LifeScarcity Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ε από κάπου πρέπει να κόψουν και αυτοί. Ε δικιο εχεις . και σεις βρε παιδια μην χτυπατε μονο τα γραφεια!Τους 10 ποντους τσιμεντο τι τους εχετε διπλα
gordonas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αν μιλάμε για χρώματα, τότε υπάρχει μόνο IPS. Αν νομίζει κάποιος ότι βλέπει ζωντανά χρώματα, απλά δεν έχει δει panel ips. Έτσι και εγώ, μετά από άπειρα TN panels, πήρα κάποια στιγμή την 23αρα Dell. Έμεινα ΜΑΛ@ΚΑΣ...Ανακάλυψα χρώματα στο desktop που πριν δεν υπήρχαν στην οθόνη, απλά. "Τι έκανα τόσα χρόνια λέω;" Συντριβή λέμε... Αν δεν είναι IPS το panel δεν κοιτάω οθόνη πια. Θα πάρω και μια δεύτερη 23άρα γιατί χρειάζομαι μεγαλύτερο desktop. Η 24 δείχνει πολύ καλή και η έξτρα ανάλυση δελεαστική αλλά το 24αρι δίπλα στο 23αρι θα είναι μπέρδεμα. IPS, τα υπόλοιπα είναι συμβιβασμοί...
venumis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Φίλε μου αν πάρεις την lg θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. Έχω 5 οθόνες με ότι τεχνολογία έχει κυκλοφορήσει. Ή 23EA63V πραγματικά αξίζει και με το παραπάνω. 1
LifeScarcity Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Φίλε μου αν πάρεις την lg θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. Έχω 5 οθόνες με ότι τεχνολογία έχει κυκλοφορήσει. Ή 23EA63V πραγματικά αξίζει και με το παραπάνω. Πολυ χαιρομαι που το διαβαζω!Μαλλον προς αυτην την κατευθυνση παω διοτι το μονο αρνητικο της αφορα την φθηνη κατασκευη της βασης πραγμα που αδιαφορω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα