Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτό το σύστημα:

CPU : Intel® Pentium® D CPU 2.8GHz 2.8 GHz
Ram : 3 GB
Motherboard: GIGABYTE ga g3 1 m es2l
ανάλυση :1360 X 768

και ένα no name τροφοδοτικό.

Το σύστημα το χει φίλος και θέλει να παίξει κανα παιχνιδάκι αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο,κυρίως pro, manager και δεν θέλει να κολλάει.

Προτείνετε καμιά καρτούλα στο 50άρικο καινούρια ή μεταχειρισμένη από οποιαδήποτε κατάστημα για να κάνει τη δουλειά του γιατί τώρα με αυτήν που έχει παραπονιέται για το pro οτί κολλάει :P

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν μπορεί να πάει στα 85 πάρε αυτήν, το κατάστημα την στέλνει με δωρεάν μεταφορικά αλλά με κατάθεση στην τράπεζα των χρημάτων, είναι όμως πολύ αξιόπιστο.  Αλλιώς αν μπορεί έστω 15€ να ανέβει ας πάρει αυτήν.

Δημοσ.

Τι να την κάνει την 7750 με τέτοιον επεξεργαστή και τέτοια οθόνη... :P

Απλά για να μην πετάξει τα λεφτά του σε μεταχειρισμένα 3-4 χρονών, κατα τα άλλα θέλει αναβαθμιση σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι κριμα να "πεταξει" τα λεφτα του και να παρει μια παπατζα. Καλυτερα να παρει την 7750 που θα του μεινει κιολας σε περιπτωση που θελησει να κανει μια αναβαθμιση. 

Δημοσ.

Σε αυτό το σύστημα:

CPU : Intel® Pentium® D CPU 2.8GHz 2.8 GHz
Ram : 3 GB
Motherboard: GIGABYTE ga g3 1 m es2l
ανάλυση :1360 X 768

και ένα no name τροφοδοτικό.

Το σύστημα το χει φίλος και θέλει να παίξει κανα παιχνιδάκι αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο,κυρίως pro, manager και δεν θέλει να κολλάει.

Προτείνετε καμιά καρτούλα στο 50άρικο καινούρια ή μεταχειρισμένη από οποιαδήποτε κατάστημα για να κάνει τη δουλειά του γιατί τώρα με αυτήν που έχει παραπονιέται για το pro οτί κολλάει :P

Ευχαριστώ

Εναν C2D E6600, E6420, E6700, E6750,  με 25€ να βάλει επάνω !!!

Τους υποστηρίζει η μητρική

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2889#

Και μια HD4850 με 25-35€!!

Μετά θα είναι Οκ για αυτά που θέλει ! 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απόψεις σας παιδιά.

Θα του τα μεταφέρω.

Και εγώ στη θέση του θα μάζευα λεφτά για κάτι καλύτερο, αλλά δυστυχώς δεν περισσεύουν :(

Νομίζω η πρόταση του Adtakhs είναι η ποιο καλή αν παραμείνει στα 50 ευρώ τουλάχιστον για τώρα,απτή στιγμή που ο φίλος παίζει μόνο pro και casual games!

Δημοσ.

Μη βάλει παλιά κάρτα δίχως να ψαχτεί με το τροφοδοτικό.

Πάντως το corsair cx430 μου είναι στα όρια με τη 4850 στο 1 gb... και η amd στα system requirements http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4850/Pages/ati-radeon-hd-4850-system-requirements.aspx δίνει τουλάχιστον 450... τώρα το δικό μου πως την παλεύει δεν ξέρω :)

Δημοσ.

Με thermaltake Tr2 470w (που ολοι ξερουμε πως ψοφουσαν αυτα) απο το 2007 αγορασμενο, και τωρα ειναι στον brother με κλοκαρισμενο athlon II X2 στα 3.5 και την 4850 512mb,δουλευει το συστημα εδω και σχεδον 2 χρονια απροβληματιστα τουλαχιστον 10 ωρες την μερα.

μια χαρα θα εισαι.

Το μηνυμα παει στον demonlord,

ts εσυ μαλλον θελεις αλο τροφοδοτικο.τι μαλλον,σιγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...