internetakis1994 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 καλημέρα διαπίστωσα οτι έφταιγε η καλοδιοτενία που δεν πατιότανε καλά τα κουμπιά γίνετε να αλάξο καλοδιοτενία σε πληκτρολόγιο λαπτοπ??????????? αμα οχι πείτε λίγο πως αλιος λεγετε η καλοδιοτενια στη γλώσσα τον υπολογιστών
amd1234 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 απο εκει που το συνδεεις στο λαπτοπ εχει συγουρα φισουλα απο την πλευρα του πικρολογιο εχει φισουλα για την παρεις εντελος στα χερια την τενια για δες αν ναι εισαι οκ πας η στην αντιπροσοπια του λαπτοπ η σε κανα καμενακι ηλεκρονικο και βρισκεις αν ομος ειναι μονοκοματι τοτε πας για ολοκλιρο το πικτρολογιο.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δεν γνωριζω πως γινεται αυτο, απορω γιατι μου εστειλες και ΠΜ λες και ημουν κανας ειδικος στο θεμα.
ronnie79 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Πώς το κατάλαβες οτι είναι το καλώδιο? Δέν νομίζω να αλλάζει αλλά καλύτερα ρώτα σε κάποιο κατάστημα που να ασχολείται με επισκευές ηλεκτρονικών.
coolerman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δεν γνωριζω πως γινεται αυτο, απορω γιατι μου εστειλες και ΠΜ λες και ημουν κανας ειδικος στο θεμα. μην το ψάχνεις..σε όλο το φόρουμ θα έχει στείλει(παθών) @ιντερνετακια αγόρασε άλλο πληκτρολόγιο,και άσε τα κόψε-ράψε με την καλωδιοταινία 1
chrisSerres Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δεν γνωριζω πως γινεται αυτο, απορω γιατι μου εστειλες και ΠΜ λες και ημουν κανας ειδικος στο θεμα. +1 + πληκτρολόγιο για σταθερό βρίσκεις από 5€, κι αν έχεις λάπτοπ και δεν θες να ξοδευτείς, ε πάρε πληκτρολόγιο με usb
spirosd2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν γνωριζω πως γινεται αυτο, απορω γιατι μου εστειλες και ΠΜ λες και ημουν κανας ειδικος στο θεμα. και εμένα μου στέλνει π.μ. Έχει ανοίξει ποσά θέματα για ένα πληκτρολόγιο. απο εκει που το συνδεεις στο λαπτοπ εχει συγουρα φισουλα απο την πλευρα του πικρολογιο εχει φισουλα για την παρεις εντελος στα χερια την τενια για δες αν ναι εισαι οκ πας η στην αντιπροσοπια του λαπτοπ η σε κανα καμενακι ηλεκρονικο και βρισκεις αν ομος ειναι μονοκοματι τοτε πας για ολοκλιρο το πικτρολογιο. αν και έπρεπε όλο το κείμενο να κοκκινίσω διάλεξα τα τοπ Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2013 από spirosd2008
elenigate7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ποτέ δεν βάζουμε χέρι να καθαρίσουμε το λαπτοπ μόνοι μας χωρίς να έχουμε ειδικές γνώσεις. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείς υγρά καθαρισμου αζαξ κλπ για το καθάρισμα. Θέλει απλά ένα πανί στεγνό ή σπρει αερα για ελαφρυ καθάρισμα. Αφου λες ότι δεν λειτουργουν τα πληκτρα τότε κύλισε το υγρό κάτω από την επιφάνεια του πληκτρολογιου και εκανε ζημιά.Το πληκτρολόγιο σου θέλει αλλαγή ολόκληρο όπως είναι διότι η καλωδιοταινία του είναι μονοκόματι με ολόκληρη την κατω επιφάνεια του πληκτρολογίου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα