Karelia Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Παράγγειλε ένας γνωστός μου κάποιο GPS από ένα Site.. Άυριο κλείνει ένα μήνα,χωρίς να έχει πάρει τίποτα και χωρίς να απαντάνε στα E-mails του. Τι μπορεί να γίνεται;Δεν θα έρθει,δηλαδή πάνε τα λεφτά;Ή πάντα αργούνε έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Exartatai apo to site vasika...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dyolf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Εφόσον δεν απαντάνε στα e-mails του, τα πράγματα είναι άσχημα... Συνήθως όταν πέρνω πράγματα απο το αγγλικό Amazon εγώ, σε μια βδομάδα μου έρχονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 mporei nomizw pantws na arnh8ei thn sygekrimenh xrewsh sthn pistwtiki tou... dld na pei kai kala oti den to agorase aytos to antikeimeno... alla "enas hacker"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karelia Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Δηλαδή ένας μήνας είναι πολύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 εγω ειχα παραγγηλει απο ενα site ενα DVD..δεν απαντουσαν στα mail μου αλλα ηρθε σε 9 μερες απο Αμερικη. Απο ebay παραγγειλα κατι ακουστικα..περασε ενας μηνας..εχω πληρωσει κι ακομη τπτ..απαντουσε με μεγαλη καθυστερηση στα mail μου..ζητησα tracking number κι ακομη δεν απαντησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karelia Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Finn, ο φίλος μου είχε ένα Track Number αλλά στο Site το έβαζε και έλεγε ότι δεν υπάρχει αυτή η παραγγελία. Σε 4 E-mail που έχουν σταλεί,έχουν απαντήσει στα 2 και ακριβώς την ίδια απάντηση,λες και την έχουν γραμμένη και την βάζουν παντού. Σε περίπτωση που δεν έρθει τίποτα τι μπορούμε να κάνουμε για να επιστραφούν τα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 gia na exei perasei enas minas kai na min apantoun sigoura kati trexei kalitera na steilei email oti akironei tin paragelia kai na tou epistrafoun ta lefta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karelia Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Θα περιμένουμε λίγο και θα δούμε τι θα γίνει. Ευχαριστώ πολύ παιδία .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karelia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Τελικά,διαβάσε τις οδηγίες του Site,και λέει ότι αν μέσα σε ένα μήνα δεν πάρει τίποτα τα λεφτά δεν επιστρέφονται.. Τώρα τι μπορεί να κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbreLosOjos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Να μας πει ποιο είναι το site να προσέχουμε... Με ποια μεταφορική θα ερχόταν το GPS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Ποιό είναι το site; Πως του το έστειλαν (απλό ταχυδρομείο, ασφαλισμένο, courier); Αν είναι με απλό ταχυδρομείο και έχει χαθεί, μάλλον δε μπορεί να κάνει τίποτε. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο, επειδή φαντάζομαι ότι το GPS πρέπει να είναι αρκετά ακριβό, να έχει "κολλήσει" το πακέτο στο τελωνείο, οπότε θα χρειαστεί ο φίλος σου να πληρώσει και αρκετά χρήματα γιά εκτελωνισμό. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να το χρειαζόταν κάποιος τελωνιακός, οπότε ο φίλος σου δε θα το παραλάβει ποτέ (δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbreLosOjos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να το χρειαζόταν κάποιος τελωνιακός, οπότε ο φίλος σου δε θα το παραλάβει ποτέ (δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά...). Για πες... σου έχει τύχει΄καμια τέτοια περίπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Έχω ακούσει ότι συμβαίνει. Εμένα μου είχε τύχει πριν κάποια χρόνια να χαθεί ένα δέμα με αρκετά DVD (αξίας άνω των 50.000 δρχ). Την παραγγελία την είχα κάνει από το Amazon.com ή το Reel.com (δεν υπάρχει πλέον ). Στο site έλεγε ότι το δέμα θεωρείται χαμένο αν δεν το έχω παραλάβει μετά από 6 εβδομάδες και αφού τους έστειλα ένα και μόνο email, μου το ξανάστειλαν χωρίς καμία αντίρρηση. Δεν ξέρω τι απέγινε το δέμα αλλά ούτε και με νοιάζει. Τα τελευταία 5 χρόνια, έχω κάνει εκατοντάδες αγορές μέσω internet, κυρίως από Αμερική και Καναδά, και ήταν η μοναδική φορά που χάθηκε κάτι. Αν θυμάμαι καλά, η αποστολή πρέπει να είχε γίνει με απλό ταχυδρομείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karelia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Είχε γίνει η αποστολή με απλό ταχυδρομείο. Το GPS έκανε γύρω στα 1500 ευρώ χωρίς ΦΠΑ,αλλά κανονίστηκε η τιμή του και τα έξοδα,δηλαδή τελωνεία κτλπ. Τώρα τι μπορούμε να κάνουμε;Τα λεφτά είναι γύρω στα 2000-2500 ευρώ,δεν είναι και λίγα. Κάθε βοήθεια και άποψη δεκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.