Προς το περιεχόμενο

Windows XP Professional SP3 Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την ετικέτα  Πιστοποιητικού Αυθεντικότητας (αυτοκόλλητο με το Product Key) για Windows XP Professional 32bit, αλλά το CD εγκατάστασης που διαθέτω, είναι παλιό με Service Pack 1. Για να αποφύγω το Update, μέσω του Windows Update, μήπως γνωρίζει κάποιος από πού μπορώ να κατεβάσω την αυθεντική έκδοση Windows XP Professional SP3 Greek (το Λειτουργικό μαζί με το SP3 και όχι μόνο το SP3).

Δημοσ.

Δεν υπαρχουν νομιμα λινκ για τα iso των xp,ή να το πω καλυτερα, απο νομιμες πηγες οπως ειναι το digitalriver που φιλοξενει πολλα iso των windows 7.

Δημοσ.

Μπορείς να ενσωματώσεις το sp3 πριν την εγκατάσταση - ουσιαστικά θα δημιουργήσεις ένα νέο cd βασισμένο στο αυθεντικό sp1 που έχεις. Δες εδώ.

Δημοσ.

Έχω την ετικέτα  Πιστοποιητικού Αυθεντικότητας (αυτοκόλλητο με το Product Key) για Windows XP Professional 32bit, αλλά το CD εγκατάστασης που διαθέτω, είναι παλιό με Service Pack 1. Για να αποφύγω το Update, μέσω του Windows Update, μήπως γνωρίζει κάποιος από πού μπορώ να κατεβάσω την αυθεντική έκδοση Windows XP Professional SP3 Greek (το Λειτουργικό μαζί με το SP3 και όχι μόνο το SP3).

Αλλοι σαν και μενα (λεμε τωραααα) σε παλιο μου pc που εχω εχω βαλει XP Pro SP0 Oem Greek χωρις προβλημα και περασα το sp1 απο πανω μια χαρα χωρις να σερνεται χωρις τιποτε εσυ τι θες sp3 ; Μαλακια ειναι περνα καλυτερα σε windows 7.

Το μηχανακι σου τι επεξεραστη μνημες ram εχει κλπ ;

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/8/2013 στις 10:43 ΠΜ, Jannis64 είπε

https://archive.org/details/winxpprosp2greek

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...