Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εβαλα την 30αρα vdsl του οτε και πιανω 20-22mb δλδ 2.2mb download..

ειμαι στο αγρινιο! καλα ειναι τοσα η επρεπε παραπανω?

8ts6.png

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα εβαλα την 30αρα vdsl του οτε και πιανω 20-22mb δλδ 2.2mb download..

ειμαι στο αγρινιο! καλα ειναι τοσα η επρεπε παραπανω?

8ts6.png

Προφανώς πήρες vdsl από το ΑΚ του ΟΤΕ.

Εάν είσαι σε απόσταση 700-800μ. από το ΑΚ δικαιολογείται μια πτώση στην διαδρομή του χάλκινου δικτύου αλλά παίζει ρόλο και η εσωτερική καλωδίωση και συνδεσμολογία.

Δημοσ.

αποσταση απο οσο θυμαμαι ειμαι στα 500 μετρα... κατι αλλο εγω στο μοντεμ δν εκανα τπτ!

δλδ το βαλα στην πριζα και κατευθειαν ειχα ιντερνετ χωρις να κανω τπτ ρυθμισεις κλπ...μηπως φταιει αυτο?  

πριν με την 24αρα adsl ειχα μαξ 12-13...

Δημοσ.

όχι δεν φταίει αυτό  δεν μπορείς εσύ από το router  να κανείς  ρύθμισής στην γραμμή σου έτσι γίνετε στέλνουν από το κέντρο τής ρύθμισής τής γραμμής  και μόλις ενεργοποίησης το  router τής παίρνει αυτόματα

Δημοσ.

όχι δεν φταίει αυτό  δεν μπορείς εσύ από το router  να κανείς  ρύθμισής στην γραμμή σου έτσι γίνετε στέλνουν από το κέντρο τής ρύθμισής τής γραμμής  και μόλις ενεργοποίησης το  router τής παίρνει αυτόματα

το κουλο ειναι πως χωρις φιλτρο εχω κανονικα ιντερνετ...με φιλτρο δν εχω! εχει το κιτρινο σηματακι !τι στα κομματια΄?

Δημοσ.

ας τα πουμε μια φορα ακομα.η καλωδιωση του vdsl ειναι διαφορετικη απο του adsl.αν στην παρακατω ερωτηση που σου κανω η απαντηση σου ειναι ναι τοτε ηδη εχουμε βρει το πρωτο λαθος.εχεις μεσα στο σπιτι τηλεφωνικες συσκευες με φιλτρακια?αν η απαντηση ειναι ναι ξεκιναμε να λυσουμε το θεμα.

το vdsl δεν παιζει οπως στο adsl Που βαζεις πχ στο πρωτο δωματιο ενα τηλεφωνο με φιλτρο στο δευτερο δωματιο ενα τηλεφωνο με φιλτρο και στο τριτο δωματιο το router.

πρεπει η γραμμη οπως ερχεται απο τον οτε και μπαινει στο σπιτι στο πρωτο πριζακι θα πρεπει να παει κατευθειαν πανω στο splitter του ρουτερ.δεν θα συνεχισει πισω απο τον τοιχο παραλληλα για τα υπολοιπα πριζακια.ολα τα υπολοιπα πριζακια θα πρεπει να παρουν τηλεφωνο πανω απο το splitter και χωρις φιλτρα αφου το splitter κανει το φιλτραρισμα.αυτο ομως εχει το κακο οτι το ρουτερ σου ισως χρειαστει να παει σε αλλη πριζα.και να το πω και με αλλο τροπο.μπαινοντας μεσα στο σπιτι και ακολουθοντας τα πριζακια αν υποθεσουμε οτι ενωνονται στην σειρα πρεπει να ειναι πρωτα το ρουτερ με το splitter και ολα τα τηλεφωνα μετα πανω απο το splitter.αν δεν το κανεις ετσι θα χανεις ταχυτητα.αν εχεις μονο ενα πριζακι η σκοπευεις να χρησιμοποιησεις μονο ενα πριζακι μεσα στο σπιτι για τηλεφωνο και ιντερνετ τοτε ειμαστε καλυτερα.το κακο ειναι οτι δεν βγαζει και το attenuation σου

απαγορευονται οι παραλληλες καλωδιωσεις στο vDSL ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ.μεχρι να φτασουμε στο splitter και κοινως στο ρουτερ το καλωδιο πρεπει να ειναι μονοκοματο χωρις κατι παραλληλο χωρις τηλεφωνο πιο πριν χωρις χωρις χωρις.σε νοητη ευθεια πρεπει να βρουμε το ρουτερ πρωτα πανω στην γραμμη μας.οποτε ισως χρειαστει να ανοιξεις πριζακια η να παρεις διπλο πριζακι για να παρεις την επιστροφη για τα τηλεφωνα.ελπιζω να μην σου ακουγονται κινεζικα.

Δημοσ.

ας τα πουμε μια φορα ακομα.η καλωδιωση του vdsl ειναι διαφορετικη απο του adsl.αν στην παρακατω ερωτηση που σου κανω η απαντηση σου ειναι ναι τοτε ηδη εχουμε βρει το πρωτο λαθος.εχεις μεσα στο σπιτι τηλεφωνικες συσκευες με φιλτρακια?αν η απαντηση ειναι ναι ξεκιναμε να λυσουμε το θεμα.

το vdsl δεν παιζει οπως στο adsl Που βαζεις πχ στο πρωτο δωματιο ενα τηλεφωνο με φιλτρο στο δευτερο δωματιο ενα τηλεφωνο με φιλτρο και στο τριτο δωματιο το router.

πρεπει η γραμμη οπως ερχεται απο τον οτε και μπαινει στο σπιτι στο πρωτο πριζακι θα πρεπει να παει κατευθειαν πανω στο splitter του ρουτερ.δεν θα συνεχισει πισω απο τον τοιχο παραλληλα για τα υπολοιπα πριζακια.ολα τα υπολοιπα πριζακια θα πρεπει να παρουν τηλεφωνο πανω απο το splitter και χωρις φιλτρα αφου το splitter κανει το φιλτραρισμα.αυτο ομως εχει το κακο οτι το ρουτερ σου ισως χρειαστει να παει σε αλλη πριζα.και να το πω και με αλλο τροπο.μπαινοντας μεσα στο σπιτι και ακολουθοντας τα πριζακια αν υποθεσουμε οτι ενωνονται στην σειρα πρεπει να ειναι πρωτα το ρουτερ με το splitter και ολα τα τηλεφωνα μετα πανω απο το splitter.αν δεν το κανεις ετσι θα χανεις ταχυτητα.αν εχεις μονο ενα πριζακι η σκοπευεις να χρησιμοποιησεις μονο ενα πριζακι μεσα στο σπιτι για τηλεφωνο και ιντερνετ τοτε ειμαστε καλυτερα.το κακο ειναι οτι δεν βγαζει και το attenuation σου

απαγορευονται οι παραλληλες καλωδιωσεις στο vDSL ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ.μεχρι να φτασουμε στο splitter και κοινως στο ρουτερ το καλωδιο πρεπει να ειναι μονοκοματο χωρις κατι παραλληλο χωρις τηλεφωνο πιο πριν χωρις χωρις χωρις.σε νοητη ευθεια πρεπει να βρουμε το ρουτερ πρωτα πανω στην γραμμη μας.οποτε ισως χρειαστει να ανοιξεις πριζακια η να παρεις διπλο πριζακι για να παρεις την επιστροφη για τα τηλεφωνα.ελπιζω να μην σου ακουγονται κινεζικα.

εε ολιγον ναι αλλα θα σε διαφωτισω λιγο....στο σπιτι(φοιτητης) εχει 1 μπριζακι μονο  σε ολο το σπιτι! απο εκει  βγαζω ενα καλωδιο που στο τελος του εχω το σπλιτερ και απο εκει το ενα το βαζω στο μοντεμ(οπου εχω το ιντερνετ που ανεφερα ) και στο αλλο βαζω το τηλ( το τηλ δεν δουλευει ομως ισως να φταιει η συσκευη? εχω μια καβατζα και θα δοκιμασω! 22-23mb εχω σταθερα...

Δημοσ.

εε ολιγον ναι αλλα θα σε διαφωτισω λιγο....στο σπιτι(φοιτητης) εχει 1 μπριζακι μονο  σε ολο το σπιτι! απο εκει  βγαζω ενα καλωδιο που στο τελος του εχω το σπλιτερ και απο εκει το ενα το βαζω στο μοντεμ(οπου εχω το ιντερνετ που ανεφερα ) και στο αλλο βαζω το τηλ( το τηλ δεν δουλευει ομως ισως να φταιει η συσκευη? εχω μια καβατζα και θα δοκιμασω! 22-23mb εχω σταθερα...

ωραια δυο πραγματα η μαλλον δυο τρια πραγματα.

α.ας δοκιμασεις μΕ ΜΙΚΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ καλωδιο στα ποσα συγχρονιζει χωρις τηλεφωνα splitter κτλ.μπορει να εχει θεμα το καλωδιο μπορει να εχει θεμα το splitter μπορει να φταιει και το τηλεφωνο.οποτε ενα ενα τα βλεπεις.για αρχη σκετο ρουτερ με μικρο καλωδιο

β.ανοιξε το πριζακι.θα πρεπει απο πισω να εχεις μονο ενα ζευγαρι συνδεδεμενο.αν εχεις δυο ενα απο τα 2 ειναι αναπληρωματικο προς τον οτε και πρεπει να το αποσυνδεσεις.

Δημοσ.

Μετα το παοκι που παιζει επιστρεφω σπιτι και τεσταρω και τις 3 περιπτωσεις ;) 1000 ευχαριστω

Δημοσ.

μια μια δοκιμη καθε φορα για να  δεις τι φταιει.θα βλεπεις και ποσο συγχρονιζει αλλα και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα margin attenuation για να συγκρινεις.αν και το attenuation δεν στο βγαζει αλλα οκ.(στο λεω μηπως και στοβγαλει)

Δημοσ.

με κοντο καλωδιο καρφι απο το μπριζακι στο μοντεμ 

aEi9eap.png

βλεπω αλλαξαν καποιες τιμες....πουλινος για κανε μου τα λιανα!χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...