Προς το περιεχόμενο

help, enoxlhtikos hxos

ioannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

??? σε ποια σελιδα ας πουμε?

Π.χ. http://www.mail.com, και σε πολλές άλλες ακούγεται, ένας ήχος ενοχλητικός σαν κλουπ και καμιά φορά τρομάζω, νομίζω ότι τις δημιουργούν τα διάφορα popup.

Ευχαριστώ gbras

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν εισαι με IE

τοτε πας tools>internet options>advanced

εκει μεσα στην κατηγορια multimedia (ειναι καπου στην μεση) θα αποεπιλεξεις το play sounds in web pages

δεν ξερω αν θελει (μαλλον θελει) επανεκινηση ο ΙΕ και λογικα δεν θα ακους τον ηχο

Μάλλον είναι από τις ρυθμίσεις των Windows. Πήγαινε Start --> Settings --> Control Panel --> Sounds and Audio Devices --> Sounds --> και βρες σε ποια επιλογή αντιστοιχή αυτός ο ήχος και άλλαξέ τον. Ή διάλεξε no sounds αν δεν θέλεις πουθενά να ακούγονται ήχοι στα Windows.

Gia des to OTECOUNT pou exeis kanei egatastasi.

Apo ta options pou exei kane disable to kineziko martyrio kathe fora pou peftei 1 monada.........

giati thewreis dedomeno oti exei otecount progy?

ase pou o hxos ths stagonas einai pio syxnos kai den exei na kanei me monades tou ote

εδω θα ηταν καλο να εγραφε ο χρηστης που εκανε την ερωτηση

αν τρεχει μαζι με τον ΙΕ καποιο αλλο προγραμμα

πχ εγω εχω για τα pop up παραθυρα το pop up cop Που μπορω οταν μπλοκαρει ενα παραθυρο να το βαλω να χτυπαει με ενα ηχο και φυισκα δεν τον σταματας αυτον τον ηχο απο εκει που εγραψα

αν η σελιδα εχει shockwave η κατι παρομοιο δεν ξερω πως γινεται

Μάλλον είναι από τις ρυθμίσεις των Windows. Πήγαινε Start --> Settings --> Control Panel --> Sounds and Audio Devices --> Sounds --> και βρες σε ποια επιλογή αντιστοιχή αυτός ο ήχος και άλλαξέ τον. Ή διάλεξε no sounds αν δεν θέλεις πουθενά να ακούγονται ήχοι στα Windows.

Λοιπόν παιδά, ευχαριστώ και πάλι όλους σας για τη βοήθεια. Έκανα ό,τι γράφετε, αλλά το "κλουπ" συνεχίζεται. Αυτό συμβαίνει και σε μια φίλη μου. Αυτή χρησιμοποιεί το paltalk πρόγραμμα για να συνομιλεί με άλλους και εκεί μέσα το ίδιο γίνεται, ακούς όχι σε τακτά διαστήματα το "κλουπ".

Όμως πιστεύω σε εσάς πως θα το βρύμε.

Μήπως μπορείς να μας πεις τι προγράμματα τρέχουν όταν το ακούς αυτό;

Επίσης, τι προγράμματα τρέχουν στην εκκινήσή σου;

Κάνε μια δοκιμή να surfάρεις στο internet δίχως να έχεις ανοίξει κάτι άλλο εκτός από explorer.

Στη συνέχεια τρέξε ένα ένα τα προγράμματα που τρέχεις συνήθως αλλα μετά από κάθε πρόγραμμα κάνε και την αντίστοιχη δοκιμή.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Ο ΗΧΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ POPUPS. KANONIKA ΑΦΟΥ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΤΟ ΝORTON ANTIVIRUS ΤΡΕΧΩ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

Έχω φορτωμένα τα Winxp και τα Millenium στο ίδιο pc, ,έ λοιπόν το "κλουπ" ακούγεται μόνο στα winxp.

Περιμένω βοήθεια, γιατί δε βρέθηκε η αιτία.

Μήπως έχεις εγκαταστήσει την Google Toolbar? Το ενσωματωμένο της Pop-Up blocker κάνει ένα "ποπ" κάθε φορά που μπλοκάρει μια pop-up διαφήμιση (μπορείς να απενεργοποιήσεις τον ήχο από τις ρυθμίσεις του).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...