pantjohn Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Καλημερα παιδια, εχω το HP Pavilion G6-2301SV με καρτα AMD Radeon HD 7670M και εδω και λιγες μερες μου πεταει το μυνημα "Η εφαρμογη 'Catalyst Control Center:Host application' σταματησε να λειτουργει". Γνωριζει κανεις τι γινεται κι αν διορθωνεται? Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Αν κανεις uninstall και εγκατάσταση παλι τους drivers μηπως φτιάξει ?
pantjohn Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μπα τιποτα, εμφανιζει το ιδιο μυνημα...
billvwrulez Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδια εχω ακριβως το ιδιο ποροβλημα
Xristaras12 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 net framework 4 και ανω υπαρχει εγκατεστημενο;
billvwrulez Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 δε ξερω τι ειναι αυτο ?? Αυτο το μηνυμα μου βγαζει " η εφαρμογη catalyst control centre: host application σταματησε να λειτουργει
thelos257 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 δε ξερω τι ειναι αυτο ?? Αυτο το μηνυμα μου βγαζει " η εφαρμογη catalyst control centre: host application σταματησε να λειτουργει το κατεβαζεις αυτοματα απο το Windows Update των windows πιστευω αν οχι τοτε κατεβασε το απο εδω: Download: http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=30653 για το τι ειναι διαβασε εδω την παραθεση: Το .NET Framework 4.5 είναι μια ενημέρωση υψηλής συμβατότητας που αντικαθιστά το .NET Framework 4. Χρησιμοποιώντας το .NET Framework 4.5 σε συνδυασμό με τις γλώσσες προγραμματισμού C#, Visual Basic ή F#, μπορείτε να δημιουργήσετε εφαρμογές για τα Windows. Το .NET Framework 4.5 περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις γλώσσας και πλαισίου εργασίας για τις γλώσσες C#, Visual Basic και F# (ώστε να μπορείτε να εγγράψετε πιο εύκολα ασύγχρονο κώδικα), την ενσωμάτωση της ροής ελέγχου στο σύγχρονο κώδικα, περιβάλλον εργασίας με βελτιωμένη απόκριση και δυνατότητα κλιμάκωσης εφαρμογών Web. Το .NET Framework 4.5 προσθέτει σημαντικές βελτιώσεις σε άλλες λειτουργικές περιοχές όπως, για παράδειγμα, στο ASP.NET, το Πλαίσιο διαχειριζόμενης επεκτασιμότητας, την Υποδομή επικοινωνίας των Windows, την Υποδομή Ροής εργασίας των Windows και την Υποδομή ταυτότητας των Windows. Το .NET Framework 4.5 προσφέρει βελτιωμένη απόδοση, αξιοπιστία και ασφάλεια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προαναφερθείσες και άλλες λειτουργίες του .NET Framework 4.5, ανατρέξτε στην τοποθεσία του Κέντρου προγραμματιστών του .NET Framework στο Web. Σημείωση: Το πακέτο αναδιανομής του .NET Framework 4.5 ενημερώθηκε στις 9/10/2012 για να επιλυθεί ένα ζήτημα που σχετίζεται με ακατάλληλη χρονική σήμανση σε ψηφιακό πιστοποιητικό, η οποίο έχει ως αποτέλεσμα την πρόωρη λήξη του ψηφιακού πιστοποιητικού σε αρχεία που δημιουργούνται και υπογράφονται από τη Microsoft. Προτείνουμε στους πελάτες που έχουν εγκαταστήσει το πακέτο αναδιανομής του .NET 4.5 με ημερομηνία 16/8/2012 να εγκαταστήσουν το ενημερωμένο πακέτο αναδιανομής του .NET 4.5. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξετε στο Συμβουλευτικό δελτίο ασφάλειας 2749655 της Microsoft. 1
panos0100 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Παιδιά καλησπέρα έχω βάλει τους καινούριους οδηγούς της amd 15,7 και όταν τελειώνει η εγκατάσταση μου βγάζει στο τέλος ένα ερωτηματικό σε κίτρινο κύκλο δεν βγάζει δηλαδή το τικ με το που μπαίνει στα windows μου λέει ένα μήνυμα ''σταματησε να λειτουργεί ο amd catalyst center'' γιατί το κάνει αυτό; R7 260X 2GB gygabyte σε σταθερο net framework 4,5 εγκατεστημενο
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δοκίμασε uninstall τους drivers καθάρισμα μετα με ddu και ξανά πέρνα τους
panos0100 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Τα εκανα ολα αυτα και με ddu τους διεγραψα και με την προσθαφαιρεση, και με ασφαλη λειτουργια τιποτα, δεν ξεκιναει το catalyst center, οταν βαζω τους παλιους μια χαρα ολα οταν βαζω τους καινουριους εχει αυτο το προβλημα
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Βγάλε και ξανα πέρνας τον net framework αλλιώς δεν ξέρω ίσως πρόκειται για καποια ασυμβατότητα
panos0100 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Το εκανα κι αυτο εβαλα το net framework 4,5 ειναι οι οδηγοι για την καρτα γραφικων r7 260x windows 7 64bit πολυ περιεργα πραγματα, υπαρχει περιπτωση να χαλασε η καρτα; επισης αν δεν τρεχει το catalyst center πειραζει σε κατι αυτο;
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 κοίτα εφόσον με παλιότερους λειτουργεί δεν εχει πρόβλημα η κάρτα και αν σου παίζουν τα παιχνίδια κανονικά απλα το catalyst τρώει crash δεν εχει πρόβλημα ασε το ως έχει , μπορεί απλα το catalyst center να έχει πρόβλημα και με φτιαχτεί με καποιο fix
panos0100 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 ποιο πολυ επειδη ηθελα να παιξω το gta v και το φ1 2015 που θελουν τους οδηγους αναβαθμισμενους γιατι ειχα πολυ λιγα fps αλλά τωρα εβαλα τους ακομα παλιοτερους οδηγους της amd και βλεπω οτι εφτιαξε οποτε το αφηνω ετσι
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Αυτό σου ειπα μπορεί ο driver να παίζει κανονικά απλα το catalyst center να έχει πρόβλημα οποτε δεν σε ενδιαφέρει αν παίζουν τα παιχνίδια κατι ανάλογο γίνεται και στο geforce experience της nvidia , μου κρασάρει συνέχεια αυτο το panel της nvidia ο driver ομως παίζει κανονικότατα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα