Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατεστησα το saints row iv και μου βγαζει το εξης προβλημα οταν ανοιγω το παιχνιδι 'the application was unable to start correctly (0xc0000022).Click OK to close the application.' εψαξα στο google αλλα δε μπορεσα να καταφερω κατι.Απο 'τι καταλαβα κατι με ενα shell32.dll παιζει μεσα στο system32 εκανα boot το pc σε safe mode αλλα δε καταφερα να το διαγραψω.Ακομα εκανα και scan με ccleaner αλλα και παλι δε κατεφερα κατι.ξερει κανεις τι παιζει?

Δημοσ.

τσουκ αλλα υποτιθετε οτι το crack δουλευει.κατεβασα κιολας 2 διαφορετικες εκδοσεις αλλα τα ιδια και με τις δυο

• Moderators
Δημοσ.

τσουκ αλλα υποτιθετε οτι το crack δουλευει.

Περα απο το γεγονος πως δεν επιτρεπεται η συζητηση επι του θεματος στο forum, αυτο το "υποτιθεται" ειναι που περιπλεκει ασκοπα την κατασταση. Το μονο που μπορω να σε συμβουλευσω ειναι να ΜΗΝ ξεκινησεις να σβηνεις αρχεια που δεν εχεις ιδεα τι κανουν, οπως προσπαθησες ηδη, ειδικα μεσα απο τον φακελο system32 ;)

Δημοσ.

ψαχνοντας λιγο στο google ειδα οτι ειχαν και αλλοι ιδιο προβλημα με εφαρμογες τις οποιες οταν τις ανοιγαν τους εβγαζε το ιδιο προβλημα αρα θα μπορουσε να μην αναφερθει και καθολου το παιχνιδι αποτι φανταζομαι.κατι παιζει με τα windows πιστευω.Btw εχω πανω αν βοηθαει σε κατι windows 7 64bit.

• Moderators
Δημοσ.

ψαχνοντας λιγο στο google ειδα οτι ειχαν και αλλοι ιδιο προβλημα με εφαρμογες τις οποιες οταν τις ανοιγαν τους εβγαζε το ιδιο προβλημα αρα θα μπορουσε να μην αναφερθει και καθολου το παιχνιδι αποτι φανταζομαι.κατι παιζει με τα windows πιστευω.Btw εχω πανω αν βοηθαει σε κατι windows 7 64bit.

Εμφανιζεται το προβλημα καπου αλλου, περα απο το παιχνιδι?

Δημοσ.

Εγκατεστησα το saints row iv και μου βγαζει το εξης προβλημα οταν ανοιγω το παιχνιδι 'the application was unable to start correctly (0xc0000022).Click OK to close the application.' εψαξα στο google αλλα δε μπορεσα να καταφερω κατι.Απο 'τι καταλαβα κατι με ενα shell32.dll παιζει μεσα στο system32 εκανα boot το pc σε safe mode αλλα δε καταφερα να το διαγραψω.Ακομα εκανα και scan με ccleaner αλλα και παλι δε κατεφερα κατι.ξερει κανεις τι παιζει?

Ευτυχώς που δεν τα κατάφερες. Μην παίζεις με τα αρχεία του λειτουργικού. Προφανώς το κρακ έχει πρόβλημα. 

Δημοσ.

δοκιμασα με μπολικα crack και ολα μου βγαζαν το ιδιο.Σε αλλους που γραφαν απο κατω δουλευε μια χαρα

Αυτό δε λέει τίποτε. Μπορεί αυτός που έφτιαξε το σπάσιμο να φύτεψε ένα trojan/malware, να έβαλε 5-6 να γράψουν ότι δουλεύει άψογα και να περιμένει στη γωνία για υποψήφια θύματα. Το λάθος που παρουσιάστηκε μπορεί να προέρχεται εξαιτίας προστασίας (antivirus, antimalware, UAC), ανεπαρκών προδιαγραφών (πχ μπορεί να θέλει κάποιο .net framework) ή πολύ απλά να είναι κακογραμμένο και να μην δουλεύει σε όλους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...