kimi68 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 γειά σας έχω ένα λάπτοπ fujitsu i5 και αντιμετωπίζω το εξείς παράξενο πρόβλημα....όταν βαζω για να γραψω dvd η cd δεν τα αναγνωρίζει.....όταν κανω όμως επανεκκίνηση τα διαβάζει μια χαρά....στο διάβασμα τον dvd cd δεν εχει πρόβλημα....κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη, σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μαλλον εχει πρόβλημα το drive οσο αφορά την εγγραφή , δεν ειναι σπάνιο φαινόμενο να διαβάζει το drive τα δισκάκια αλλα να μην μπορεί να γράψει το ιδιο ακριβώς πρόβλημα εχει και το δικό μου
kimi68 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 και τι κάνουμε σε αυτη την περίπτωση??? γιατι όταν κάνω επανεκκίνηση όλα είναι εντάξει.
SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μηπως κατάλαβα λάθος δεν μπορείς να γράψεις καθόλου η αμα κανεις restart μετα γράφει κανονικα ?
kimi68 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 όταν κανω restart αναγνωρίζει και γραφει κανονικά....
SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Τοτε μηπως ειναι θέμα προγράμματος η windows , με ποιο πρόγραμμα γράφεις ?
kimi68 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 δεν είναι θέμα προγράμματος γιατι δεν μου το αναγνωρίζει στην μονάδα σαν άδειο dvd για εγγραφή(πατώντας υπολογιστή). και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα