Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Πρέπει να πέσεις σε πολύ κομπλεξικούς για να σε τραβήξουν στο τμήμα για εξακρίβωση Αφού είχες δίπλωμα δεν κατάλαβα το πρόβλημά τους, το ίδιο πράγμα είναι ακριβώς, σε μλκες έπεσε...
Cossutius. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Πρέπει να πέσεις σε πολύ κομπλεξικούς για να σε τραβήξουν στο τμήμα για εξακρίβωση Αφού είχες δίπλωμα δεν κατάλαβα το πρόβλημά τους, το ίδιο πράγμα είναι Κατά την άποψή τους, η ταυτότητα είναι μοναδική και το δίπλωμα δεν μπορεί να πάρει τη θέση της για ταυτοποίηση. Απλά τους μίλησα ωραία, δεν ύψωσα το τόνο της φωνής μου, ούτε αγανάκτησα οταν μου ειπαν οτι θα με πάνε για εξακρίβωση και τους έθεσα μονάχα το θέμα της ταλαιπωρίας που θα υποστώ (κανα 3ωρο ειναι η εξακριβωση απ όσο θυμάμαι), έχοντας νεογέννητο στο σπίτι, ενω μπορουν κάλλιστα να δουν ποιός ειμαι με ένα απλό τηλέφωνο.
NickTG Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Κατά την άποψή τους, η ταυτότητα είναι μοναδική και το δίπλωμα δεν μπορεί να πάρει τη θέση της για ταυτοποίηση. Απλά τους μίλησα ωραία, δεν ύψωσα το τόνο της φωνής μου, ούτε αγανάκτησα οταν μου ειπαν οτι θα με πάνε για εξακρίβωση και τους έθεσα μονάχα το θέμα της ταλαιπωρίας που θα υποστώ (κανα 3ωρο ειναι η εξακριβωση απ όσο θυμάμαι), έχοντας νεογέννητο στο σπίτι, ενω μπορουν κάλλιστα να δουν ποιός ειμαι με ένα απλό τηλέφωνο. Βέβαια από τη στιγμή που υπάρχει νόμος που λέει πως κάθε δημόσιο έγγραφο που αποδεικνύει ποιος είσαι αρκεί η άποψη δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα