Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,έχω το εξης πρόβλημα!

Εχω συνδέσει τα ηχεία απο την πίσω μεριά και όταν θέλω να παίξω κάποιο παιχνίδι πάω να συνδέσω τα ακουστικά μπροστά και παίζει το ένα ακουστικο!

Τα ακουστικα είναι καινούργια!

Το θέμα είναι πως θα τσεκάρω εάν είναι θέμα front panel(έγινε αντικατάσταση απο Corsair) ή μητρικής!

Η αλλαγή έγινε ταυτόχρονα για αυτο δεν μπορώ να αποκλείσω!

Υπάρχει σκέτο ανταλακτικο που συνδέεται για το AUdio της μητρικής?

Καλώδιο σκέτο για να τσεκάρω με αυτόν τον τρόπο που είναι το πρόβλημα??

Και αν ναι πως και που θα το βρω!!

Καθε γνώμη δεκτη!

Δημοσ.

Πρώτον δοκίμασε και αλλο ενα ζευγάτι ακουστικά να εισαι σίγουρος (δεν εχει σημασία αν παίζουν πισω) , απο εκει και πέρα βγάλε και βάλε τους drivers του ήχου παλι και ψάξε λιγο στις ρυθμίσεις μηπως φταίει κατι εχει η μηπως πχ ειναι πειραγμένη μια επιλογή για τον ήχου που εχει να ειναι στην μέση (δηλαδη και στα 2 ακουστικά) και ειναι γυρισμένο στο left η στο right οποτε δεν ακούγεται το αλλο.

Μετα έλεγξε παλι η βάλε και βγάλε το καλώδιο του audio του front panel απο την μητρική μηπως δεν κανει καλή επαφή κτλπ, αν δεν δουλέψει τιποτα απο ολα αυτα πρέπει να παρεις ανταλακτικό δηλαδή αλλο front panel (και νομιζω οτι η corsari εχει στο site της ανάλογα το κουτί που έχεις)

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτον δοκίμασε και αλλο ενα ζευγάτι ακουστικά να εισαι σίγουρος (δεν εχει σημασία αν παίζουν πισω) , απο εκει και πέρα βγάλε και βάλε τους drivers του ήχου παλι και ψάξε λιγο στις ρυθμίσεις μηπως φταίει κατι εχει η μηπως πχ ειναι πειραγμένη μια επιλογή για τον ήχου που εχει να ειναι στην μέση (δηλαδη και στα 2 ακουστικά) και ειναι γυρισμένο στο left η στο right οποτε δεν ακούγεται το αλλο.

Μετα έλεγξε παλι η βάλε και βγάλε το καλώδιο του audio του front panel απο την μητρική μηπως δεν κανει καλή επαφή κτλπ, αν δεν δουλέψει τιποτα απο ολα αυτα πρέπει να παρεις ανταλακτικό δηλαδή αλλο front panel (και νομιζω οτι η corsari εχει στο site της ανάλογα το κουτί που έχεις)

Δοκίμασα handsfree και κάνουν το ίδιο!! Εάν δεν βάλω όλη την.υποδοχή των ακουστικών στην θύρα σε κάποι. Ύψος πιάνουν κ τα δύο άλλα μόλις μπει κανονικά συμβαίνει αυτο,Π αναφέρω πιο πάνω!

Οπότε θέμα κάποιας ρύθμισης δεν είναι ούτε ακουστικών!! Σκέτο καλώδιο audio δεν παίζει ν βρω εε

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα , αν δεν μπει εντελώς μεσα το βύσμα των ακουστικών στο fp τοτε παιζει κανονικα και όταν μπει εντελως μεσα σταματαει να παιζει το ένα? 

• Like 1
Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα , αν δεν μπει εντελώς μεσα το βύσμα των ακουστικών στο fp τοτε παιζει κανονικα και όταν μπει εντελως μεσα σταματαει να παιζει το ένα? 

Ακριβώς αλλά πρέπει να το βρεις με αργές κινήσεις και συνήθως κουνάει και εμφανίζεται το πρόβλημα!!

Δημοσ.

Για να καταλάβω, και τα πρώτα ακουστικά παίζουν κανονικά αν το "ψάξεις" πόσο μέσα να το κουμπώσεις;

Πριν την αντικατάσταση του corsair τα είχες δοκιμάσει;

Δημοσ.

Τοτε το προβλημα ειναι στο front panel μην ψαχνεσαι με την μητρική.

Δεν γίνεται να βρω απλά καλώδιο Audio ε?

Για να καταλάβω, και τα πρώτα ακουστικά παίζουν κανονικά αν το "ψάξεις" πόσο μέσα να το κουμπώσεις;

Πριν την αντικατάσταση του corsair τα είχες δοκιμάσει;

Όλα τα ακουστικά αρχικά δουλέυουν αψογα.!Ναι εαν δεν βάλεις την υποδοχή σε ένα ύψος πιάνει κανονικά αλλά δεν "καθεται" εκεί κουνάει πολύ ευκολα!

Πριν την αντικατάσταση όλα καλά απλά είχα θέμα με το Usb 3.0!!

Όλο προβλήματα :( :(

Δημοσ.

Δεν γίνεται να βρω απλά καλώδιο Audio ε?

Όλα τα ακουστικά αρχικά δουλέυουν αψογα.!Ναι εαν δεν βάλεις την υποδοχή σε ένα ύψος πιάνει κανονικά αλλά δεν "καθεται" εκεί κουνάει πολύ ευκολα!

Πριν την αντικατάσταση όλα καλά απλά είχα θέμα με το Usb 3.0!!

Όλο προβλήματα :( :(

Και να αλλαξεις το καλώδιο τι νομιζεις ότι θα αλλαξει. Το προβλημα κατα 99% ειναι στην υποδοχή του fp. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτή τη περίπτωση απλά δεν κάνει καλά επαφή το βύσμα στη θύρα ...

Αν αναφερόμαστε στη στρογγυλή πράσινη είσοδο θα δεις μέσα να την διατρέχει, προς τα μέσα, ένα συρματάκι, που πρέπει να είναι λίγο πιο πάνω από το επίπεδο της υπόλοιπης πράσινης επιφάνεις, ώστε όταν βάζεις το βύσμα αυτό πιέζεται και "σφίγγει" το βύσμα, κάνοντας την επαφή και κρατώνας την σταθερή.

Για να το δεις καλά θα χρειαστείς έναν led φακό και ένα μεγεθυντικό ...

Λοιπόν, μάλλον αυτό το συρματάκι έχει "πιεστε" και γιαυτό δεν κάνει καλή επαφή με το βύσμα παρά μόνο στα σημεία που αυτό είναι εξογκωμένο ...

Η λύση είναι, με κάποιο τρόπο, να μπορέσεις να τραβήξεις αυτό το συρματάκι ώστε να "ανασηκωθεί" για να κάνει καλύτερη και σφιχτότερη επαφή

post-217505-0-91003100-1377501370_thumb.jpg

Επεξ/σία από blitzNikos
Δημοσ.

Σε αυτή τη περίπτωση απλά δεν κάνει καλά επαφή το βύσμα στη θύρα ...

Αν αναφερόμαστε στη στρογγυλή πράσινη είσοδο θα δεις μέσα να την διατρέχει, προς τα μέσα, ένα συρματάκι, που πρέπει να είναι λίγο πιο πάνω από το επίπεδο της υπόλοιπης πράσινης επιφάνεις, ώστε όταν βάζεις το βύσμα αυτό πιέζεται και "σφίγγει" το βύσμα, κάνοντας την επαφή και κρατώνας την σταθερή.

Για να το δεις καλά θα χρειαστείς έναν led φακό και ένα μεγεθυντικό ...

Λοιπόν, μάλλον αυτό το συρματάκι έχει "πιεστε" και γιαυτό δεν κάνει καλή επαφή με το βύσμα παρά μόνο στα σημεία που αυτό είναι εξογκωμένο ...

Η λύση είναι, με κάποιο τρόπο, να μπορέσεις να τραβήξεις αυτό το συρματάκι ώστε να

Αναλύτικότατος και σε ευχαριστώ για την απάντηση!!Αλλά δεν είναι έτσι οι υποδοχή!Εχει δυό ελάσματα πάνω και κάτω της θύρας!!Δεν ξερω εαν μπορω να το βγάλω φωτο για να καταλάβετε!

Και να αλλαξεις το καλώδιο τι νομιζεις ότι θα αλλαξει. Το προβλημα κατα 99% ειναι στην υποδοχή του fp. 

Ωραίος ναι καταλαβα!!!

Δημοσ.

Παιδιά, το έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα με την Front Panel, αλλά για το μικρόφωνο. Τα ακουστικά δουλεύουν μια χαρά. Μία φορά που κοίταξα με μεγ. φακό που λέει ο Νίκος, είδα ότι έχει πολύ σκόνη. Παίρνω τον φυσηχτήρα για να το καθαρίσω, το έκανα σαν καινούργιο και μου κάνει πάλι το ίδιο πρόβλημα!!!

Η λύση είναι, με κάποιο τρόπο, να μπορέσεις να τραβήξεις αυτό το συρματάκι ώστε να

ώστε να τι; 

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί έμεινε ... μισό, εγώ είχα γράψει και τη συνέχεια! :whistle:

Λοιπόν: Η λύση είναι, με κάποιο τρόπο, να μπορέσεις να τραβήξεις αυτό το συρματάκι προς τα έξω ώστε να "ανασηκωθεί" για να κάνει καλύτερη και σφιχτότερη επαφή.

Και με τα δύο ελάσματα πάλι κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να γίνει, προφανώς 'εχουν "πατικωθεί" από τη χρήση και δεν κάνουν καλή επαφή ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

29 Αυγούστου στέλνω μήνυμα στην Corsair για το πρόβλημα μου!!!Οτι μου ξαναπαρουσίασε πρόβλημα το front panel!

4/9 παραλαβή!!

Στάλθηκε απο Ολλανδία!!Μπορώ να πω πως είναι τρελοί οι ανθρώποι!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...