nik69 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Καλησπερα Απο χθες το βραδυ δεν δουλευει πουθενα το touch στο καινουριο nexuς. Ουτε στη lock screen Ουτε πουθενα. Δεν ξερω τι προβλημα εχει αλλα ουτε να το κλεισω μπορω (μιας και η ενδειξη για απενεργοποιηση χρειαζεται touch) Δεν το εχω ουτε βδομαδα οποτε το doa λογικα υσχιει! Το θεμα ειναι οτι μεσα εχω email ,facebook ,viber ktlp ενεργα και θα ηθελα να το κανω ενα restore πριν το παω πισω.Γινεται κατι τετοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Καλησπερα Απο χθες το βραδυ δεν δουλευει πουθενα το touch στο καινουριο nexuς. Ουτε στη lock screen Ουτε πουθενα. Δεν ξερω τι προβλημα εχει αλλα ουτε να το κλεισω μπορω (μιας και η ενδειξη για απενεργοποιηση χρειαζεται touch) Δεν το εχω ουτε βδομαδα οποτε το doa λογικα υσχιει! Το θεμα ειναι οτι μεσα εχω email ,facebook ,viber ktlp ενεργα και θα ηθελα να το κανω ενα restore πριν το παω πισω.Γινεται κατι τετοιο; Αν κρατήσεις το power πολύ ώρα πατημένο λογικά θα κλείσει. Για δοκίμασε μήπως και ξεκολλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasantony Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Εχει αναφερθεί και προβληματική παρτίδα....ψάξτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα