dim_b Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δε μας λες όμως ποιό είναι το site; Αλλά ρε συ, έκανε αγορά 1500 ευρώ από το interet και μάλιστα από site που αγόραζε γιά πρώτη φορά; Και έγινε αποστολή με απλό ταχυδρομείο; Συγνώμη που θα το πω έτσι, αλλά ο φίλος σου πήγαινε γυρεύοντας. Κάποιες άλλες απορίες που έχω. Όταν λες ότι η τιμή ήταν "1500 ευρώ χωρίς ΦΠΑ αλλά κανονίστηκε η τιμή του και τα έξοδα (τελωνεία κλπ)" τι εννοείς; ΦΠΑ πληρώνεται μόνο αν το κατάστημα και ο παραλήπτης βρίσκονται σε χώρα της ΕΕ και σε αυτή την περίπτωση το δέμα δεν περνάει από τελωνείο, όση κι αν είναι η δηλωμένη αξία του. Σε αντίθετη περίπτωση, το δέμα περνάει από τελωνείο και, βάση της δηλωμένης αξίας του, επιβάλλεται ΦΠΑ και δασμοί που διαφέρουν κατά περίπτωση. Αν η αξία του είναι 1500 ευρώ, γιατί λες ότι τελικά τα χρήματα είναι 2000-2500; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbreLosOjos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Έχω ακούσει ότι συμβαίνει. Εμένα μου είχε τύχει πριν κάποια χρόνια να χαθεί ένα δέμα με αρκετά DVD (αξίας άνω των 50.000 δρχ). Αν θυμάμαι καλά, η αποστολή πρέπει να είχε γίνει με απλό ταχυδρομείο. Κι εγώ έχω ακούσει οτι ο Elvis ζει. (jk) Αποκλείεται να έφτανε κάποιο δέμα Ελλάδα και να ήταν καταγγεγραμμένη η άφιξή του και να πήγαινε στο Τελωνείο, να κοιτούσαν τα χαρτιά του εκεί και να το κρατούσαν για την πάρτη τους. Είναι αδύνατο, μόνο αν συνεργαζόταν η courier με το τελωνείο σε απίστευτα βρώμικο βαθμό... Ας μη λέμε ότι θέλουμε λοιπόν. :wink: Αφού η αποστολή ήταν με απλό ταχυδρομείο, αυτά συμβαίνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damn3 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 ta epipleon xrimata einai ta exoda gia tin nosokomiaki perithalpsi meta apo to aggefaliko pou epathe to paidi pou ta pareggeile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Έχω ακούσει ότι συμβαίνει. Εμένα μου είχε τύχει πριν κάποια χρόνια να χαθεί ένα δέμα με αρκετά DVD (αξίας άνω των 50.000 δρχ). Αν θυμάμαι καλά' date=' η αποστολή πρέπει να είχε γίνει με απλό ταχυδρομείο.[/quote']Κι εγώ έχω ακούσει οτι ο Elvis ζει. (jk) Αποκλείεται να έφτανε κάποιο δέμα Ελλάδα και να ήταν καταγγεγραμμένη η άφιξή του και να πήγαινε στο Τελωνείο, να κοιτούσαν τα χαρτιά του εκεί και να το κρατούσαν για την πάρτη τους. Είναι αδύνατο, μόνο αν συνεργαζόταν η courier με το τελωνείο σε απίστευτα βρώμικο βαθμό... Ας μη λέμε ότι θέλουμε λοιπόν. :wink: Αφού η αποστολή ήταν με απλό ταχυδρομείο, αυτά συμβαίνουν... Δε λέμε ότι θέλουμε. Η πραγματικότητα είναι ότι τα δέματα που διακινούνται με το ταχυδρομείο δεν έχουν tracking numbers αν δεν είναι συστημένα ή ασφαλισμένα και σε περίπτωση που χαθούν είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστούν. Εννοείται ότι αν το δέμα έχει σταλεί με courier είναι απίθανο να χαθεί. btw, πράγματι ο Elvis ζει. Μαζί τα πίναμε χθές, ήταν και ο Morrison μαζί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
luke Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 apo paypal exei akousei kaneis tipote kako?? aksizei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 btw, πράγματι ο Elvis ζει. Μαζί τα πίναμε χθές, ήταν και ο Morrison μαζί... Ναι αλλά δε λέτε ότι κόψατε λάσπη μόλις έσκασα μύτη με την οικογένεια Lee (Bruce και Brandon) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbreLosOjos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Έχω ακούσει ότι συμβαίνει. Εμένα μου είχε τύχει πριν κάποια χρόνια να χαθεί ένα δέμα με αρκετά DVD (αξίας άνω των 50.000 δρχ). Αν θυμάμαι καλά' date=' η αποστολή πρέπει να είχε γίνει με απλό ταχυδρομείο.[/quote']Κι εγώ έχω ακούσει οτι ο Elvis ζει. (jk) Αποκλείεται να έφτανε κάποιο δέμα Ελλάδα και να ήταν καταγγεγραμμένη η άφιξή του και να πήγαινε στο Τελωνείο, να κοιτούσαν τα χαρτιά του εκεί και να το κρατούσαν για την πάρτη τους. Είναι αδύνατο, μόνο αν συνεργαζόταν η courier με το τελωνείο σε απίστευτα βρώμικο βαθμό... Ας μη λέμε ότι θέλουμε λοιπόν. :wink: Αφού η αποστολή ήταν με απλό ταχυδρομείο, αυτά συμβαίνουν... Δε λέμε ότι θέλουμε. Αναφερόμουν στο οτι είπες πως είναι πιθανό να το κράτησε Τελωνειακός, κάτι που αποκλείεται... Στην περίπτωση του ταχυδρομείου, μέσω του ταχυδρομείου δεν θα πρέπει το δέμα να παραδωθεί στο Τελωνείο; Και πάλι δεν καταγράφεται η άφιξή του στη χώρα μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 με ποιο τροπο εδωσε τα λεφτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karelia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 http://www.mall24-7.com . Ακόμα δεν έχει έρθει κάτι και τα λεφτά αφαιρέθηκαν από την κάρτα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.