Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιαυτο και εμείς πρώτα ρωτάμε και μετα αγοράζουμε. Παντός μου λέτε ότι ο ι3 που φοράει τώρα είναι ποιο γρήγορος απο τον ι5 η απο τον ι7 που σας έστειλα να δείτε?

Δημοσ.

Μίλησα με τον τεχνικό του πλαίσιο και μου είπε για αυτούς του 2 τώρα εγω δεν γνωρίζω αν όντως κάνουν αυτοί λογικά για να το είπε.. Υπάρχει άλλος τρόπος να σιγουρευτουμε ?

Δημοσ.

εδώ είναι το δικό σου socket με τους επεξεργαστές που κουμπώνουν αλλά δεν είναι σίγουρο ότι όλοι υποστηρίζονται, και εδώ είναι το socket του επεξεργαστή που σου πρότεινε το πλαίσιο. Αν και δεν έχω τσεκάρει και τις 3 γενιές επεξεργαστών σε λαπτοπ το πιθανότερο είναι να μπαίνουν όλοι παντού αλλά σίγουρα δεν υποστηρίζονται. Για να αναβαθμίσεις το δικό σου λαπτοπ λογικά δεν θα μπορείς να πας σε 4πύρινο αλλά και πάλι χωρίς service manual δεν μπορώ να σου πω τίποτα.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής που έχεις είναι sandy bridge, αυτοί που πρότεινε το Π είναι Arrandale. Ακόμα και να μπαίνει στην βάση δεν θα δουλεύει.

Δημοσ.

Αλά νταλον δηλαδή δεν ξέρουν τι τους γίνετε πάλη καλα που δεν τον αγόρασα με αντιπαραβολή

Το service manual μπορω να το

Βρω απο κάπου ? πχ Ίντερνετ η απο το πλαίσιο ?

Δημοσ.

Για αναβάθμιση επεξεργαστή αν βρεις ποίος σου κάνει σίγουρα κοίταξε από ebay θα σου έρθει πολύ πιο φτηνά από το να τον πάρεις καινούργιο από πλαίσιο.

Δημοσ.

Το θεμα είναι πως θα μάθω ποιος μου κάνει..

αυτό νομίζω πρέπει να είναι αντίστοιχο turbo-x

κατέβασε το speccy τρέξε το και ανέβασε στοιχεία με φωτό απο μητρική κλπ

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω το δικό μου είναι i3 στα 2.2 , 15,4 hdd 500 κάρτα γραφικών nvidia gt 520 1gb μνήμη και ram 4 gb στα 1333 MHz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...