Jannis64 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Έχω την ετικέτα Πιστοποιητικού Αυθεντικότητας (αυτοκόλλητο με το Product Key) για Windows XP Professional 32bit, αλλά το CD εγκατάστασης που διαθέτω, είναι παλιό με Service Pack 1. Για να αποφύγω το Update, μέσω του Windows Update, μήπως γνωρίζει κάποιος από πού μπορώ να κατεβάσω την αυθεντική έκδοση Windows XP Professional SP3 Greek (το Λειτουργικό μαζί με το SP3 και όχι μόνο το SP3).
jim_p Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δεν υπαρχουν νομιμα λινκ για τα iso των xp,ή να το πω καλυτερα, απο νομιμες πηγες οπως ειναι το digitalriver που φιλοξενει πολλα iso των windows 7.
hawkpilot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μπορείς να ενσωματώσεις το sp3 πριν την εγκατάσταση - ουσιαστικά θα δημιουργήσεις ένα νέο cd βασισμένο στο αυθεντικό sp1 που έχεις. Δες εδώ.
thelos257 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Έχω την ετικέτα Πιστοποιητικού Αυθεντικότητας (αυτοκόλλητο με το Product Key) για Windows XP Professional 32bit, αλλά το CD εγκατάστασης που διαθέτω, είναι παλιό με Service Pack 1. Για να αποφύγω το Update, μέσω του Windows Update, μήπως γνωρίζει κάποιος από πού μπορώ να κατεβάσω την αυθεντική έκδοση Windows XP Professional SP3 Greek (το Λειτουργικό μαζί με το SP3 και όχι μόνο το SP3). Αλλοι σαν και μενα (λεμε τωραααα) σε παλιο μου pc που εχω εχω βαλει XP Pro SP0 Oem Greek χωρις προβλημα και περασα το sp1 απο πανω μια χαρα χωρις να σερνεται χωρις τιποτε εσυ τι θες sp3 ; Μαλακια ειναι περνα καλυτερα σε windows 7. Το μηχανακι σου τι επεξεραστη μνημες ram εχει κλπ ;
Jannis64 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά βρήκα από γνωστό που έχει ακριβώς αυτό που ψάχνω.
takisttt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Στις 27/8/2013 στις 10:43 ΠΜ, Jannis64 είπε Έχω την ετικέτα Πιστοποιητικού Αυθεντικότητας (αυτοκόλλητο με το Product Key) για Windows XP Professional 32bit, αλλά το CD εγκατάστασης που διαθέτω, είναι παλιό με Service Pack 1. Για να αποφύγω το Update, μέσω του Windows Update, μήπως γνωρίζει κάποιος από πού μπορώ να κατεβάσω την αυθεντική έκδοση Windows XP Professional SP3 Greek (το Λειτουργικό μαζί με το SP3 και όχι μόνο το SP3). https://archive.org/details/winxpprosp2greek 1
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Γιατί sp2? Έχει και το sp3. Αφού αναβιώθηκε το θέμα μετά από 5 χρόνια τουλάχιστον ασ γίνει σωστά. https://archive.org/details/MicrosoftWindowsXPSP3ProGreek 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις