ANDREDIMO Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Γεια σας έχω το iPhone 5 16gb και καμία φορά όταν ενεργοποιω το 3G και το LTE απο τις ρυθμίσεις δεν ανοίγει καθόλου δηλαδη δεν έχω Ίντερνετ καθόλου σαν να ειναι απενοργοποιημενο και μόλις κάνω επαννεκινηση το iPhone φτιάχνει ..... Ξέρει κανείς τι φταίει ;;; Sent from my iPhone using Insomnia
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 το κανει και σε εμενα αυτο.την 6.1.2 εχεις?
ANDREDIMO Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Οχι φίλε μου την 6.1.4 ... Να κάνω κανένα restore και buck up?? Sent from my iPhone using Insomnia
taslikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Αυτο το πρoβλημα το ειχα και εγω με cosmote με την βοντα ολα οκ.. Κανε buck up μετα restore , set up as new και επαναφορα απο buck up Sent from my iPhone using Insomnia
ANDREDIMO Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Το έκανα φίλε μου προς το παρών δε βλεπω κάποιο πρόβλημα νομίζω οτι έχει διορθωθεί το πρόβλημα !!! Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !!! Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Έχεις περιμένει λίγο (κανα λεπτό) να έρθει το σήμα? Γιατί πάντα όταν ανοίγουμε το LTE χάνεται προς στιγμήν και μετά ξαναεμφανίζεται. Επίσης παίζει και ρόλο το πού είσαι και το αν υπάρχει σήμα 3G/LTE εκεί που προσπαθείς να συνδεθείς.
ANDREDIMO Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ολα καλα τωρα εφτιαξε!!! κατι θα ειχε κολλησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα