elena2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Γεια σας απο ,smartphone κατεβασα καποια βιντεακια απο youtube στη μικροsd. Ενω λοιπον μπορω να δω ολα τα βιντεο στο κινητο δεν μπορω να τα δω ολα στο dvd αυτοκινητου. Χρησιμοποιοντας παντα την μικροsd στην υποδοχη του dvd. Με λιγο ψαξιμο που εκανα και με καποια εφαρμογη εμαθα πως αν προσθεσω στο τελος του καθε αρχειου .mp4 θα μπορεσω να τα δω το οποιο και εκανα, ομως παλι αλλου πετυχε αλλου οχι. Τα υπολοιπα βιντεο μπορω μονο να τα ακουσω κι οχι να τα δω Αναρωτιεμαι λοιπον μηπως καποιος ξερει τι αλλο θα μπορουσα να προσθεσω στο τελος εκτος απο .mp4 για να δω και τα υπολοιπα. Δεν θα ηθελα απαντηση που θα μου λέει να χρησιμοποιησω pc και το οποιο δεν διαθετω. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Xristaras12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 εαν το αρχειο που εχεις κατεβασει εχει αλλη κωδικοποιηση ηχου απο αυτη που μπορει να διαβασει το dvd αυτοκινητου χωρις επανακωδικοποιηση απο υπολογιστη πως περιμενεις να παιξει; αν το κινητο εχει εφαρμογη ωστε αυτα που κατεβαζει να τα μετατρεπει σε μορφη συμβατη θα ηταν το ιδανικοτερο.
elena2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Kαι πως μπορω να δω ποιος ειναι ο κωδικοποιητης ηχου του καθε αρχειου; Μονο σε pc μπορω να το δω; Επισης γιατι κωδικοποιητη ηχου αφου τον ηχο τον ακουω απλα την εικονα δεν βλεπω. Δωσε μου αν θελεις ενα παραδειγμα κωδικοποιητη. Το mp4 το .avi το .mov κλπ αυτα δεν ειναι κωδικοποιητες Παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον να μου απαντησεις. : )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα