Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!!! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα!! Βάζω στο player του αυτοκινήτου ένα stick με κάποια album στη σειρά αλλά πάντα αυτά ανακατεύονται...Στον υπολογιστή τα έχω κανονικά sort by name. Που δεν πάει το μυαλό μου? :P

Να προσθέσω...ούτε τα album αλλα ούτε και τα τραγούδια μέσα στα album παίζουν με την σειρά οπότε καταλαβαίνετε Live χωρισμένα κομμάτια γιόκ...

Δημοσ.

χμμ..όταν το βγάζω και το ξαναβάζω χωρίς να κάνω αλλαγές στο stick παίζει την σειρά που είχε επιλέξει αυτό π.χ. 1-5-4-3-2 πάντα έτσι!! Άρα αν είχε επιλογή random τότε κάθε φορά θα βγαίναν διαφορετικά! Είναι σαν να έχει το δικό του <<sort by>>... ή κάτι τέτοιο. Πω Πω τι σπαστικό μιλάμε αλλά θα το βρώ δεν θα το βρώ..καμιά κοτσάνα θα είναι ως συνήθως!!!

Δημοσ.

ένα ηχοσύστημα που είχα παλιά... (2000) μπορούσες να ρυθμίσεις εσύ την τυχαία σειρά. μήπως έχει κάτι τέτοιο και έχει ρυθμιστεί;

εκτός μετά αν κάνει μόνο του ταξινόμηση με βάση κάποια κριτήρια.( μέγεθος, διάρκεια....).

θέμα χρόνου είναι πιστεύω να το βρεις. αν το σκαλίσεις λίγο...

Δημοσ.

λοιπόν, το θέμα λύθηκε... Ισχύει σχεδόν για όλα τα car players... αναγνωρίζουν μόνο την ημερομηνία που καταχωρήθηκε (π.χ. αντιγράφηκε) ένα κομμάτι στο στικάκι και τίποτα άλλο. Δηλαδή ότι sort by να κάνεις αυτό βγάζει την σειρά που τοποθετήθηκε μέσα. Οπότε θέλει reformat και μετά ξανά αντιγραφή με κάποιο πρόγραμμα (robocopy λέω εγώ τώρα κάτι τέτοιο) με το οποίο θα γίνει η αντιγραφή με την σειρά μιας και τα windows τα περνάνε μέσα όπως να ναι, εκτός και αν κάνεις αντιγραφή ένα ένα τα Mp3..τρία λολ και έτσι. 

Κοτσάνα δεν ήταν τελικά αλλά αρκετά σοβαρό!!! Mark as solved!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...