Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Παρασκευή απόγευμα αγόρασα το usb flash του τίτλου!Το βράδυ που επέστρεψα σπίτι το δοκίμασα για να δω αν δουλεύει βάζοντάς του 2 ταινίες για να τις δω και όλα λειτούργησαν μια χαρά!

Το Σάββατο το μεσημέρι θέλησα να περάσω κάποια αρχεία και διέγραψα τις ταινίες.Πατώντας διαγραφή μου εμφανίστηκε το μήνυμα οτι πρέπει να 
"Διαμορφώσετε τον δίσκο πριν την χρήση του"

και προσπαθώντας να κάνω την διαμόρφωση μου εμφανίζει το μήνυμα

"Ο δίσκος διαθέτει προστασία εγγραφής"

και δεν γίνεται τίποτα!

Τι μπορώ να κάνω τώρα;;

Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!

--Μου πάνε που μου πάνε όλα στραβά αν χάλασε και αυτό...-

Δημοσ.

Καπου το ειχα ξανα διαβάσει νομίζω και εδω αλλα και σε ξένα forums για πρόβλημα με το συγκεκριμένο stick οτι εχει protection και αρκετές φορές δεν λύνεται ειναι δηλαδή πρόβλημα απο την εταιρία , σε αυτην την περίπτωση πήγαινε το πισω για αλλαγή , πριν ομως δοκίμασε μερικά πράγματα να κανεις format απο την διαχείρηση δίσκων αν μπορεις , δοκιμασε και αυτο http://en.kioskea.net/faq/4214-remove-write-protection-from-a-usb-key-via-the-registry , επισης δοκίμασε το και σε ενα αλλο pc

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Το usb δοκιμάστηκε σε 3 υπολογιστές και σε όλους έβγαζε το ίδιο μήνυμα!

Δοκίμασα και τα του link που μου είπες αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι.Παρέμεινε το ίδιο μήνυμα.

Θα πάω αύριο στο κατάστημα που το αγόρασα για αλλαγή!

Θα το δεχτούν άραγε να το αλλάξουν ή θα αρχίσουν να λένε διάφορα;

Το ότι αγοράστηκε Παρασκευή δηλαδή πριν 2 μέρες είναι υπέρ μου ώστε να το αλλάξουν;;

Δημοσ.

Πες τους να το δοκιμάσουν μπροστά σου και αν καταφέρουν και γράψουν κατι και μετα το σβήσουν θα το πάρεις πισω αλλιως θα απαιτήσεις αλλαγή για κατι που δεν δουλεύει

Δημοσ.

Πες τους να το δοκιμάσουν μπροστά σου και αν καταφέρουν και γράψουν κατι και μετα το σβήσουν θα το πάρεις πισω αλλιως θα απαιτήσεις αλλαγή για κατι που δεν δουλεύει

ok!!

Μπορώ να απαιτήσω επιστροφή χρημάτων αν δεν δεχτούν να μου το αλλάξουν;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και για την βοήθεια Spank!!

Θα πάω αύριο στο κατάστημα και ο θεός βοηθός!

Θα σας ενημερώσω..

Δημοσ.

Πήγα σήμερα στο κατάστημα και μετά από 3 ελέγχους (ναι!!! από τρεις) τον πωλητή,τον τεχνικό και τον υπεύθυνο του καταστήματος αποφάσισαν να μου το αλλάξουν!!

Το παλιό θα το στείλουν στην αντιπροσωπεία...Και ο τεχνικός μου είπε αν πάθει κάτι και το καινούργιο θα δούμε τι θα κάνουμε...

Δημοσ.

Το ίδιο σου έδωσαν το δοκίμασες ειναι κομπλέ αυτο  ?

Ίδια μάρκα άλλο usb.Το δοκίμασε ο τεχνικός το καινούργιο μπροστά μου και του έκανε και διαμόρφωση.Μέχρι στιγμής δουλεύει κανονικά!!

Δημοσ.

--Μου πάνε που μου πάνε όλα στραβά αν χάλασε και αυτό...-

ψυχραιμια φιλαρακι !! και χαμογελο :-)

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...