Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για ενα κοριτσι που θελει να κανει chat, sms κλπ

και τους αρεσουν αυτα τα chat-phones που εχουν ενσωματωμενο πληκτρολογιο, ειτε slide ειτε candy bar

υπαρχει κανενα μοντελο της προκοπης που να εχει και οθονη αφης/android ωστε να τρεχει και κανενα προγραμμα? (πχ λεξικο/μεταφραση κλπ, οχι υπερβολικα πραγματα)

αλλα να μην κανει και μια περιουσια.

κατι Samsung Galaxy Y Pro B5510 TXT και Sony Xperia X10 mini pro λενε τιποτα?

σε τοσο μικρη οθονη, μπορεις να κανεις τα παραπανω?

σε κινεζιες παιζει τιποτα?

εχετε καμμια προταση για τη συγκεκριμενη χρηση?

Δημοσ.

οικονομιο για μενα ειναι το χπερια μινι προ περνει παραπανω εφαρμογες που νομιζεις και εχει κρισταλινη οθονη για καλητερι ανταποκριση και βγενει και σε αρκετα χρωματα.και με κανονικο πικρολογιο τα κινεζικα ειναι για πακι μαν δεν κανουν για σουβαρους ανθρωπους και 1 φορα δοκιμασα τετειο και το εχω κανει να πεζω μπασκετ στο καδο μου.

• Like 1
Δημοσ.

thanks, θα δοκιμασω το sony

παντως για τα κινεζικα, δεν νομιζω οτι ειναι ολα μαπα, εχω ηδη ενα zte και ενα αντιγραφο του galaxy note2 και ειναι μια χαρα και για μη πακι-δες , κανει η γυναικα μου τα facebook της και τα chat της σε 4πυρηνο με πολυ καλη οθονη χωρις να μου κοστισει μια περιουσια  :)

Δημοσ.

tze μην τα γελας ειναι πολυ τελεια κινητακια εγω λεο τα εξευτιλιστικα κινεζικα...ουτε καν! ναι δεν το λες τοπ αλλα το πειρα στην κοπελα μου σε κοκκινο και το εχει 2 χρονια και δν εχει παθει κανενα ταβανι και γυναικες ειναι γυναικες ;)

Δημοσ.

budget αναλογα με τι θα προσφερει η συσκευη, αλλα παντως οχι πανω απο 150Ε

και δε με νοιαζει αν ειναι καινουργιο ή μετχ, απο μαγαζι ή ιντερνετ, πχ μπορει να παρω ενα απλο πιο φτηνο ή ενα πιο τουμπανο ακριβοτερο και ας ειναι μετχ,

το οτι πάει μέχρι την icecram, δεν παίρνει jelly bean, τι προβλημα μπορει να δημιουργησει?

το Motorola Photon 4g λεει (sprint), μηπως ειναι κλειδωμενο και δεν παιρνει αλλες sim?

ειναι και προβλημα απο αμερικη.

ευρωπη ή κινα ειναι πιο ευκολο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...