Hamurabi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Καλησπερα παιδια. σε 3 βδομαδες θα παω Ιταλια στη λιμνη κομο και επειδη θα νοικιασω αμαξι ελεγα να νοικιασω και GPS αλλα επειδη θαθελα να χω ενα GPS Που να το γνωριζω ηδη ηθελα να ρωτησω αν εχετε να προτεινετε καποιο φτηνο σχετικα και αξιοπιστο με χαρτη ευρωπης. ευχαριστω
kostastnt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μία λύση και μοναδική λόγω χρόνου είναι να πάρεις ένα mls με ευρωπαικούς χάρτες.. Άλλη λύση ήταν παραγγελία ένα κινέζικο με wm και φορτώνεις πάνω 5 διαφορετικά προγράμματα και χάρτες για να σε καλύψει και στην τελευταία τρύπα της γης..
Hamurabi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 το ΜLS ειναι γρηγορο και με καλους χαρτες; εχει καποιο μειονεκτημα?
cyber_katsarida Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 δεν έχεις κανένα smartphone να κάνεις τη δουλειά σου;
Hamurabi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Exw αλλα θα μου κανει σωστη δουλεια? Android εχω με sygic περασμενο
cyber_katsarida Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 γιατί να μη την κάνει; το ανέφερα για να μη μπεις σε επιπλέον έξοδα για gps απ τη στιγμή που σχεδόν όλοι έχουν smartphone. τώρα αν θες αποκλειστικά συσκευή gps να τη χρησιμοποιείς και αργότερα οκ. εγώ χρησιμοποιώ PNA στο αυτοκίνητο αλλά σε ταξίδι στο εξωτερικό όπως εσύ (δεν είχα το αυτοκίνητο μου) χρησιμοποίησα το κινητό. σιγά μη κουβαλάω και Extra συσκευή στις βαλίτσες. απλά αργούσε να κλειδώσει. δε παθαίνω τίποτα για 10-20 sec παραπάνω. ίσως να ήταν και θέμα κινητού. τη δουλειά μου όμως την έκανα. κοίτα μόνο να έχεις τους τελευταίους χάρτες. θα πρότεινα το Igo. το sygic το είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα. ωραίο πρόγραμμα αλλά οι δρομολογήσεις ήταν λίγο χάλια. και δε το λέω μόνο εγώ αυτό. τώρα αν έχει φτιάξει δε ξέρω,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα