Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ το forum! Θέλω τη βοήθειά σας γιατί είμαι σε δίλλημα και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Θέλω να αγοράσω laptop και είμαι ανάμεσα σε αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909067

και σε αυτό http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Toshiba-Satellite-Pro-C850-1H8-eng-PSCBXE-01L00EEN.htm

Το VAIO μου αρέσει πάρα πολύ σε θέμα deisgn, τα πλήκτρα του και επειδή μου φαίνεται πιο μαζεμένο (στο μέγεθος). Επίσης έχω ακόυσει ότι έχουν καλή οθόνη. Από την άλλη με τα ίδια λεφτά παίρνω τον toshiba που έχει core i5 επεξεργαστή και είναι ελαφρύτερο (με ενδιαφέρει γιατί έχω το λάπτοπ σχεδόν πάντα στα πόδια μου) αλλά το design του δεν μου πολυαρέσει και μου φαίνεται ότι έχει και μικρό touchpad. Επίσης δεν το έχω δει από κοντά και δεν ξέρω αν είναι παχύ. Και στo θέμα της εγγύησης το vaiο έχει 1 παραπάνω χρόνο από το toshiba.

Εσείς πoιο θα διαλέγατε; Η χρήστη που θα του κάνω είναι ίντερνετ, office, προγραμματισμός (netbeans, eclipse) αλλά μπορεί και στο μέλλον να μου την βαρέσει να ασχοληθώ και με photoshop (μια στο τόσο για το χαβαλέ).

Επεξ/σία από Jack25
Δημοσ.

toshiba ι5! και κοιτα να εχει καλο gpu και cpu γιατι δεν αλαζοντε ευκωλα τα αλλα πχ ραμ και ηδδ τα αναβαθμυζεις οποτε θες σε κατι παραπανω.

Δημοσ.

Έχει μεγάλη διαφορά δηλαδή ο i5 από τον i3; Και οι δυο διπύρηνοι δεν είναι; Αν εξαιρέσουμε το turbo boost ποιά άλλη διαφορά έχουν; Π.χ. το photoshop (για να μην πω το netbeans) θα ανοίγει αργότερα με ι3?

Δημοσ.

Τι σημαίνει αυτό; Κανένα toshiba με amd αντίστοιχο του core i5 μήπως έχετε να μου προτείνετε μέχρι 600 ευρώ;

Δημοσ.

Toshiba Satellite Pro C850-1H8 (eng)

Αυτο να παρεις γιατι ο επεξεραστης i5 ειναι κορηφη πειρα και εγω αλλα το acer οχι το toshiba γιατι εχω και ο επεξεραστης του δικου μου ειναι intel premium ετσι ειπα να παρω νεο λαπτοπ λογο του επεξεραστη που δεν ηταν σαν τα i5-i7 αντιστοιχα. Δεν ηταν γρηγορο βασικα αυτο ειναι ολο και ετσι το αλλαξα ασε που το αγορασα απο την αγγλια αυτο το τοσηιβα με τον επεξεραστη intel premum και 17αρα οθονη. Πειρα acer με i5 και 15άρα οθονη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μπορω να πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...