Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφωνω cliobaccarra ,ακυρο για το θορυβο;)

οσον αφορα στη motherboard και το case εχω περιθωριαγια κατι υποδυεστερο (πιο οικονομιο);;

με διευκολυνει πολυ να εχει card reader αλλα αμα οχι  δε πειραζει εχω usb εξωτερικα μπιχλιμπιδια.

βεβαια καλα ειναι να εχω 4 slots ram αντι για 2. ολα καλα ολα ωραια, τα γραφικα ειναι ειναι θεμα ή οχι 

radeon hd 8570d μια χαρα ακουγεται (στο λαπτοπ ειχα αυτην 4500 512mb) ποσα ειναι 1gb ή 2;

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεις να εξοικονομησεις γυρω στα 30 ευρω απο μητρικη και κουτι ομως δεν στο προτεινω γιατι δεν αξιζει. H συγκεκριμενη 8570d ειναι ελαχιστα χειροτερη απο τις ενσωματωμενες καρτες γραφικων που διαθετη η 4η γενια intel, που ομως ειναι πολυ πιο ακριβοι και θα ξεφυγεις απο budget. Επισης ειναι καλυτερη απο αυτες που διαθετη η 3 γενια intel. Tωρα στην πραξη αν εχεις σκοπο να παιζεις παιχνιδια θα εχεις προβλημα οπως και με ολες τις ενσωματωμενες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλιστα, games μπα οχι, τελευταια φορα επαιξα dragon age 2 χωρις κανενα προβλημα (με το λαπτοπ που ειπα πιο ανω)

οσον αφορα στο photoshop CS4 που λεει οτι θελει openGL για να τα τρεχει ολα τα φιλτρα κλπ κλπ τι σημβαινει εδω;

ευχαριστω πολυ

(αμα θελει αλλη κατηγορια καρτας γραφικων απορριπτεται => βολευομαι και με το cs3 απλα ειναι του 2007)

τελος, πολυ καλες οι οθονες που μ προτεινετε...

σχολιο: εχω μια flatron lg monitor -tv m2362d με την οποια βλεπω tv αξιζει να χρεισιμοποιω αυτη στο pc..? νομιζω οτι οχι δεν ειναι πολυ καλη με το λαπτοπ που την ειχα συνδεσει δειχνει τα χρωματα αρκετα saturated και πολυ contrast και εκτος των αλλων μπολικη αλειωση συνολικα (κολλημενα γραμματα κλπ..) φταιει το λαπτοπ για η οθονη θα ειναι ετσι οπως τα ειδα; το μονο καλο που εχει ειναι σχεδον μηδεν ανταλλακλασεις.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα παλι, παιδια σε περιπτωση που προχωρησω σε μια αντιστοιχη αγορα, σπιτι θα μπορεσω να κανω συναρμολογιση 

(με μανουαλ κτλπ)?? οι γωσεις μου περιωριζονται μονο στο βαλε-βγαλε ram. πιο καλυτερα να πληρωσω ??

Βιοs setup δεν ξερω να κανω..

Δημοσ.

αν τα παρεις ολα απο ενα καταστημα γινεται απο κει δωρεαν συναρμολογηση. 

μπορεις να παρεις case-psu-cpu-mobo-cpu cooler απο ενα καταστημα ωστε

να βαλεις τα υπολοιπα μονος σου που ειναι πιο ευκολα. 

αλλα ισως ειναι καιρος να ασχοληθεις.. υπαρχει και αυτο να σε βοηθησει. 

Οδηγός συναρμολόγησης υπολογιστή

Δημοσ.

ευχαριστω τσακαλια, για eshop το αντιθετο νομιζα ποσο ασχετος ειμαι μ αυτα αντε να βρω ακρη...

Δημοσ.

Βασικα αν πας για την συνθεση που σου εχω γραψει θα σου κανουν και συναρμολογηση δωρεαν, για αυτο και στα εβαλα ολα απο ενα καταστημα.

Δημοσ.

στον amd a8 6600k χρειαζομαι αφτερμαρκετ συστημα ψυξης; 

χρηση: προγραμματα για photo editing (photoshop + lighroom).....

Δημοσ.

Δεν προκειται να παθει τιποτα και χωρις ψυχτρα, σιγουρα ομως θα ακους παραπανω θορυβο. Αν μπορεσεις να διαθεσεις το ποσο για μια ψυχτρα καλο θα ηταν να εβαζες.

Δημοσ.

Τι διαφορες εχουν: 

AMD FX 4300(AM3+,3,8 GHz,8 Mb) 

με τον

AMD A8 6600K Black(FM2/4.2GHz/8570D)

και ποιος εχει πιο καλη καρτα γραφικων

ο Α8 6600Κ 8570D 'H o A10 6800K 8670D

edit: οι FX δεν εχουν ενσωματομενη καρτα γραφικων?

Δημοσ.

O 4300 μπαίνει σε άλλες μητρικές και δεν έχει ενσωματωμένη.Ο Α10 έχει καλύτερη igpu από τον Α8 και είναι και καλύτερος στο cpu μέρος.Και οι 2 κλοκάρονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...