Mitsakos86 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδια Μου έδωσε ένας φίλος μου ενα pc το οποίο δούλευε κανονικα οταν ομος τον συρναμολογισα δεν μου άνοιγε η οθονη. Η κάρτα γραφικών δουλευει κανονικα γιατι την δοκίμασα σε Αλο pc η μητρικη περνει ρεύμα γιατι δουλεύουν ανεμιστηρακια και η ψηκτρα. Αλλα η οθονη παραμένει μαύρη. Ουτε που αναβει. Δεν ακούσετε ουτε ηχητικό σήμα. Αλλα παρατήρησα εναν πικνωτη να έχει φουσκώσει. Υπαρχει περίπτωση να ειναι αυτο το προβλημα; Sent from my iPhone using Insomnia
eaglej Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 50/50 φταιει ο πυκνωτης ή το τροφοδοτικο Συμφωνώ αν και πιστεύω ότι το πρόβλημα θα είναι από τον πυκνωτή... γιατί το τροφοδοτικό δίνει ρεύμα κανονικά στη μητρική αλλά ποτέ δε ξες!!!
Mitsakos86 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Υπαρχει περιπτοση να μην αποδίδει καλα το psu και να μην παίρνει το κατάλληλο ρεύμα η κάρτα γραφικών; Το ανεμηστηρακι της παντός δουλευει Εχω βρει πικνωτη που να έχει τα ιδια χαρακτηριστικά 820μf 6,3v. 105 c. Αλλα λεει low esr τι ειναι αυτο;
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 99 % ειναι ο πυκνωτής , το low esr δεν ξέρω τι ειναι αλλα αφου τα αλλα χαρακτηριστικά ειναι τα ίδια θα δουλεύει φυσιολογικά / θα κανει .
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Υπαρχει περιπτοση να μην αποδίδει καλα το psu και να μην παίρνει το κατάλληλο ρεύμα η κάρτα γραφικών; Το ανεμηστηρακι της παντός δουλευει Εχω βρει πικνωτη που να έχει τα ιδια χαρακτηριστικά 820μf 6,3v. 105 c. Αλλα λεει low esr τι ειναι αυτο; Ναι φυσικά και υπάρχει περίπτωση. Το ότι δείχνει να δουλεύει το τροφοδοτικό δε σημαίνει ότι δίνει και σωστές τάσεις για να λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει. Πυκνωτή μπορείς να βαλεις και μεγαλύτερο σε Volt κιόλας αν θες. Το low ESR κι εγώ δεν το ξέρω αλλά δε νομίζω πως σε νοιάζει σε αυτή τη περίπτωση αν βάλεις ίδιου τύπου πυκνωτή και καλύπτεις τα χαρακτηριστικά του παλιού.
Mitsakos86 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Αύριο θα εχω στα χέρια μου τον πικνωτη. Βέβαια πριν ξεκινήσω θα το πάω σε ενα φιλαρακι να δοκιμάσω το psu του. Για να δουμε
Jannis64 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αν αλλάξεις ο ίδιος τον πυκνωτή, προσοχή στην πολικότητά του (+ -)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα