kage Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 τα οφελη συμπιεσης εικονας H.264 ειναι αρκετα για τα λιγα ευρω παραπανω κοστος. γιατι δεν ρωτας τον ledis που ισως να δουλευει σε καποιο σκρουτζομαγαζο να σου φτιαξει ενα σετακι. μια ip cam δεν μπορει να συνδεθει στα παραπανω καταγραφικα?δουλευουν μονο με αναλογικα? αν ναι μεσα στο σετ βαλε και μια h264 ip cam π.χ. axis,apexi,foscam-tenvis.(βρισκεις πλεον και με 80ε 720p τωρα ειδα οτι υπαρχουν και 1080) @τζιμυς βρε συ παληκαρι σου ειπε παρε καμερα της προκοπης με πολλα tvl!
kavouras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά, το h.264 αν καταλαβα καλά χρησιμεύει αν θελεις να καταγραφεις video, επειδη κανει μεγαλυτερη συμπιεση με αποτελεσμα να εχουμε μικροτερου μεγεθους αρχεια...Σωστα; Αν χρειάζεσαι μόνο φωτογραφίες, τις οποιες θα καταγραφει μονο σε ανιχνευση κινησης και θα τις στελνει σε ενα ftp ή στο mail σου, το χρειαζεσαι το h.264; Επίσης η hd ανάλυση χρειάζεται τη νύχτα ή δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά με την sd?
pavloa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 παιδια θέλω να αγοράσω καταγραφικό για το κατάστημά μου. Μου έχουν πει οτι τα techshell είναι καλά, αληθεύει;; Άμα έχετε να μου προτείνεται κάτι;;
Ledis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Τα Τechshell είναι OEM καταγραφικά από την Site: TVT και από τα Αξιόλογα καταγραφικά και έχουν και Ελληνικά
Vagos-11- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Και τα avtech ειναι πολυ καλα! Sent from my iPhone using Insomnia
arel Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τα Τechshell είναι OEM καταγραφικά από την Site: TVT και από τα Αξιόλογα καταγραφικά και έχουν και Ελληνικά γεια, στις πρωτύτερες υπερκατατοπιστικές αναφορά στις 29 August 2013 ο ορος OEM ειναι υποτυμητικός. γιατί το OEM στη περίπτωση των Τechshell κρίνετε αξιόλογο ; ευχαριστώ ! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2014 από arel
george664 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας εχω ενα προβλημα με το καταγραφικο omnitron dvr -7524H με 24 καμερες και ενω ειναι συνδεμενες οι 23 αλλα βλεπω τις 20 και μου ειπαν οτι θελει αναβαθμιση το καταγραφικο!!!!Αφου απο την εταιρια ειναι για 24 τι να αναβαθμισω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα