nikoskon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μετά από πτώση έχει χαρακτεί και έγινε λακουβίτσα στην πάνω δεξιά γωνία του iPhone 5 μου. Ευτυχώς δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί τίποτα άλλο παρά μόνο αυτό το σημείο. Υπάρχει κατάστημα που να αναλαμβάνει αλλαγή του ασημί αυτού bezel με γνήσιο και φυσικά λογικό κόστος; Sent from my iPhone
georgeadams Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δε νομίζω πως υπάρχει κανείς που να σου εγγυηθεί πως το ανταλλακτικό θα είναι γνήσιο. 1
nikoskon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δεν έχεις άδικο. Ωστόσο θεωρώ πως θα υπάρχει ανταλλακτικό OEM που θα την παλεύει και ποιοτικά και από άποψης εφαρμογής στην συσκευή. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν αντέχω να βλέπω την χτυπημένη γωνία. Θα πάρω κανένα τηλ όποια κατάστηματα επισκευών μου βγάλει το Google και βλέπουμε. Sent from my iPhone
nikoskon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Update: Midframe(αυτό που θέλω να αντικατασταθεί) και backplate είναι ένα ανταλλακτικό. Κόστος αντικατάστασης ανταλλακτικού (από διάφορα καταστήματα): 140-190€ Η Arvato σου κάνει αντικατάσταση της συσκευής με τα γνωστά bubble phones με 240€ και εγγύηση 3 μήνες. Συνεπώς μένω όπως είμαι, εκτός και αν μου στρίψει κάποια από τις επομένες μέρες. Τα ανταλλακτικά σε όσους ρώτησα, δεν είναι γνήσια, απλά γίνεται υποτίθεται κάποια δειγματοληψία και διαλογή και εφόσον το κατάστημα εγκρίνει την ποιότητα του εκάστοτε ανταλλακτικού, προχωρά σε μαζική παραγγελία.
ADHD Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 140-190ε για οχι γνησιο ανταλλακτικο η καταλαβα λαθος?? Και 240 για να στο αλλαξουν με refurbished στην Arvato? Πανε καλα τι τιμες ειναι αυτες??
nikoskon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 <p>140-190ε για οχι γνησιο ανταλλακτικο η καταλαβα λαθος?? Και 240 για να στο αλλαξουν με refurbished στην Arvato? Πανε καλα τι τιμες ειναι αυτες?? </p> Καλά κατάλαβες. Το refurbished δεν είναι κανόνας βέβαια για τα bubble phones. Sent from my iPhone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα