Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το βλέπω και πετάγεται αρκετά συχνά. Και επειδή λέω να πάρω κι εγώ κανά δυο πράματα απ αυτους. Έχει πάρει κανείς κάτι από το visionsudio (visionstudio.gr), που να μην είναι θεσσαλονικιός; Διάβασα διαφορα σχόλια, και κατά κύριο λόγο είναι θετικά, αλλά ποτέ δεν βλάπτει μία παραπάνω γνώμη.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με ~100€ παίρνεις mainstream 128αρη ssd με MLC που περνάει και σε νούμερα αρκετές φορές παλιότερους performance.Δες τον OCZ Vertex 450 128gb ή Samsung 840 Evo (αυτός έχει TLC nand).Βέβαια και έναν πιο "basic" ssd να βάλεις θα χεις τρομερό κέρδος.

Δημοσ.

Και οι δύο που αναφέρεις είναι στα 100 ευρώ (απο το skroutz). Δεν αμφιβάλλω για τα πλεονεκτήματα των ssd, αλλά αυτή την στιγμή δεν πολύκοιτάω την σχέση μεταξύ κόστους και απόδοσης, κοιτάω μόνο απόλυτες τιμές σε ευρώ. Και δυστυχώς, αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν. Για τον ίδιο λόγο θα πρέπει να περιμένει και η κάρτα γραφικών, που πίστεψε με, με στεναχωρεί πολύ πιο πόλυ από τον ssd.

Δημοσ.

95-100 (κάποιοι τον πουλάνε και παραπάνω,λογικό) τον βλέπω τον Vertex και έγραψα μέχρι 100  :)

Φυσικά εσύ ξέρεις και κάνεις κουμάντο στα χρήματα σου.

Δημοσ.

Αν διαλεξεις την υλοποιηση με τον amd με + 100 ευρω χωρας και την gtx760 η μια 7950 μεσα. Δεν εχεις να κερδισεις κατι παραπανω με τον intel εκτος απο τα ενσωματωμενα γραφικα που ετσι και αλλιως λες θα βαλεις καρτα γραφικων οποτε.

• Like 1
Δημοσ.

Και οι δύο που αναφέρεις είναι στα 100 ευρώ (απο το skroutz). Δεν αμφιβάλλω για τα πλεονεκτήματα των ssd, αλλά αυτή την στιγμή δεν πολύκοιτάω την σχέση μεταξύ κόστους και απόδοσης, κοιτάω μόνο απόλυτες τιμές σε ευρώ. Και δυστυχώς, αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν. Για τον ίδιο λόγο θα πρέπει να περιμένει και η κάρτα γραφικών, που πίστεψε με, με στεναχωρεί πολύ πιο πόλυ από τον ssd.

Ενας λογος παραπανω να πας σε amd.Με τον 8320 και την μητρικη που σου προτεινα πιο πριν κερδιζεις 130ευρο :confused:  σε σχεση με τον intel που εβαλες.Και αν βαλεις και τις http://www.e-shop.gr/product?id=PER.554345 αλλα 30ευρο κερδος συνολο 160ευρο στην τσεπη σου :shock:  για ssd ή καρτα γραφικων

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα

Αυγουστος 2013 και ειναι αναγκη να αλλαξω συστημα
ενδιαφερομαι για custom pc μεχρι 350-400, υπαρχει ελπιδα στα χρηματα αυτα...;
η χρηση ειναι συγκεκρημενη (lightroom 4.2 και photoshop cs3) σε καθημερινη βαση και επισης δεν χρειαζομαι η συνθεση να ειναι 2013. Εδω και μια πενταετια ειμαι καλημενος απο δυπηρινο λαπτοπ στα 2.10ghz το οποιο δεν με ενοχλησε ποτε (με λιγη υπομονη βεβαια σε import/export φωτογραφιων).
χρειαζομαι λοιπον:

ενσωματωμενη/αυτονομη καρτα γραφικων
(με ενδιαφερει να εχω τα hd 1920χ1080 στο μονιτορ οχι παραπανω οχι παρακατω)

φτηνο αλλα καλο cpu

ram (τουλαχιστο 4-6gb)

μικρη ssd (για win7 και 2-3 βασικα softwear)

..εν παση περιπρωση καπως ετσι το φανταζομαι (αναφορικα δε γνωριζω απο γενικο setup του πυργου ουτε λεπτομερειες σε μαρκες κτλπ)

+ monitor μικρο ips (150-200 ευρω)

καποια βοηθεια σας πολυτιμη, ευχαριστω.

Δημοσ.

λογικα ναι αλλιως χωραει αμα χωραει στο budget δεν εχω προβλημα

Δημοσ.

Οθονη: Dell U2312HM Ultrasharp 23¨ Wide LED IPS       

Μνημες: Kingston 8GB HyperX blu Red 1600MHz CL10 [KHX16C10B1R/8]     

Κουτι: Cooler Master Elite Knight 350 Black [RC-K350-KWN2-EN]      

Μητρικη: Gigabyte F2A85XM-D3H   

Ssd: Samsung 120GB SSD 840 Series 2.5 SATA III [MZ-7TD120BW]     

Τροφοδοτικο: Cooler Master GX Bronze 450W [RS450-ACAAD3-EU]     

Επεξεργαστης: AMD A8-6600K x4 Quad Core Black Edition APU [AD660KWOHLBOX]      

Οπτικο: Samsung SH-224DB (SATA) Black     

Σύνολο: 618,95 €    

Ας μεταφερουν οι moderators το θεμα σε καινουργιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παίδες. Υπάρχουν κάμποσοι δρόμοι για να φτιάξεις ένα PC. Σίγουρα τα λεφτά παίζουν ρόλο, αλλά μεγάλος παράγοντας είναι και οι προτιμήσεις(/ξεροκεφαλιά), οπότε μένω σε asus+intel+geforce. Και πάλι ευχαριστώ, βοηθήσατε πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω και γω παιδια πολυ καλες προτασεις πανω σ αυτα ειδα και γω. Ειναι δοκιμασμενα απο καποιον πως πανε;

για δυπηρινο Intell με ενσωματωμενη intell HD gpu τι παιζεται ειναι πιο ανω στην τιμη;

ευχαριστω

σημειωνω: εχω να κανω pc απο εποχη pentium 1,2....!!και ειμαι συνηθισμενος με λαπτοπ => απο θορυβο πως πανε τα pc;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fullgore φιλε μου οι τιμες απο τα λινκ που δινω εχουν κανονικα φπα. Σε intel διπυρινο ξεχασε το ειναι υποδιεστερος και σε αποδοση και σε γραφικα. Eπισης τα προτεινα ολα απο το ιδιο καταστημα για λογους ευκολιας και ας βγουν 20 ευρω παραπανω, νομιζω αξιζει αν σκεφτεις την ταλαιπωρια.

Δεν ξερω και ποσο ευαισθητο ειναι το αυτι σου και τι εννοεις θορυβο , αλλιως θες και ψυχτρα.

Επεξ/σία από cliobaccarra

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...