Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 Σκεφτομαι σοβαρά την αγορά μιας κονσόλας.. μετά από πολλάααααα χρόνια(Ps2),
Και δεύτερον την αναβάθμισή του τωρινού μου συστήματος...

Έχω ένα σύστημα πολύ κομπλέ .. και Όντας φαν του Battlefield όμως.. έχω προβλήματα..
Θα παραθέσω ένα DxDiag Και όποιος γνώστης μπορεί ας με βοηθήσει να πάρω μια απόφαση..

Με λίγα λόγια, Παιζω Bf3 se 1920 και στα high trww frame-lag, και στις μεγάλες μάχες αρκετά κολλήματα..
Και τώρα που βγαίνει το 4.. δεν ξέρω κάν αν θα μπορώ να παίζω με ευκολία... για αυτό οδέυω σε μία μικροαναβάθμιση..

Και μετά λέω.. αξίζει ?? Η να πάρω ενα Ps4/Xbox καλύτερα??

HALP!!

Επίσης αν κάνω Crossfire με μια ίδια καρτα γραφικών Η μια διαφορετικής εταιρίας παρόμοια θα είναι αισθητή η αλλαγή?

DxDiag.txt

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχεις έναν phenom II X3 από όσο διαβάζω και μια 6800 που μπορεί να είναι είτε 6850 είτε 6870 (μικρή σημασία πλέον) 

για να γίνεις πιο μάχιμος στα πιο απαιτητικά παιχνίδια  θα πρέπει να πρέπει να πέσει χρήμα το οποίο θα είναι ενδεχομένως περισσότερο από αυτό μιας κονσόλας, ειδικά αν θες μητρική και τροφοδοτικό

προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξεις επεξεργαστή , δεν ξέρω μέχρι τι cpu μπορείς να βάλεις στη  GA-MA770T-UD3P σου

αν θα γινόταν να μείνεις σε amd με ίδια μητρική και να μπει κάποιος 8core σαν τον 8320 θα ήταν σχετικά οικονομική λύση 

ας περιμένουμε να σου πουν οι περισσότερο γνώστες των amd τι μπορείς να κάνεις σχετικά με αυτό και αν συμφέρει να κρατήσεις τη μητρική σου 

όσο για τη κάρτα, το να κάνεις crossfire δε στο συστήνω για κανένα λόγο κυρίως γιατί θα εχείς πάλι 1GB μνήμη για γραφικά που στις μέρες μας είναι πολύ λίγο 

θα σου πρότεινα να κοιτάξεις από gtx 760 και πάνω για να κάνεις "δουλειά" και αν έχεις υπομονή να περιμένεις και τις νέες amd που έρχονται σχετικά σύντομα, να δούμε τι έχουν να που κι αυτές

προτασή μου είναι να επενδύσεις στη μνήμη της κάρτας γραφικών όσο πιο πολύ το σηκώνουν τα οικονομικά σου 

όσο για τα 4GB που έχεις ram καλό θα ήταν να έχεις 8 και κάποιοι θα στο πουν αυτό, αλλά και με τα 4 αν σε ενδιαφέρουν αποκλειστικά τα παιχνίδια δεν έχεις θέμα (δοκιμασμένα από μένα που είμαι ακόμα με 4) 

οπότε με έναν επεξεργαστή και μια κάρτα θα μπορέσεις να κάνεις μια γερή αναβάθμιση , πιο οικονομικά από ότι να πάρεις κονσόλα και διατηρώντας τα πλεονεκτήματα του pc gaming που ειδικά σε shooters δε το συζητώ ότι είναι καλύτερα, όπως επίσης μιλάμε και για μικρότερο κόστος τίτλων

μόνο να μας πεις και τι τροφοδοτικό έχεις για να δούμε αν πιθανώς θέλει κι αυτό αλλαγή 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την εκτενέστερη απάντηση σου.. Λοιπον
Η Καρτα είναι Gigabyte 6870 OC
Και το τροφοδοτικο ειναι ενα 550ρι CX500 . 
Και ναι σίγουρα.. Για αυτό το λόγο δεν θέλω κονσόλα .. Shooters need moyse and Keyboard..

Δημοσ.

απο cpu πουλα τον χ3 και βαλε τετραπυρινο phenom

μνημη καλα ειναι

το pcu καλο ειναι πιστευω οτι μια gtx760 την σηκωνει ανετα

οποτε με λιγοτερα απο 300ευρο θα κανεις την δουλεια σου

Δημοσ.

το τροφοδοτικό σε καλύπτει και για καλύτερη κάρτα και επεξεργαστή

2η κάρτα σαν αυτή που έχεις σου ξαναλέω πως δε σου προτείνω, είναι μάλλον κακή λύση 

απο cpu πουλα τον χ3 και βαλε τετραπυρινο phenom

δε παίζει να μπορεί να βάλει κάτι καλύτερο από επεξεργαστή; 

Δημοσ.

Γιατι αν παρεις κονσολα μετα απο 2 χρονια πχ που θα εχουν πεσει και οι τιμες θα σε πειραξει???Με το Pc μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα,αρα +1 απο μενα για αναβαθμιση.Και το τροφοδοτικο φενεται μια χαρα.

Απο μενα σε cpu  ο fx 6300 το λιγοτερο με ιδανικο τον 8320.

Δημοσ.

το τροφοδοτικό σε καλύπτει και για καλύτερη κάρτα και επεξεργαστή

2η κάρτα σαν αυτή που έχεις σου ξαναλέω πως δε σου προτείνω, είναι μάλλον κακή λύση 

δε παίζει να μπορεί να βάλει κάτι καλύτερο από επεξεργαστή; 

πρεπει να μας πει το rev της μητρικης δεν υποστιρηζουν ολες οι εκδοσεις AM3+ μονο η (rev. 3.1) υποστιρηζει

Δημοσ.
Motherboard
Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd.
Model GA-MA770T-UD3P (Socket M2)
Chipset Vendor AMD
Chipset Model 770
Chipset Revision 00
Southbridge Vendor AMD
Southbridge Model SB700
Southbridge Revision 00

Αυτή είναι η Μobo.

Οσο για κάρτα γραφικών δεν ξέρω ακριβώς τι να προτιμήσω... λέω για αρχή να παρω αλλα 4γιγα ραμ μετα εναν SSD Αν και δεν ξερω αν θα παίζει μεγάλο ρόλο.. και μετά Καρτα/επεξεργαστή/μητρική. απλά επειδή δεν είμαι και πολύ γνώστης.. βοήθεια..

Δημοσ.

Διαφορά μέσα στο game με ssd δεν θα δεις μπορείς να βάλεις 4 ram για τώρα αλλά καλά είναι στο μέλλον να κοιτάξεις να βάλεις άλλα 4.

Από cpu και με έναν 6300 πάλι οκ θα είσαι.

Από gpu πες τι ποσό διαθέτεις να βρούμε μία κατάλληλη.

Όσο για κονσόλα το ps έχει βγει σε τρομερή τιμή και κάτι ακούω ότι μπορείς να παίζεις όλα τα games off line free (δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό) πάντως αν μπορείς να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί θα δεις και στα 2 προσφορές.

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον αφηνετε να παει για ram, οταν εχεις εναν κακο επεξεργαστη, σχεδον μετρια καρτα η ram μας μαρανε για να ανέβει σε επιδοσεις.. Παρολο που εχει και 4gb..τι θα εκανα εγω??

Πουλαω cpu+gpu~=150€, αν υποστηρίζει η μητρικη μου Fx αγοραζω τον 8320,αν οχι παίρνω Phenom 965BE,μετα βρισκω στις αγγελιες καμια 760 ή 7950 στα 200και πιο κατω θα παει συντομα, και αν εχω παρει τον 965 μου φτανουν και για ssd, ο οποιος δινει αλλη Πνοη στο συστημα μου. Βεβαια δεν λες και ποσα εισαι διαθετημενος να δωσεις.. Οι υπολογισμοι βγηκαν 150 απο πωληση cpu+gpu, if 8320 τοτε ρεστα 10€,μετα minimum 200 για νεα gpu 190φυγαν απο την τσεπη σου + ssd 88€=~280€ Με τουμπανο επεξεργαστη, τουμπανο για την τιμη της η καρτα και no more loading στο συστημα σου. Αυτα απο μενα.

Απο οτι εψαξα η μητρικη σου δεν υποστηριζει τους 8320/6300 αλλα αντε να σηκωνε 8120/6200 που δεν αξιζουν. Αρα παιρνεις 965 στα 84€+88€ ο ssd=172-150 που πουλησες cpu+gpu =22+200για νεα gpu =222€ ο πιο vfm τροπος για να παιξεις κομπλε το bf4 (ολα ultra αλλα χωρις MsAA)

Δημοσ.

Εκτενεστερη απάντηση σου αγορινα Προσπεκτορ8 ευχαριστω,  αφού ξερω πλεον τι χρειαζεται πανω κατω ξερω που θα κινηθω. Βρεθηκε ομως και αλλη λυση, στο να δωσω το κουτι ολοκληρο 400 ευρω σε ενα παλικάρι που το θέλει. πιστεύετε είναι καλα τα λεφτά για το σύστημα αυτό ?

Και αν ναι, ποιο θα ήταν ένα καλό κουτι να φτιάξω κοντά στα 700 ευρω πλεον ?

Δημοσ.

Δεν μπορεις να κρατησεις το τροφοδοτικο?? :/ κριμα ειναι να παρεις καινουργιο ενω εχεις ηδη ενα πολυ καλο.. Τα 400 παντως ειναι καλα πιστευω, περιμενε γνωμες και αλλων.. Παω να φτιαξω μια συνθεση μεχρι - +700€ και επιστρεφω. Οποτε οι υπολοιποι αρχιστε τις προτασεις στο οριο του budget που ορισε ο φιλος :P

Λοιπον επειδη ειμαι απο κινητο θα στα γραψω ονομαστικα και μετα βαλτα να τα βρεις στο skroutz :

Zalman z5 Plus 50€

Amd 8320 140€

Asus M5A97 R2.0 82€

Kingston HyperX 8gb 1600mhz cl9 63€

Xfx 550w 60€

Hdd baracuda 1tb 62€

Gigabyte 760 2gb 250€/μεταχειρι 7950 ~220€

Samsung Dvd +- Rw 17€

Συνολο ~720€, με ssd, που θα στο προτεινα τυφλα να βαλεις στο συστημα σου, θα παει γυρω στα 800. Τα πιο πολλα parts ειναι απο visionstudio οποτε εκει θα σου προτεινα να κανεις την παραγγελια, ειναι εμπιστο καταστημα. Οτι αποριες εχεις, τωρα που γυρναει :P

*Περιμενε και αλλες προτασεις απο τους συμφοριτες εδω, για να εχει μια ολοκληρωμένη εικονα στο μυαλο σου.

**Βαλε και ψυχτρα στο cpu γιατι η στοκ κανουν πολυ φασαρια. Αν θες σου προτεινω μια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...