Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρε παληκαρι μου καμικαζι τι ποστ ειναι αυτο.

οτι να ναι.βρηκες τιμες για μεμονωμενα πακετα.

προφανως ο ξαδερφος σου εμεινε απληρωτος απο φορτηνετ και εβγαλε χολη μεσω εσου...

double play 24αρη απεριοριστα(1500')αστικα υπεραστικα διεθνη και καποιες ωρες για κινητα(inet+tel)=40-50ε σχεδον για ολες αντε κανα 10ε επιπλεον για οτε.

φπα ή τελη οτι γραφουν στις προσφορες ψιλα γραμματα...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

δηλαδή ρε παίδες  τα 280 ευρώ που δεν είναι μόνο στο ξαδελφό μου αλλά και σε μερικούς φίλους που θα έλεγα ότι καθημερινά πηγαίνω στο σπίτι τους κυρίως για αγώνες ποδοσφαίρου που στην δική τους περίπτωση 350 ευρώ τους είχε έρθει αυτά είναι βλακίες για σάς??

όπως είπα υπάρχουν πολλά παραθυράκια για να σου έρθει μια ογκοχρέωση κυρίως στο ιντερνέτ όπου έχει για αυτό των λόγο το έκοψα παλιότερα γιατί στην forthnet ήμουνα.

Προφανώς δεν θα έχετε full πακέτο της Nova ούτε σταθερό η ιντερνέτ μαζί.

Δημοσ.

δηλαδή ρε παίδες  τα 280 ευρώ που δεν είναι μόνο στο ξαδελφό μου αλλά και σε μερικούς φίλους που θα έλεγα ότι καθημερινά πηγαίνω στο σπίτι τους κυρίως για αγώνες ποδοσφαίρου που στην δική τους περίπτωση 350 ευρώ τους είχε έρθει αυτά είναι βλακίες για σάς??

όπως είπα υπάρχουν πολλά παραθυράκια για να σου έρθει μια ογκοχρέωση κυρίως στο ιντερνέτ όπου έχει για αυτό των λόγο το έκοψα παλιότερα γιατί στην forthnet ήμουνα.

Προφανώς δεν θα έχετε full πακέτο της Nova ούτε σταθερό η ιντερνέτ μαζί.

Προφανώς δεν έχεις/είχες ποτέ υπηρεσίες σε οποιονδήποτε πάροχο για να έχεις ιδία γνώμη και ακούς ότι σου αναφέρουν χωρίς να το ψάξεις λίγο παραπάνω.

Μόνο αυτό για να καταλάβεις τι γράφεις.

Ογκοχρέωση σε σύνδεση ADSL δεν υπάρχει σε καμία εταιρεία. Όλες οι παρέχουν flat rate με την τιμή που δείχνουν στο site τους. Αυτό εγγυημένο από εκατοντάδες χρήστες και όχι λόγια του αέρα.

Εκτός και αν οι φίλου σου είχαν internet μέσω κινητής τηλεφωνίας, οπότε υπό όρους μπορεί να είναι και σωστές οι τιμές που αναφέρεις.

Δημοσ.

Η παραπληροφορηση του αιωνα.Ο φιλος που εκανε το thread λογικα τρολλ ειναι η οταν εγραψε το ποστ ηταν μεθυσμενος δεν εξηγειτε αλλιως.

Δημοσ.

Φιλε παραπληροφοριοδοτη :-) , εχω forthnet. Πληρωνω 24.90 το μηνα. (τη 2η υπηρεσια που λεει για σταθερα)-->  Link.png Site: http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5151">forthnet

Μεχρι πριν 6 μηνες ειχα κ το full pack της nova.Πληρωνα 62 το μηνα. Link.png Site: http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5578">nova full pack

Συνολο 87 ερωπουλα το μηνα.Αν θες ανεβαζω κ φωτογραφιες με λογαριασμο. Τωρα μπορεις να διαλεξεις κ πιο μικρα πακετα με καναλια σε σαφως καλυτερη τιμη για το nova.

Εγω παντως αν ισχυει το 19,90 κ για ηδη συνδρομητες forthnet κ οχι μονο για νεους λεω να το ξαναβαλω μονο κ μονο για το champions league κ τη euroleague στο μπασκετ.Αλλα μονο με 19 ,ουτε ευρω παραπανω!!

Δημοσ.

Ο Σκάι το ανεφερε συνέχεια το Σ/Κ.

και μετά καπάκι ατελείωτες διαφημίσεις ΟΤΕ  :-D

Με άλλα λόγια, τα δελτία ειδήσεων του Σκάι, είχαν πολύ καλές εισπράξεις απότον ΟΤΕ  :-D

Το ΣΚΑΙ φίλε κάνει χαζομάρες, προσωπικά μου αρέσει σαν κανάλι αλλά τώρα τελευταία έχει κάνει κάτι τέτοια (δηλαδή μπαίνει σε ξένα χωράφια).

Το θεωρώ δυσφήμηση ως προς την Nova, εννοείται ότι όλα είναι θέμα Marketing, δηλαδή ο ΟΤΕ δεν κάνει Marketing? δεν έχει ψιλά γράμματα?

Ποιος βλάκας θα πίστευε ότι είναι όντως 19.90ε? μεγάλα παιδιά είμαστε και είμαστε σε μια εποχή που η πληροφορία είναι ανοιχτή για τους πάντες.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε η NOVA να ζητήσει αποζημίωση και να απαιτήσει να παίξει κάποια διαφήμιση από τον ΣΚΑΙ όπου ο ΣΚΑΙ θα "ζητάει Συγνώμη".

ΥΓ: Την έχουν δει τσαμπουκάδες στο ΣΚΑΙ.

Δημοσ.

Το ΣΚΑΙ φίλε κάνει χαζομάρες, προσωπικά μου αρέσει σαν κανάλι αλλά τώρα τελευταία έχει κάνει κάτι τέτοια (δηλαδή μπαίνει σε ξένα χωράφια).

Το θεωρώ δυσφήμηση ως προς την Nova, εννοείται ότι όλα είναι θέμα Marketing, δηλαδή ο ΟΤΕ δεν κάνει Marketing? δεν έχει ψιλά γράμματα?

Ποιος βλάκας θα πίστευε ότι είναι όντως 19.90ε? μεγάλα παιδιά είμαστε και είμαστε σε μια εποχή που η πληροφορία είναι ανοιχτή για τους πάντες.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε η NOVA να ζητήσει αποζημίωση και να απαιτήσει να παίξει κάποια διαφήμιση από τον ΣΚΑΙ όπου ο ΣΚΑΙ θα "ζητάει Συγνώμη".

ΥΓ: Την έχουν δει τσαμπουκάδες στο ΣΚΑΙ.

Αρκουδάκια της αγάπης. <3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...