Prospector8 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αν ειναι νομιζεις οτι θα κατσω να ασχοληθω με πραγματα που ειναι αυτονοητα εισαι πολυ γελασμενος. Πες μας ξεκαθαρα οτι πηρες 760 επειδη πιστεύεις πως ολες οι 7870 κανουν απειρο θορυβο, να σε παρουμε και επισημα με τις ντοματες με αυτα που λες. Ακου κει οι Sappire κανουν θορυβο, επειδη ετυχε να πεσεις σε ελαττωματικό κομματι οπως θα μπορουσες να τυχεις και στην 760..
ptz13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Delpetro κάνεις λάθος πάντως. Δεν έχουν θέμα όλες οι 7870. Μία Sapphire που πέρασε από τα χέρια μου για ένα εξάμηνο δεν ακουγόταν καθόλου.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Έχε υπόψη σου οτι λίγο μετά θα βγει η Amd Volcanic Islands σειρά. Την εχω στα υποψη μου αλλα δεν θα με βοηθησει και τρελα αυτο δεδομενου οτι οι σειρα που με ενδιαφερει (9850/70) θα κυκλοφορησει αρκετα αργοτερα. Τελος Σεπτεμβρη με μεσα Οκτωβρη θα πρεπει να εχω καταλληξει σε αυτο που θελω και χρειαζομαι. Μεχρι τοτε φανταζομαι οτι θα εχουν βγει και τα αναλογα στοιχεια για τις νεες καρτες και πιθανον να εχουν φτιαξει και οι τιμες αντιστοιχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα