Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να φτιάξω μια πολύ μεγάλη εικόνα, η οποία αποτελείται απο πολλές μικρότερες. Όταν όμως ζουμάρεις να μην έχει χαθεί η ανάλυση των επιμέρους εικόνων.. Δλδ μιλάμε για μια εικόνα πάνω από 2 GB. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να φτιάξω μια πολύ μεγάλη εικόνα, η οποία αποτελείται απο πολλές μικρότερες. Όταν όμως ζουμάρεις να μην έχει χαθεί η ανάλυση των επιμέρους εικόνων.. Δλδ μιλάμε για μια εικόνα πάνω από 2 GB. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο?

Δεν κατάλαβα καλά κάτι:Μια μεγάλη εικόνα σαν πανόραμα `η σαν κολάζ?

Σε περίπτωση που θές να κάνεις πανόραμα και εισαι σε windows,κατέβασε το ICE,ειναι free προγραμμα για πανοράματα.Μπορεις να βάλεις μέσα `η τα μεγάλα σου Jpg `η ακόμα και TIFF

Μια αλλη λύση,η οποια δεν ειναι δωρεαν(εκτος αν εχουν free trial) ειναι το προγραμμα της AlienSkin software,το BLOW-up 3

Ειναι ειδικό προγραμμα για αυτη τη δουλεια,μετατρέπει με τους κατάλληλους αλγόρυθμους την φωτο σε vector graphic,ετσι μπορεις να την κάνεις τεράστια χωρίς να χάσεις σε ποιότητα..την ξανασώζει σε pixel αυτματα στο τέλος. :-)

Δημοσ.

Θα ρωτήσω κι εγώ το ίδιο με τον από πάνω.

Θέλεις οι επιμέρους εικόνες να είναι η μια δίπλα στην άλλη, να είναι σε τετράγωνο π.χ. 10χ10 φωτογραφίες ή θα κάνεις κολάζ δηλαδή θα μπερδέψεις τις φωτογραφίες την μια μέσα στην άλλη;

Για τα δύο πρώτα υπάρχει το δωρεάν irfan view, ενώ για το 2ο θα πας σε προγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Π.χ. το Gimp ή το paint.net σε δωρεάν ή το photoshop σε επαγγελματικό πρόγραμμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...