Προς το περιεχόμενο

Ip Camera - Wifi!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα για άλλη μια φορά παιδιά  :) 
Μου φέρανε δώρο μια κάμερα η οποία μπορεί να συνδεθεί και ασύρματα εκτός του ενσύρματου. Το θέμα είναι το δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Η κάμερα έχει ένα πρόγραμμα (ip cam tool) το οποίο και καλά ανιχνεύει την κάμερα αλλά δεν βρίσκει τπτ. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Ευχαριστώ!!!  :-)

Δημοσ.

Λογικά θα πρέπει να τη σετάρεις πρώτα μέσω ethernet να συμφωνεί το ασύρματο encryption της με αυτό που χρησιμοποιείς στο δικό σου wifi.

Μοντέλο;

Δημοσ.

Κατασκευαστης της καμερας και το site του για αρχη. Υπαρχουν?

Nαι. Μέσα σε ένα κινέζικο manual λέει MayGion!!!

Λογικά θα πρέπει να τη σετάρεις πρώτα μέσω ethernet να συμφωνεί το ασύρματο encryption της με αυτό που χρησιμοποιείς στο δικό σου wifi.

Μοντέλο;

Δεν θέλω όμως να έχει στατική Ip. MayGion ο κατασκευαστής!!! (μάλλον)

Δημοσ.

Nαι. Μέσα σε ένα κινέζικο manual λέει MayGion!!!

Το νου σου, πιθανόν εκείνες οι απομιμήσεις των foscam.

Εκτός των προβλημάτων τους παίζει να υποστηρίζει μονάχα wep encryption.

• Moderators
Δημοσ.

Εκτός των προβλημάτων τους παίζει να υποστηρίζει μονάχα wep encryption.

Συν του οτι μεσα στα πρωτα αποτελεσματα του Google υπαρχει και αυτο, το οποιο ειναι φρεσκο.

Mε αρκετη προσοχη λοιπον.

Δημοσ.

Τέλειαααα. :-/ Πείτε ότι θέλω να δώσω στατική Ip έτσι όπως είναι όλα... δλδ τπτ δεν είναι συνδεδεμένο πουθενά. χαχαχα... Τι κάνω; :) ΟεΟ!!! 

Δημοσ.

Πρώτα συνδέεσαι μέσω browser στο web ui της έχοντας τη συνδεμένη στο ethernet (στο μενού του ρούτερ σου θα δεις την ip που θα πάρει).

Από εκεί τη σετάρεις σύμφωνα με το 1ο link του Gi0 για το wireless,static ip, streaming κλπ.

Δημοσ.

Υποστηριζει. Αναφερεται στο link πιο πανω.

ναι δεν άνοιξα το λινκ γιατί είμαι απο το κινητό.

αφού λοιπόν υποστηρίζει ας αγωράσει το dyn pro,είναι μόνο 20$ δολλάρια(25 είναι κανονικά αλλά έχει ενα discount code αυτή την περίοδο) το χρόνο και είναι άρχοντας,ούτε προβλήματα ούτε να φτιάχνει νεα domain κάθε λίγο και λιγάκι με free λογαριασμούς dyndns.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...