aris1986 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Τι μπορώ να κάνω με το θέμα σκόνης Υπάρχει κατι να αγοράσω; Ιονιστής; Κατι που να ρουφάει την σκόνη; Είναι το σπίτι μου 1ο όροφο και εχω παρατηρήσει πολύ σκόνη... Στο PC, στην ηλεκτρική κιθάρα όταν την βάζω στο σταντ μετά απο 3-4 μέρες γεμίζει. Στα καλώδια κτλπ. Στα τραπεζακια κτλπ.
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Και στον 4ο όροφο τα ίδια, η μοναδική λύση ξεσκόνισμα ανα τρεις μέρες....μου την δίνει που ξεσκονίζω πρώτα με ξεσκονιστήρι και μετά με υγρό πανάκι και σε λίγο πιάνει ξανά σκόνη...δήμητρα - σκόνη, διπλό
aris1986 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Να αγοράσεις ξεσκονόπανο! Εχω... Κατι που να φιλτραρει τον αερα στον δωματιο μου και μην αφηνει την πολύ σκονη να κυκλοφορεί υπαρχει;
manic Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δεν υπαρχει καποια τετοια λυση αφου υπαρχει αερας θα υπαρχει και σκονη και αναλογα την περιοχη που εισαι θα εχει περισσοτερο ή λιγοτερο. Βασικα υπαρχει λυση αλλα δεν νομιζω να σου κανει:
aris1986 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Αυτα κανουν τπτ...; Εχουν φυλλα (και) για σκόνη λενε... http://www.apothema.gr/ionistes-katharistes
borndrunk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 γενικα δεν ξερω αν μπορεις να κανεις τπτ για την σκονη περα απ το ξεσκονισμα παντως για το pc το να το χεις πανω στο γραφειο η καπου υπεριψωμενα κ οχι στο πατωμα εχει σημαντικη διαφορα...
panos2171 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εξαρτάται το που μένεις, κατά πόσο αερίζεις το σπίτι και πόσα άτομα κυκλοφορούν. Γενικά δε μπορείς να κάνεις κάτι δραστικό για να την εξαλείψεις.
walkerr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εγω απο τοτε που εβαλα σιτα για τα κουνουπια παρατηρησα οτι η σκονη στο δωματο μου μειωθηκε.
gatokoritso Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εγω απο τοτε που εβαλα σιτα για τα κουνουπια παρατηρησα οτι η σκονη στο δωματο μου μειωθηκε. ισχυει. γενικα οπως λεει και η μανα μου δεν υπαρχει μαγικη λυση.οτι και να παρεις στανταρ μετα απο 3-4 μερες θα ειναι υπαρχει ακομα και λιγη σκονη. αρα κανε τη καρδια σου πετρα και τσιμπα το φακιολι.
mikkk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχουν στην αγορά καθαριστές αέρα,αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να έχει hepa φίλτρο(ενεργού άνθρακα)και λάμπα uv για τους παθογόνους μικροοργανισμούς.
mindreader Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δεν μας εφτανε η κλασικη σκονη, μες το 2024 μπορει να ειχαμε μεχρι και 5 φορες αφρικανικη σκονη! Λενε οτι ειναι επικινδυνη. Αν ειναι τοσο επικινδυνη ομως, για εμας που μας 'επισκεπτεται' καθε διμηνο πλεον, για τους αφρικανικους λαους που την εχουν συνεχεια, τι ειναι; Επρεπε να εχουν πεθανει ολοι απο αναπνευστικα προβληματα! Αλλα δε νομιζω να συμβαινει κατι τετοιο. Αρα;
DrLo Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 9 λεπτά πριν, mindreader είπε Αρα; Μας σκονίζουν ! 2 4
haris_216 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mindreader είπε Δεν μας εφτανε η κλασικη σκονη, μες το 2024 μπορει να ειχαμε μεχρι και 5 φορες αφρικανικη σκονη! Λενε οτι ειναι επικινδυνη. Αν ειναι τοσο επικινδυνη ομως, για εμας που μας 'επισκεπτεται' καθε διμηνο πλεον, για τους αφρικανικους λαους που την εχουν συνεχεια, τι ειναι; Επρεπε να εχουν πεθανει ολοι απο αναπνευστικα προβληματα! Αλλα δε νομιζω να συμβαινει κατι τετοιο. Αρα; Που θα πάει; Με το φύσα-φύσα κάποια στιγμή θα...αδειάσει η Σαχάρα κι έτσι κι εμείς δεν θα έχουμε εδώ προβλήματα αλλά και αυτοί θα μπορέσουν να φυτέψουν οπωροκηπευτικά στην περιοχή (θα χάσουν βέβαια τον τουρισμό των would be βεδουίνων ) Win win situation, in the long run Επεξ/σία 17 Μαΐου 2024 από haris_216 1 2
The_Judas Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 23 λεπτά πριν, DrLo είπε Μας σκονίζουν ! Κάνε το εμβόλιο για την αφρικανική σκόνη 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα