Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα διαπίστωσα οτι έφταιγε η καλοδιοτενία που δεν πατιότανε καλά τα κουμπιά   γίνετε να αλάξο καλοδιοτενία σε πληκτρολόγιο λαπτοπ??????????? αμα οχι πείτε λίγο πως αλιος λεγετε η καλοδιοτενια στη γλώσσα τον υπολογιστών 

Δημοσ.

απο εκει που το συνδεεις στο λαπτοπ εχει συγουρα φισουλα απο την πλευρα του πικρολογιο εχει φισουλα για την παρεις εντελος στα χερια την τενια για δες αν ναι εισαι οκ πας η στην αντιπροσοπια του λαπτοπ η σε κανα καμενακι ηλεκρονικο και βρισκεις αν ομος ειναι μονοκοματι τοτε πας για ολοκλιρο το πικτρολογιο.

Δημοσ.

Πώς το κατάλαβες οτι είναι το καλώδιο? 

Δέν νομίζω να αλλάζει αλλά καλύτερα ρώτα σε κάποιο κατάστημα που να ασχολείται με επισκευές ηλεκτρονικών.

Δημοσ.

Δεν γνωριζω πως γινεται αυτο, απορω γιατι μου εστειλες και ΠΜ λες και ημουν κανας ειδικος στο θεμα.

μην το ψάχνεις..σε όλο το φόρουμ θα έχει στείλει(παθών)

@ιντερνετακια

αγόρασε άλλο πληκτρολόγιο,και άσε τα κόψε-ράψε με την καλωδιοταινία

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γνωριζω πως γινεται αυτο, απορω γιατι μου εστειλες και ΠΜ λες και ημουν κανας ειδικος στο θεμα.

+1

+ πληκτρολόγιο για σταθερό βρίσκεις από 5€, κι αν έχεις λάπτοπ και δεν θες να ξοδευτείς, ε πάρε πληκτρολόγιο με usb :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εμένα μου στέλνει π.μ. Έχει ανοίξει ποσά θέματα για ένα πληκτρολόγιο.

απο εκει που το συνδεεις στο λαπτοπ εχει συγουρα φισουλα απο την πλευρα του πικρολογιο εχει φισουλα για την παρεις εντελος στα χερια την τενια για δες αν ναι εισαι οκ πας η στην αντιπροσοπια του λαπτοπ η σε κανα καμενακι ηλεκρονικο και βρισκεις αν ομος ειναι μονοκοματι τοτε πας για ολοκλιρο το πικτρολογιο.

αν και έπρεπε όλο το κείμενο να κοκκινίσω διάλεξα τα τοπ :P

Επεξ/σία από spirosd2008
Δημοσ.

Ποτέ δεν βάζουμε χέρι να καθαρίσουμε το λαπτοπ μόνοι μας χωρίς να έχουμε ειδικές γνώσεις. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείς υγρά καθαρισμου αζαξ κλπ για το καθάρισμα. Θέλει απλά ένα πανί στεγνό ή σπρει αερα για ελαφρυ καθάρισμα. Αφου λες ότι δεν λειτουργουν τα πληκτρα τότε κύλισε το υγρό κάτω από την επιφάνεια του πληκτρολογιου και εκανε ζημιά.Το πληκτρολόγιο σου θέλει αλλαγή ολόκληρο όπως είναι διότι η καλωδιοταινία του είναι μονοκόματι με ολόκληρη την κατω επιφάνεια του πληκτρολογίου!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...