GIANNIS400 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 πως απενεργοποιώ τα aero? το κανω για να γινει ποιο γρήγορο το συστημα μου
Atallos1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δεξι κλικ καπου στο desktop-->Personalize-->Κανε scroll και διαλεξε απο τα Basic Τhemes το πρωτο που λεει Windows 7 Basic. 1
tolis_01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Όπως σου είπαν, αλλά αν έχεις κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει aero δεν γίνεται πιο γρήγορο το σύστημά σου, δεν σηκώνει το βάρος ο επεξεργαστής έτσι κι αλλιώς.
GIANNIS400 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Όπως σου είπαν, αλλά αν έχεις κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει aero δεν γίνεται πιο γρήγορο το σύστημά σου, δεν σηκώνει το βάρος ο επεξεργαστής έτσι κι αλλιώς. εβαλα αυτην την καρτα http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Palit-GT-210-1GB-DDR3-NEA21000FHD06.htm που θα δω αν εχει aero, αν εχει aero οπως λες δεν θα ξεκουρασω το pc με την κινηση που μου ειπαν τα παιδια ποιο πανω?
tolis_01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 εβαλα αυτην την καρτα http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Palit-GT-210-1GB-DDR3-NEA21000FHD06.htm που θα δω αν εχει aero, αν εχει aero οπως λες δεν θα ξεκουρασω το pc με την κινηση που μου ειπαν τα παιδια ποιο πανω? Όλες οι σύγχρονες κάρτες γραφικών υποστηρίζουν το aero, προφανώς και η δική σου. Δεν ξεκουράζεις το pc, αν έχεις aero ενεργό σηκώνει το γραφικό περιβάλλον η κάρτα γραφικών σου, αν το έχεις κλειστό το σηκώνει ο επεξεργαστής σου. Άρα είναι περισσότερο θέμα γούστου το πιο θέμα θα επιλέξεις, aero ή κάποιο κλασσικό.
GIANNIS400 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Όλες οι σύγχρονες κάρτες γραφικών υποστηρίζουν το aero, προφανώς και η δική σου. Δεν ξεκουράζεις το pc, αν έχεις aero ενεργό σηκώνει το γραφικό περιβάλλον η κάρτα γραφικών σου, αν το έχεις κλειστό το σηκώνει ο επεξεργαστής σου. Άρα είναι περισσότερο θέμα γούστου το πιο θέμα θα επιλέξεις, aero ή κάποιο κλασσικό. στην προκειμενη περιπτωση καλυτερα να το εχω κλειστο για να σηκωνει το βάρος ο επεξεργαστης (Ε8400), γιατι η καρτα δεν ειναι και super κοματι, σωστος?
tolis_01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δεν έχει διαφορά Μπορείς βέβαια να το δοκιμάσεις, να δεις αν πρακτικά είναι πιο αποκρίσιμο του PC σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα