Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , θέλω να φτιάξω ένα gaming pc. Budget : 1000-1200 max.Μόνο το κουτί , από τα άλλα είμαι comple ...Επίσης θέλω προτάσεις μόνο από plaisio.gr και e-shop.gr γιατί δίνουν δώρο την εγκατάσταση (δεν ξέρω να τον στήνω μόνος μου ;S )...Σίγουρα να έχει SSD 120-128 gb ...και πάνω από όλα καλή καρτούλα γραφικών και κατά προτίμηση Intel επεξεργαστή...

Δημοσ.

Μένω Αθήνα , από e-shop και visionstudio πληρώνω μεταφορικά ??? και αν ναι πόσα περίπου ? Επίσης , για gaming και εύκολα προγραμματάκια αξίζει να ανέβω πάνω από 1000-1200 μαχ. ή απλά θα πετάξω τα χρηματά μου ???αα και περίπου για πόσα χρόνια θα παίζω τα παιχνίδια άνετα ??? Τέλος , έχει καουστεί τίποτα για direct x 12 ? γιατί αν βγει σε λίγο καιρό να ξέρω για να περιμένω...

Δημοσ.

amd1234 αδειο το Link Που εδωσες.Οσο για την καρτα που λες εγω πανω απο 770 ή 7970 δεν προτεινω κυριως λογω του οτι τα 230ευρο διαφορας + αν πουλησεις την 770 ή 7970 στο μελλον περνεις την αντιστοιχη 770 και 7970 ή παιρνεις αλλη μια 770 ή 7970 κανεις sli ή crossfire και βλεπεις επιδοσεις απιστευτες.Φυσικα οτι θελεις εσυ αγοραζεις.

Δημοσ.

Θέλω και μία aftermarket ψύκτρα.. ;P Αν τον παραγγείλω από το e-shop θα μου έρθουν και τα κουτιά απο΄κάθε υλικό-hardware ??? Γιατί , θα ήθελα να τα έχω , αα κι επειδή είμαι λίγο άσχετος ,το e-shop τι εγγύηση μου δίνει ?? p.x. αν μου χαλάσει κάτι που το πάω για service ? (ενώ έχω εγγύηση) ???

Δημοσ.

στα 1184ευρω!

δεν μου αρέσει πολύ το κουτί και θέλω καλύτερη gpu , επίσης δεν μου χρειάζονται 2 TB ,ούτε 16gb ram

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...