιζει πολυ καλα και β.δοκιμασε κατανεμητη αρα χωρις τηλεφωνα splitter Κτλ. Σήμερα αναβάθμησα σε 30vdsl απο 24adsl. Το vdsl ρουτερ δεν έχει έρθει ακόμα αλλά αυτά που βλέπω στο adsl ρουτερ με ανησυχούν. Η ταχύτητα έπεσε από ~980/15000 σε 770/11200 και το snr margin ανέβηκε από ~7.5/8.5 σε 14/14.5. Θα έχω πρόβλημα; σε εχουν αλλαξει Profile σε adsl.αντι για margin 9 που ειναι το default σε εχουν σε margin 14 που βαζουν σε κατι Iptv Κτλ.δηλαδη απο τα πιο αργα αλλα stable profile.δεν σε νοιαζει στην παρουσα φαση.οταν πας σε vdsl λογικα ισχυει αλλο Profile Οποτε θα το δεις εκεινη την στιγμη.αν τους παρεις τηλεφωνο μπορουν να στο αλλαξουν τωρα για το adsl αλλα δεν εχει νοημα.αλλωστε δεν θα παιξεις adsl. Aπο kv θα παρεις η απο το αστικο κεντρο? λογικα για να εισαι σε αυτην την ταχυτητα σε adsl θα ειναι απο αστικο κεντρο
vamagas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Είμαι επαρχία (Αμαλιάδα) 600μ από οτε. κν δεν εχω δει να υπάρχουν εδώ κοντά μονο καφάο. Το αστείο είναι ότι σε 30-40μ από μένα οι 24αρες κλειδώνουν από 8 max 12, υποθέτω ότι αυτοί παίρνουν από το καφάο κι εγώ απ το κέντρο. Οπότε περιμένω για το ρουτερ και αναφέρω τότε τυχον πρόβλημα. Ευχαριστώ poulinos
vamagas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τελικά οι ανησυχίες μου επιβεβαιώθηκαν. Ήρθε το ρούτερ (speedport w724v), η γραμμή είναι ενεργοποιημένη, έγινε reset από οτε και η ταχύτητα παραμένει χαμηλά (880/12280). Εν αναμονή ελέγχου της γραμμής μπορώ να κάνω κάτι άλλο;
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Είμαι επαρχία (Αμαλιάδα) 600μ από οτε. κν δεν εχω δει να υπάρχουν εδώ κοντά μονο καφάο. Το αστείο είναι ότι σε 30-40μ από μένα οι 24αρες κλειδώνουν από 8 max 12, υποθέτω ότι αυτοί παίρνουν από το καφάο κι εγώ απ το κέντρο. Οπότε περιμένω για το ρουτερ και αναφέρω τότε τυχον πρόβλημα. Ευχαριστώ poulinos 600 μετρα απο οτε δεν θα πρεπε να παιζεις 15 Mbit Που παιζεις σε adsl αλλα κανα 20αρι.εκτος αν δεν εισαι 600 μετρα σε ευθεια.θα πρεπε να μας γραψεις και το attenuation κτλ για να δουμε.μποροι οι αλλοι να παιρνουν απο αλλο καφαο που το καλωδιο να πηγαινει απο αλλου η γενικοτερα το καλωδιο να μην ειναι σε τοσο καλη κατασταση κτλ κτλ.και εσυ και οι αλλοι απο καφαο περνατε και μετα πηγαινετε στο αστικο κεντρο.Internet απο το καφαο παιρνουν μονο αυτοι που πεφτουν σε Kv ενω αντιθετα ιντερνετ απο το αστικο κεντρο χωρις να περνανε απο καφαο παιρνουν αυτοι που εχουν σταθερο καλωδιο(να δω πως θα δουν αυτοι vdsl απο kv:P). σταθερο καλωδιο συνηθως υπαρχει σε εταιρειες η σε εμπορικα κεντρα και οχι σε σπιτια τοσο πολυ.δηλαδη υπαρχει σε σημεια που ο οτε εχει παρα πολλες γραμμες επειδη ειναι πχ πολλες εταιρειες και χρειαζονται πολλες γραμμες.δεν ειναι ο νομος βεβαια αυτο.μπορει να ειναι πολλες εταιρειες και να περνανε και απο καφαο.οπως εχω δει σε ενα μικρο κτιριο με εταιρειες το ενα καλωδιο να περναει απο καφαο αλλα το καινουριο που εφεραν επειδη το παλιο ψιλογεμισε ηταν κατευθειαν μεχρι το αστικο κεντρο(σταθερο καλωδιο το λενε).παραπανω Info στο Link στην υπογραφη.κατι εχω γραψει και εκει για τα σταθερα δεν θυμαμαι μονο αν εχω φωτο(αν και δεν αλλαζει κατι στο πως φαινεται απλα αντι να γραφει σε ποιο καφαο(κκ) πεφτει το καλωδιο του απερχομενου γραφει οτι ειναι σταθερο και εχει λιγο διαφορετικη αριθμηση. Τελικά οι ανησυχίες μου επιβεβαιώθηκαν. Ήρθε το ρούτερ (speedport w724v), η γραμμή είναι ενεργοποιημένη, έγινε reset από οτε και η ταχύτητα παραμένει χαμηλά (880/12280). Εν αναμονή ελέγχου της γραμμής μπορώ να κάνω κάτι άλλο; αν βλεπεις τα ιδια νουμερα με πριν και ιδια Margin tote Μαλλον δεν σε εχουν σε vdsl ακομα.για μπες μεσα στο ρουτερ στην καρτελλα που συγχρονιζει και πες μας τι γραφει εκει.γιατι τα νουμερα σου ειναι ιδια με πριν και κατι μου λεει οτι σε εχουν ακομα σε 14 margin και σε adsl αντι για vdsl και 9 Margin η οτι αλλο δινουν
vamagas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 600 μετρα απο οτε δεν θα πρεπε να παιζεις 15 Mbit Που παιζεις σε adsl αλλα κανα 20αρι.εκτος αν δεν εισαι 600 μετρα σε ευθεια.θα πρεπε να μας γραψεις και το attenuation κτλ για να δουμε.μποροι οι αλλοι να παιρνουν απο αλλο καφαο που το καλωδιο να πηγαινει απο αλλου η γενικοτερα το καλωδιο να μην ειναι σε τοσο καλη κατασταση κτλ κτλ.και εσυ και οι αλλοι απο καφαο περνατε και μετα πηγαινετε στο αστικο κεντρο.Internet απο το καφαο παιρνουν μονο αυτοι που πεφτουν σε Kv ενω αντιθετα ιντερνετ απο το αστικο κεντρο χωρις να περνανε απο καφαο παιρνουν αυτοι που εχουν σταθερο καλωδιο(να δω πως θα δουν αυτοι vdsl απο kv:P). σταθερο καλωδιο συνηθως υπαρχει σε εταιρειες η σε εμπορικα κεντρα και οχι σε σπιτια τοσο πολυ.δηλαδη υπαρχει σε σημεια που ο οτε εχει παρα πολλες γραμμες επειδη ειναι πχ πολλες εταιρειες και χρειαζονται πολλες γραμμες.δεν ειναι ο νομος βεβαια αυτο.μπορει να ειναι πολλες εταιρειες και να περνανε και απο καφαο.οπως εχω δει σε ενα μικρο κτιριο με εταιρειες το ενα καλωδιο να περναει απο καφαο αλλα το καινουριο που εφεραν επειδη το παλιο ψιλογεμισε ηταν κατευθειαν μεχρι το αστικο κεντρο(σταθερο καλωδιο το λενε).παραπανω Info στο Link στην υπογραφη.κατι εχω γραψει και εκει για τα σταθερα δεν θυμαμαι μονο αν εχω φωτο(αν και δεν αλλαζει κατι στο πως φαινεται απλα αντι να γραφει σε ποιο καφαο(κκ) πεφτει το καλωδιο του απερχομενου γραφει οτι ειναι σταθερο και εχει λιγο διαφορετικη αριθμηση. αν βλεπεις τα ιδια νουμερα με πριν και ιδια Margin tote Μαλλον δεν σε εχουν σε vdsl ακομα.για μπες μεσα στο ρουτερ στην καρτελλα που συγχρονιζει και πες μας τι γραφει εκει.γιατι τα νουμερα σου ειναι ιδια με πριν και κατι μου λεει οτι σε εχουν ακομα σε 14 margin και σε adsl αντι για vdsl και 9 Margin η οτι αλλο δινουν Σωστά και σωστά. Από καφάο παίρνω. Ήρθε τεχνικός του οτε και μέτρησε τη γραμμή - η απόσταση (σε καλώδιο) είναι 1500μ. Θα γυρίσω πίσω σε adsl. Πληροφοριακά, αρχικά ήταν σε adsl2+, όταν γύρισε σε vdsl έπιασε μαχ 2.5/16.5 το βράδυ και τώρα το πρωι έχει 1/15.4 με τα margin να παίζουν απο 8.1/8.9 - 8.7/9.6, attenuation 8.7/19.6 για adsl και 0/0 για vdsl. Ευχαριστώ poulinos που ασχολήθηκες
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Σωστά και σωστά. Από καφάο παίρνω. Ήρθε τεχνικός του οτε και μέτρησε τη γραμμή - η απόσταση (σε καλώδιο) είναι 1500μ. Θα γυρίσω πίσω σε adsl. Πληροφοριακά, αρχικά ήταν σε adsl2+, όταν γύρισε σε vdsl έπιασε μαχ 2.5/16.5 το βράδυ και τώρα το πρωι έχει 1/15.4 με τα margin να παίζουν απο 8.1/8.9 - 8.7/9.6, attenuation 8.7/19.6 για adsl και 0/0 για vdsl. Ευχαριστώ poulinos που ασχολήθηκες παιρνεις απο το αστικο κεντρο διαμεσω καφαο για να εισαι στα 1500 μετρα.κοινως δεν παιρνεις απο τα νεα καφαο(Kv).1500 μετρα ειναι λιγο πολλα για vdsl οποτε μονο οταν θα δωθει απο Kv Θα παιξεις.καλα το 0/0 για το vdsl ειναι μονιμο στον οτε.για καποιο λογο το ρουτερ του δεν διαβαζει το attenuation>δεν υπαρχει 0/0 attenuation που να παιρνες και απο kv.τωρα ισως με καλυτερο χαλκο αν ειχαν ορεξη να ασχοληθουν να επαιζες 2.5/16.5 μονιμα (τουλαχιστον να κερδιζες στο Upload).παντως μικρη διακυμανση στο Margin αλλα καπου τρωει σκαλωμα και μαλλον κανει dc και μετα αλλαζει η ταχυτητα sync.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα