redmanftw Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 καλησπερα σε ολους...ποιο πακετο εχετε να μου προτινεται για μια νεα συνδεση στο διαδυκτιο,η cyta ειναι ακομα η πιο οικονομικη απο ολες? ps: δεν εχω σταθερο τηλεφωνο ουτε προκειται οταν βαλω ιντερνετ να χρειαστω το σταθερο
ioulios ptimper Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 σε θέμα οικονομίας εγώ είχα βάλει την wind με 15,70 το μήνα απεριόριστο 24άρι. Ωστόσο η ταχύτητα από περιοχή σε περιοχή διαφέρει. Δηλαδη ενώ στη σύνδεση που ειχα σε ένα σπίτι (double play) έπιανε 2,2 ΜΒ το δευτερόλεπτο, στην άλλη έπιανε μόνο 0,9 ΜΒ. Εσύ βασικά κοίτα τα πακέτα που αντέχεις οικονομικά και μετά κάνε μια έρευνα στην περιοχή σου αν μπορείς να δεις τις ταχύτητες που πιάνουν τα δίκτυα. Επίσης πρόσεξε αν δεν έχεις ενεργοποιημένη γραμμή ΟΤΕ ,τότε θα αναγκαστείς να πληρώσεις τέλη ενεργοποίησης της γραμμής. σε θέμα οικονομίας εγώ είχα βάλει την wind με 15,70 το μήνα απεριόριστο 24άρι. Ωστόσο η ταχύτητα από περιοχή σε περιοχή διαφέρει. Δηλαδη ενώ στη σύνδεση που ειχα σε ένα σπίτι (double play) έπιανε 2,2 ΜΒ το δευτερόλεπτο, στην άλλη έπιανε μόνο 0,9 ΜΒ. Εσύ βασικά κοίτα τα πακέτα που αντέχεις οικονομικά και μετά κάνε μια έρευνα στην περιοχή σου αν μπορείς να δεις τις ταχύτητες που πιάνουν τα δίκτυα. Επίσης πρόσεξε αν δεν έχεις ενεργοποιημένη γραμμή ΟΤΕ ,τότε θα αναγκαστείς να πληρώσεις τέλη ενεργοποίησης της γραμμής. πάντως απόσο ερεύνησα μέχρι τώρα δεν είδα κάποια καλή προσφορά.
YiannEle Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 γενικώς η wind είναι η πιο τσαμπέ...εγώ έχω με 17 ευρώ 24αρι ιντερνετ + σταθερά 2 ώρες...πλέον το πιθανότερο είναι να παίζουν και ακόμα καλύτερες προσφορές, αφού τα πράγματα έχου στενέψει κι άλλο...
winterman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Mια απο τις πιο πιο οικονομικες ειναι και η OnTelecoms....Προσωπικα την εχω κανα 6 χρονια και ποτε δεν ειχα προβλημα ουτε με τηλεφωνο ουτε με internet....καπου στα 30 ευρω ειναι με 24 mbps + τηλεφωνο....(βέβαια δεν βλέπω να αναγραφει πουθενα καποιο πακετο μονο για internet αλλα δεν χανεις κατι αν τους ρωτησεις )
redmanftw Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 δεν ειχε η cyta με 14 ευρω απεριοριστα 4 mbps?
YiannEle Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 μα σου φτάνουν τα 4 mbps??? θα σέρνεται...
jkoukos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Για 24άρι Internet και τηλέφωνο με χρονοχρέωση, χωρίς πάγιο ΟΤΕ οι λύσεις είναι:HOL 16€ (μετά τον 1ο χρόνο 24,70€).Wind 17€ (μετά τον 1ο χρόνο 23,67€).Forthnet 17,90€ (μετά τον 1ο χρόνο 19,90€). Τα κινητά με αστική χρέωση και δωρεάν οι κλήσεις σε σταθερά Forthnet.Cyta 23€. Έχει επίσης με 19€ το 8άρι και 16€ το 4άρι. OnTelecoms 24,70€. Έχει επίσης με 20,23€ το 8άρι. Δωρεάν οι κλήσεις σε σταθερά της On. Σε όλους σχεδόν με τη λήξη του υποχρεωτικού 12άμηνου παίζει ανάλογη έκπτωση, αλλά δεν γίνεται αυτόματα και θα πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο. Προτείνω Forthnet. Γενικά όμως το θέμα με την ταχύτητα είναι πως θα σου κάτσει η γραμμή που θα δώσει ο ΟΤΕ στο πάροχο.
ioulios ptimper Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 εγω βασικα θα σου προτεινα να περιμενεις μεχρι σεπτεμβρη που τοτε θα βγουν οι προσφορες σε πακετα...
redmanftw Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 μα σου φτάνουν τα 4 mbps??? θα σέρνεται...γιατι θα σερνεται; εδω εχω 2 και ειναι μια χαρα
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Forthnet την χρησιμοποιώ δυο χρόνια δέν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα αρκεί να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου δηλαδή πληρωμές. Μακριά απο την Wind
YiannEle Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 γιατι θα σερνεται; εδω εχω 2 και ειναι μια χαρα και κατεβάζεις τορεντ, live streaming κλπ χωρίς πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα