kataramenos32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 το οπτιμους εχει και 4g ...βεβαια γιαυτους που ειναι στα νησια πχ εγω απο Κρητη δεν εχει ερθει ακομα τετοιο σημα Δεν ειναι θεμα νησιων.Εγω που ειμαι εκτος νησιου δεν προκειται να παρω ποτε ας πουμε
vrwmiaris Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 κοίτα πλέον για το ράδιο μπορείς να πάρεις ένα bt radio(mw 600),ΑΛΛΆ η κάρτα μνήμης και η αποσπώμενη μπαταρία είναι must.s3 lte λόγω 2 γίγα ραμ
Fulgore1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ξερω οτι μπορει να ακουστει καπως αλλα αντικειμενικα,με τοσα gb που εχουν τα κινητα δεν ειναι καλυτερο να βαλεις και να ακους τα δικα σου Mp3 τραγουδια??Τοσο σημαντικο ειναι το radio στο κινητο ??
spook Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 για κάποιους είναι σημαντικό να ακούν radio. απλά υπάρχει και η λύση του TuneIn radio που χρησιμοποιώ προσωπικά λόγο του ότι κατέχω s4. δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος που θέλει να επενδύσει χρήματα σε ενα smartphone και δεν έχει τα απαραίτητα mb-gb για να "surfάρει".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα