Fotis2210 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Καλησπερα! ξεκινισα το WoW πριν απο κατι μηνες και το βαρεθηκα δεν εχει καποιο σκοπο φτανω 90 παιζω arenes και...? μετα? Απλα δεν θελω να χαλαω τις ωρες μου και τα λεφτα μου οποτε θελω ενα καινουργιο παιχνιδι για να περναω την ωρα μου.
Fotis2210 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δεχομαι οτι προτασεις εχετε ακομα και να αγορασω μια κονσολα απλα θελω να περναω την ωρα μου ευχαριστα και οχι να καθομαι ωρες ολοκληρες μονο και μονο για να παω καποιον μεγαλο lvl και καθομαι
Silverage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Λεπον κάποια που προτείνω απο την συλλογή μου. Hitman absolution, skyrim, battlefield 3, bioshock infinite, όλα τα assassin's creed εκτός του πρώτου, κάνα starcraft 2, diablo 3, the witcher 2. 1
Silverage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μπορείς επίσης και League of Legends αν σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια (εμένα προσωπικά όχι).
No limit Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Προτείνω να παίξεις το εξαιρετικό Tomb Raider.Θα με θυμηθείς!
Fotis2210 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια θα δοκιμασω τα παιχνιδια.
filetos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 θα πρότεινα Real Life μετά το WOW ναι καλά τώρα να σε δω με το aion 4 ....real life και πράσινα άλογα........παίξε με την άρπα και το δοξάρι άντε αντε αχχαχα
ultralisk Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ναι καλά τώρα να σε δω με το aion 4 ....real life και πράσινα άλογα........παίξε με την άρπα και το δοξάρι άντε αντε αχχαχα αν ήταν το π...λί βιολί θα ήμασταν όλοι μουσικοί αυτό έχω να πω ...το γυρνάω πάλι σε console gaming
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα