d4mage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αρχικά η SAMSUNG κυκλοφορεί το S3 & S3 mini όπου φυσικά αμέσως μετά κυκλοφορεί το S4 & S4 mini... Είδε λοιπόν η apple ότι υπάρχει ενδιαφέρον στις μικρότερες συσκευές και κατευθείαν το έκανε copy - paste! Το μόνο καλό στην όλη ιστορία είναι ότι επιτέλους θα πάψω να ακούω την σύγκριση με το πλαστικό! Από εκεί που η τέλεια συσκευή ήταν 3,5 ίντσες, ξαφνικά είναι στις 4, από εκεί πάλι που το γυαλί ήταν η πρώτη σύγκριση στο παρακατιανό πλαστικό... ξαφνικά θα γίνει η νέα μόδα στα iphone.... Άρε Samsung πόσο σε αδικούν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Τα έχεις λίγο μπερδεμένα μάλλον. Τα iPhone είναι ήδη μικρότερα από τα Mini της Samsung. Επίσης, το 3G/S ήταν πλαστικά, οπότε πάλι άκυρη η σύγκριση. Είναι απλά τα πράγματα, το 4/S και 5 είναι premium συσκευές και το 5c εκτός απροόπτου θα έχει πολύ καλής ποιότητας πλαστικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 πιστευει?δεν ειναι κατι που μπορει να εγινε 2000 χρονια πριν,εγινε προσφατα και το γραψανε οι εφημεριδες. και αντι να κανετε μουγκα που λετε αερολογιες μου λες τωρα οτι ειπα οτι φταιει η apple. Δεν φταίω εγώ που δεν κατάλαβες τι έγραψα! Όπως επίσης ακόμη δεν μπήκες στο κόπο να διαβάσεις την πραγματική ιστορία του …νεφρού. Anyway, μη σου χαλάσω τη δική σου πραγματικότητα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Φιλε μου η άφιξη του 5c σημαίνει πολλά...μην κοιτάς μόνο την επιφάνεια...Κάποια άτομα έχουν δώσει 700 € για το iphone 5, δεν μπορεί ή apple και η κάθε apple να το ακυρώνει αυτό έτσι απλά.. Ασε που είναι ΤΡΑΓΙΚΟ κάθε Σεπτέμβριο να αλλάζουν τα κινητά! ΕΛΕΟΣ!! το 4s που έχω, τον οκτώμβριο θα θεωρείτε αρκετά παλιό! Το Iphone 4 θα θεωρείτε αρχαιολογία... Πάλι καλα που το macbook pro που έχω είναι ακόμα "new!" Πωπω αρρώστια!! Μακριά από εμάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k.karalis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δεν μπορώ να διαβάσω 7σελίδες, που ούτε λίγο oύτε πολύ είναι τα ίδια. Ωστόσο φαντάζεσται ότι οι εταιρείες κατασκευής συσκευών δεν είναι από άλλο πλανήτη, βλεπουν γύρω τους και βλέπουν πολλά. Σκεφτείται λοιπόν την φάση να βλέπουν καλή ώρα το insomnia και το όργιο (καλοπροέρετα το λέω) ανταλλαγής και αγοράπωλησίας που γίνεται όχι μόνο εδώ-μέσα. Σκεφτείται για πόσο χρήμα μιλάμε στο οποίο δεν μπορούν να βάλουν "χέρι" εκτός και άν βγάλουν ένα νέο μοντέλο για να συνεχιστεί το παζάρι?!?!?!??!?! :cool: :cool: :cool: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.DrekoCX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 τι θα γινει δηλαδη?καθε σεπτεμβρη νεο μοντελο.οταν λεμε οικονομικο iphone αλα apple εννοουμε 430-500ευρω? οικονομικο ειναι 200-259 ευρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stel106 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 iphone 3g 3gs 4 4s μολις βγηκε το 5 απογοητευτικα τελειως πλεων δεν εχουν να προσφερουν πραγματικα τιποτα παρα μονο marketing! galaxy s4 top Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 τι θα γινει δηλαδη?καθε σεπτεμβρη νεο μοντελο.οταν λεμε οικονομικο iphone αλα apple εννοουμε 430-500ευρω? οικονομικο ειναι 200-259 ευρω! Δεν λεγεται φθηνο, λεγεται φθηνο iphone. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill81 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Προσωπικά περιμένω να δω το 6 που λογικά θα αλλάξουν και οι διαστάσεις τις οθόνης. Δεν περιμένω το 5S να έχει μεγάλες διαφορές από το 5. Το 5c βέβαια είναι κάτι έξυπνο και σωστό από την μεριά της apple κατα την γνώμη μου. Νομίζω ότι θα πουλήσει καλά. Βέβαια δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από τώρα πριν παρουσιαστούν επίσημα και μάθουμε περισσότερα αλλά γενικά το 5c μου φαίνεται έξυπνη κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Storman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αυτό με τα νεφρά έχει γίνει και άλλες φορές μόνο για iphone πριν κάποια χρόνια. Όπως επίσης οι ουρές που δεν μπορείς ούτε για την ανάγκη σου να πας, έχουν συμβεί. Δεν λέω ότι φταίει η apple σε αυτό, η apple καλά κάνει. Ποια η ανάγκη για πρωτοπορία όταν μοσχοπουλάει έτσι? Ούτε είναι κακό να είσαι fan της apple.Άλλο θέμα σχολίασα.Όσο για την κάμερα του 5, δεν ξέρω αν γνωρίζεις την κάμερα του 920... Για μένα η κάμερα είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό, απλά έχω κουραστεί με την Nokia. Μην μου πείτε ότι κάμερα του στυλ gopro 4κ σε κινητό το 2013 είναι επιστημονική φαντασία.... Και κάτι τελευταίο, τα specs είναι μια χαρά, η ουσία δεν μου αρκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αυτό με τα νεφρά έχει γίνει και άλλες φορές μόνο για iphone πριν κάποια χρόνια. Όπως επίσης οι ουρές που δεν μπορείς ούτε για την ανάγκη σου να πας, έχουν συμβεί. Δεν λέω ότι φταίει η apple σε αυτό, η apple καλά κάνει. Ποια η ανάγκη για πρωτοπορία όταν μοσχοπουλάει έτσι? Ούτε είναι κακό να είσαι fan της apple.Άλλο θέμα σχολίασα.Όσο για την κάμερα του 5, δεν ξέρω αν γνωρίζεις την κάμερα του 920... Για μένα η κάμερα είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό, απλά έχω κουραστεί με την Nokia. Μην μου πείτε ότι κάμερα του στυλ gopro 4κ σε κινητό το 2013 είναι επιστημονική φαντασία.... Και κάτι τελευταίο, τα specs είναι μια χαρά, η ουσία δεν μου αρκεί... Δεν μπορεί κανείς να κρίνει το πάθος οποιουδήποτε για οτιδήποτε. Ο καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται και αυτό που τον κάνει να νιώθει καλύτερα και είναι αδύνατον να ταιριάζουμε όλοι ως προς αυτά! Και γω θεωρώ τραγικό να βλέπω παιδάκια να σκούζουν για τον Παντελίδη αλλά δεν το πήρα και τόσο κατάκαρδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Εβλεπα τωρα εικονες της motherboard του iphone 5s και ειναι μικροτερη απο αυτην του iphone 5.Ετσι θα εχει χωρο για μεγαλυτερη μπαταρια, πχ 15-20% μεγαλυτερη. Σε συνδυασμο οτι δεν αναμενεται ο καινουριος επεξεργαστης του iphone 5s να ειναι πολυ πιο γρηγορος(αλλα πιθανως να ειναι πιο energy efficient) απο τον προηγουμενο του iphone 5, πιστευω οτι η apple θα δωσει βαρυτητα στην αυτονομια κ μπορει το καινουριο iphone να εχει συνολικα 50% μεγαλυτερη αυτονομια(ειδικα σε talk time χρειαζεται βελτιωση). Ισως αυτο μαλιστα να ειναι κ το selling point του, μιας κ στις επιδοσεις υστερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Λετε το "s" στο iphone 5s να σημαινει stamina ή κατι παρομοιο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 To s μαλλον σημαινει second Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Storman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Βασικά ο καθένας μπορεί να κρίνει οποιονδήποτε για οτιδήποτε.. πράγμα που μόλις έκανες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Εδω ειπε πως οι εν δυναμει αγοραστες του iphone θα πουλησουν νεφρο και θα ποδοπατηθουν αυτο σε πειραξε... Ετεροχρονισμένα και με όλη την διάθεση διαλόγου και αστεισμού. Όταν το userbase έχει τέτοιο Mentality, τότε δεν του αξίζει να χάσει μόνο νεφρό.;ρ *από ένα "διπλανό" φόρουμ, που όταν το διάβασα αυτό το μήνυμα έκλαψα απ τα γέλια, για τα αντίγραφα του iphone 4 λέει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα