Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μπορώ να κάνω με το θέμα σκόνης

Υπάρχει κατι να αγοράσω;

Ιονιστής;

Κατι που να ρουφάει την σκόνη;

Είναι το σπίτι μου 1ο όροφο και εχω παρατηρήσει πολύ σκόνη...

Στο PC, στην ηλεκτρική κιθάρα όταν την βάζω στο σταντ μετά απο 3-4 μέρες γεμίζει.

Στα καλώδια κτλπ.

Στα τραπεζακια κτλπ.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και στον 4ο όροφο τα ίδια, η μοναδική λύση ξεσκόνισμα ανα τρεις μέρες....
μου την δίνει που ξεσκονίζω πρώτα με ξεσκονιστήρι και μετά με υγρό πανάκι και σε λίγο πιάνει ξανά σκόνη...
δήμητρα - σκόνη, διπλό

Δημοσ.

Να αγοράσεις ξεσκονόπανο!

Εχω...

Κατι που να φιλτραρει τον αερα στον δωματιο μου και μην αφηνει την πολύ σκονη να κυκλοφορεί υπαρχει;

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καποια τετοια λυση αφου υπαρχει αερας θα υπαρχει και σκονη και αναλογα την περιοχη που εισαι θα εχει περισσοτερο ή λιγοτερο.

Βασικα υπαρχει λυση αλλα δεν νομιζω να σου κανει:

isodraft.gif

Δημοσ.

γενικα δεν ξερω αν μπορεις να κανεις τπτ για την σκονη περα απ το ξεσκονισμα παντως για το pc το να το χεις πανω στο γραφειο η καπου υπεριψωμενα κ οχι στο πατωμα εχει σημαντικη διαφορα...

Δημοσ.

Εξαρτάται το που μένεις, κατά πόσο αερίζεις το σπίτι και πόσα άτομα κυκλοφορούν. Γενικά δε μπορείς να κάνεις κάτι δραστικό για να την εξαλείψεις.

Δημοσ.

Εγω απο τοτε που εβαλα σιτα για τα κουνουπια παρατηρησα οτι η σκονη στο δωματο μου μειωθηκε.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω απο τοτε που εβαλα σιτα για τα κουνουπια παρατηρησα οτι η σκονη στο δωματο μου μειωθηκε.

ισχυει.

γενικα οπως λεει και η μανα μου δεν υπαρχει μαγικη λυση.οτι και να παρεις στανταρ μετα απο 3-4 μερες θα ειναι υπαρχει ακομα και λιγη σκονη. αρα κανε τη καρδια σου πετρα και τσιμπα το φακιολι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Υπάρχουν στην αγορά καθαριστές αέρα,αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να έχει hepa φίλτρο(ενεργού άνθρακα)και λάμπα uv για τους παθογόνους μικροοργανισμούς.

• 10 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Δεν μας εφτανε η κλασικη σκονη,

μες το 2024 μπορει να ειχαμε μεχρι και 5 φορες αφρικανικη σκονη!

Λενε οτι ειναι επικινδυνη. Αν ειναι τοσο επικινδυνη ομως, για εμας που μας 'επισκεπτεται' καθε διμηνο πλεον, για τους αφρικανικους λαους που την εχουν συνεχεια, τι ειναι; Επρεπε να εχουν πεθανει ολοι απο αναπνευστικα προβληματα! Αλλα δε νομιζω να συμβαινει κατι τετοιο. Αρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, mindreader είπε

Δεν μας εφτανε η κλασικη σκονη,

μες το 2024 μπορει να ειχαμε μεχρι και 5 φορες αφρικανικη σκονη!

Λενε οτι ειναι επικινδυνη. Αν ειναι τοσο επικινδυνη ομως, για εμας που μας 'επισκεπτεται' καθε διμηνο πλεον, για τους αφρικανικους λαους που την εχουν συνεχεια, τι ειναι; Επρεπε να εχουν πεθανει ολοι απο αναπνευστικα προβληματα! Αλλα δε νομιζω να συμβαινει κατι τετοιο. Αρα;

Που θα πάει; Με το φύσα-φύσα κάποια στιγμή θα...αδειάσει η Σαχάρα κι έτσι κι εμείς δεν θα έχουμε εδώ προβλήματα αλλά και αυτοί θα μπορέσουν να φυτέψουν οπωροκηπευτικά στην περιοχή (θα χάσουν βέβαια τον τουρισμό των would be βεδουίνων :P)

Win win situation, in the long run

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...