Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θα ηθελα να μου προτεινεται δυο οθονες γυρω στις 22 inches με λιγο bezel και με αναλυση 2500 . Επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος με τις οθονες θα πω σαν budget 250-300 . Αν δεν ειναι αρκετο αγοραγω τη μια τωρα και την αλλη οποτε μαζεψω. Θα ηθελα  δυο οθονες που να με βγαλουν 3 χρονακια περιπου 

Δημοσ.

2560χ1600 το εγραψα για συντομια το 2500. Αυτη δεν ειναι και η μεγιστη δυνατη αναλυση σε μια οθονη ?(περα του 4κ ?) 

edit : η 1920 αναλυση δεν γινεται να ειναι καλυτερη ε ?

Δημοσ.

α συγνωμη , δεν το ηξερα ειμαι ασχετος με οθονες . Ειναι μεγαλη η διαφορα του 1920 απο το 2560 ? Δυο 27 ειναι πολυ ακριβοτερες απο τις 24 ?Και κατι τελευταιο δυο 27 μπορουν να λειτουργουν μαζι ή θα ειναι δυσχρειστες ? Ευχαριστω για το χρονο σας

• Super Moderators
Δημοσ.

στο μάτι είναι εμφανής η διαφορά της ανάλυσης και στην τιμή, εκτός αν πας για Κορεάτικες 27αρες από ebay...

λειτουργούν κανονικά με Displayport ή Dual Link DVI

Δημοσ.

βασικα εννοουσα αν δυο 27 θα μπορουσαν να λειτουργησουν διπλα διπλα με την οπτικη εννοια , αν θα χωρανε στο οπτικο πεδιο( ποσο πρεπει να απεχω περιπου απο αυτες ? )

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι προφανώς λειτουργούν, στα 70-80cm, πιο μακρυά λόγω ανάλυσης δεν θα βλέπεις και πολλά...

οι επώνυμες πάντως 27αρες με 2560Χ1440 δεν πέφτουν κάτω από 500 euro...

Δημοσ.

500 μαζι ή 500 η μια ? Αν ειναι 500 η μια θελεις να μου προτεινεις δυο καλες 1920 24-22 inches και αν δεν ανεβαζει παρα πολυ το budget και με καλο 3d

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς η μία :P

για φτηνές 27αρες 2560Χ1440 πας σε τέτοιες από ebay

http://www.insomnia.gr/topic/464771-αγορά-27αρας-yamakasi/?view=findpost&p=52451796&hl=κορεατικη

για 24αρες κλασικά 2x Dell U2412m https://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html

Δημοσ.

προφανώς η μία :P

η ελπιδα πεθαινει τελευταια  :-) . Σε κουραζω φιλε , αλλα ειμαι ασχετος απο οθονες , απο lg και με 3d παιζει τιποτα ?

edit: αν δεν ειναι κοπος μου δειχνεις μια καλη 27 μηπως και αγορασω μονο μια αντι για δυο 

Δημοσ.

και εγω ειμαι τελειος ασχετα απο οθονες , υποθετω θα περιμενω και καμια αποψη για 3d. Οι lg και οι samsung δεν ειναι οι καλυτερες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...