grouspen Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 μου έδωσαν έναν κωδικό για το red alert 3 uprising και το έβαλα από το origin. είτε είναι ανοιχτό είτε κλειστό το vsync τα fps μένουν στα 30 . υπάρχει τρόπος να το κάνω να κλειδώνει στα 60 ?
qsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος σε ένα παιχνίδι στρατηγικής να έχεις 60άρια Και 25άρια να είχες το ίδιο θα σου φαινόταν Κάτω από 20 έχω αρχίσει να παρατηρώ προβλήματα σε τέτοιου είδους παιχνίδια
akisk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 μου έδωσαν έναν κωδικό για το red alert 3 uprising και το έβαλα από το origin. είτε είναι ανοιχτό είτε κλειστό το vsync τα fps μένουν στα 30 . υπάρχει τρόπος να το κάνω να κλειδώνει στα 60 ? Πολύ εκνευριστικό το cap στα 30fps που έχουν αρκετά παιχνίδια (καταραμένες κονσόλες). Μόνο σε facebook game δικαιολογώ τέτοιο cap, και πάλι όχι στα action. Ακόμα και στα strategy, είναι άλλη φάση τα 60. Στο θέμα μας: Σε κάποια games γίνεται να γλιτώσεις το cap απενεργοποιώντας το vsync ingame και παράλληλα βάζοντας cap τα 60fps με κάποιο tool τύπου RadeonPro. Αυτό το έκανα στο Dead Space και έπαιξα σαν άνθρωπος, χωρίς το άθλιο lag και τα τραγικά σπασίματα των 30fps. Απορώ πώς την παλεύουν οι κονσολάδες, anyway. Σε άλλα games δυστυχώς δεν υπάρχει λύση, γιατί έτσι είναι φτιαγμένες οι engines τους (The Cave, Red Alert 3). Οπότε δε νομίζω να υπάρχει τρόπος να φτάσεις τα 60fps ή αν τα φτάσεις αυτό θα σημαίνει ότι το παιχνίδι θα τρέχει σε διπλή ταχύτητα. What were they thinking???
grouspen Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 δεν είναι παιχνίδι που χρειάζεται τα 60αρια όπως είπες τυπικά και μόνο. όχι για τπτ άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα