Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Εδω και καιρο αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το pc της υπογραφης μου. Σε τυχαιες χρονικες στιγμες το pc παγωνει για 2-3 δευτερολεπτα και κανει επανεκκινηση. Το προβλημα εμφανιστηκε πριν 3-4 βδομαδες αλλα στην αρχη το εκανε ελαχιστες φορες. Συνηθως οταν ειμαι στον firefox και εχω ανοιχτες διαφορες σελιδες τοτε εμφανιζεται αυτο το προβλημα. Μεχρι στιγμης εχω τεσταρει τις ραμ και εχω περασει ξανα τα windows 7.

Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

Το pc είναι αυτό της υπογραφής σου? Ποιό τροφοδοτικό έχει? Τσέκαρε τις θερμοκρασίες με το hw monitor, τον σκληρό με το hard disk sentinel και τις μνήμες με το memtest (θα κάνεις boot με αυτό, συνεπώς δεν θα μπορείς να χρησιμοποιείς το pc και θα το κάνεις για περίπου 4 ώρες).

Δημοσ.

Ναι και το τροφοδοτικο ειναι το Corsair CX500 V2.

Απο θερμοκρασιες ειμαι ενταξει 33min-47max στον CPU και 39min-60max στην GPU.

Ο σκληρος ειναι 100% health.

Της μνημες τις εχω ηδη τσεκαρει με το memtest και ειχαν κανει 4pass 0error.

Θα ελεγα πως φταιει η καρτα γραφικων για αυτο το προβλημα αλλα το κανει μονο οταν ειμαι στον firefox οποτε μου φαινετε περιεργο να ειναι δικια της ευθυνη.

Δημοσ.

Ναι και το τροφοδοτικο ειναι το Corsair CX500 V2.

Απο θερμοκρασιες ειμαι ενταξει 33min-47max στον CPU και 39min-60max στην GPU.

Ο σκληρος ειναι 100% health.

Της μνημες τις εχω ηδη τσεκαρει με το memtest και ειχαν κανει 4pass 0error.

Θα ελεγα πως φταιει η καρτα γραφικων για αυτο το προβλημα αλλα το κανει μονο οταν ειμαι στον firefox οποτε μου φαινετε περιεργο να ειναι δικια της ευθυνη.

οπότε δεν είναι το πρόβλημα στο hardware αλλά σε τι? Χμ

Για κάνε ένα κόπο και βγάλε την κάρτα γραφικών και κάτσε με την onboard για να δούμε αν θα κάνει τα ίδια.

Δημοσ.

οπότε δεν είναι το πρόβλημα στο hardware αλλά σε τι? Χμ

Θα εριχνα το προβλημα στα windows αλλα και μετα το φορματ το ιδιο προβλημα υπαρχει.

Διαβασα σε ενα ξενο forum οπου καποιος με παρομοιο προβλημα ελεγε οτι αλλαξε την ταση απο τις ram σε 1.45v απο 1.5v και το προβλημα του λυθηκε. Ισχυει κατι τετοιο;

Δημοσ.

Θα εριχνα το προβλημα στα windows αλλα και μετα το φορματ το ιδιο προβλημα υπαρχει.

Διαβασα σε ενα ξενο forum οπου καποιος με παρομοιο προβλημα ελεγε οτι αλλαξε την ταση απο τις ram σε 1.45v απο 1.5v και το προβλημα του λυθηκε. Ισχυει κατι τετοιο;

δεν γνωρίζω.
Δημοσ.

αυτο μπορει να μην ειναι απο θερμοκρασιες αλλα καποιο προγραμα η αλαξε και της ραμ σου θεσεις και τα καλοδια τον δυσκον γενικα βιος updade  και καρτας γραφικον η τεσταρετα

Δημοσ.

αυτο μπορει να μην ειναι απο θερμοκρασιες αλλα καποιο προγραμα η αλαξε και της ραμ σου θεσεις και τα καλοδια τον δυσκον γενικα βιος updade  και καρτας γραφικον η τεσταρετα

Θα αρχισω με αλλαγη καρτας γραφικων και μετα θα κανω τα υπολοιπα και θα ενημερωσω.

Δημοσ.

ποια καρτουλα εχεις?

Εχω την GTX 460 SE και τωρα εβαλα την gts250 για να ελεγξω αν φταιει η gpu.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...