PhlegethoN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εγω μεχρι τωρα τα ειχα ολα παντα μαζι μου (ταυτοτητα, διπλωμα, ακαδημαικη ταυτοτητα, καρτες, εισιτηρια) σε μια θηκη απο φωτογραφειο. Ηταν αρκετα προχειρη λυση ομως και σκιστηκε με το καιρο. Οποτε ειπα να νοικοκυρευτω και να παρω ενα δερματινο πορτοφολι, μονο και μονο για να διαπιστώσω λιγες ωρες μετα ..οτι δεν χωραει μεσα! Οποτε με βλεπω να την αφηνω σπιτι πλεον, μιας και δεν μου παει η καρδια να τη τσακαλωσω (τοσα χρονια την εχω κρατησει σε αριστη κατασταση παρα το κουβαλημα πανω μου).. Αν παντως ισχυει αυτο με τις νεες ταυτοτητες σε μεγεθος καρτας, χαλαρα παω αυριο κιολας να την αντικαταστησω παρα τη μανουρα που μπορει να θελει..
chaosmaster Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ρε γατάκια είναι πολύ απλό το θέμα. Πάτε βγάζετε ένα επικυρωμένο αντίγραφο της ταυτότητας και το διπλώνετε το χαρτάκι και το βάζετε πορτοφόλι. Πάντα πρέπει να έχεις ένα έγγραφο μαζί σου γιατί ποτέ δε ξέρεις αλλά επίσης αν χάσεις τη ταυτότητα την κανονική είναι θέμα. Ένα επικυρωμένο αντίγραφο και όλα οκ
PhlegethoN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ρε αρχιγάτε αμα χασεις το επικυρωμενο αντιγραφο τι παιζει ομως?
chaosmaster Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τίποτα. Θα πάει κάποιος με μια επικυρωμένη ταυτότητα χωρίς εξουσιοδότηση να κάνει τι; άσε αν κάνει κάτι θα χρειαστεί και τη δική του ταυτότητα. Που και αυτό να περάσει (που δε γίνεται) αν έχεις δηλώσει κλοπή (έστω και επικυρωμένου αντίγραφου) οποία κίνηση γίνεται από εκείνη τη στιγμή και μετά ακυρώνεται και είσαι καλυμμένος. Απλά γλιτώνεις την οποία ταλαιπωρία με τη ταυτότητα. Κατάλαβες γιατί είσαι γατάκι;
PhlegethoN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 ε "νιάου" τοτε.. ΥΓ: National identity cards in the European Economic Area Παντα πρωτοποροι στο Ελλαδισταν!
chaosmaster Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 ε "νιάου" τοτε..Αχαχαχα. Είσαι θεός. Σ'αγαπώ. :-P
noob Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Aυτό το φόρουμ είναι γεμάτο αγάπη,φροντίδα και προδέρμ. 3
vk13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Kαλά το σωστό είναι να έχεις ταυτότητα μαζί σου πάντα. ΕΙδικά για κάποιον που κινείται στο κέντρο της Αθήνας. Εγώ εξαιρετικά σπάνια να την πάρω μαζί μου δυστυχώς λόγω αμέλειας. Ελπίζω να μην μου χρειαστεί ποτέ σε έλεγχο. Όταν κινούμαι με αυτοκίνητο όμως πάντα την έχω μαζί μου, όπως και το δίπλωμα.
johnbond Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εγώ την εχω παντα μαζί μου. Δεν εχω καμια όρεξη να παρακαλαω το στρουμφ να με αφήσει. Ο κίνδυνος απώλειας βέβαια με τρομάζει. Κανονικα έπρεπε να ειναι σαν την πιστωτικη που την ακυρωνεις και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο!
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εγω μεχρι τωρα τα ειχα ολα παντα μαζι μου (ταυτοτητα, διπλωμα, ακαδημαικη ταυτοτητα, καρτες, εισιτηρια) σε μια θηκη απο φωτογραφειο. Ηταν αρκετα προχειρη λυση ομως και σκιστηκε με το καιρο. Οποτε ειπα να νοικοκυρευτω και να παρω ενα δερματινο πορτοφολι, μονο και μονο για να διαπιστώσω λιγες ωρες μετα ..οτι δεν χωραει μεσα! . Πηγαινε να το αλλαξεις. Υπαρχουν πορτοφολια που χωρανε την ταυτοτητα. Ακομα και την παλια.
doutsos13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 εγώ την έχω μαζί μου πάντα γιατί κατά καιρούς με πιάνουν κάτι περίεργα, μπαίνω στα μπαρ και παραγγέλνω σουμάδα οπότε κρίμα είναι να μην την έχω μαζί μου και να μην πιω. εβίβα
Cossutius. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Mιά και το λέμε, σημερα ειχα μια δυσάρεστη έκπληξη αφού άνδρες της Δίας με σταμάτησαν για έλεγχο, ενώ οδηγούσα μοτοσυκλέτα. Δε τους ενδιέφεραν άδειες, ασφάλειες και τέτοια, αλλά μόνο ταυτότητα. Έτυχε να ειναι απ τις φορές που άλλαξα μπουφάν και δε την είχα. Με κάθε ειλικρίνεια, μου βγήκε η πίστη για να τους πείσω να μη με πάνε στο τμήμα. Το θετικό ήταν πως είχα δίπλωμα μαζί μου (μόνιμα στο πορτοφόλι) και αυτό επικαλέστηκα. Εν πάση περιπτώσει, αυτο που φάνηκε να εννοηθεί, ήταν οτι χαριστικά δε με πήγαν διότι "φαίνομαι καλός άνθρωπος". Η ουσία ειναι οτι την ταυτότητα πάντα μαζί μας. Η μλκ μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή και να έχουμε τρεχάματα χωρις κανένα λόγο.
Pa0ki Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Πρέπει να πέσεις σε πολύ κομπλεξικούς για να σε τραβήξουν στο τμήμα για εξακρίβωση Αφού είχες δίπλωμα δεν κατάλαβα το πρόβλημά τους, το ίδιο πράγμα είναι
redhotstef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ο μονος λογος που θα χρειαστω να κουβαλαω την ταυτοτητα πανω μου ειναι για να παρω κανενα τζαμπα νουμερακι απο αυτα που μοιραζουν στα μετρο. Kαι μενα με ειχε σταματησει μια φορα η εξουσια, αλλα δεν ειχα ταυτοτητα ουτε διπλωμα, παρα μονο την καρτα μετακινησης οασα. Δεν ετρεξε τιποτα, μιλουσαν με τα κεντρικα στον ασυρματο επιβεβαιωσαν τα στοιχεια μου μεσω του υπολογιστη (του κεντρου) και με αφησαν. Αλλα εκεινη την μερα καταλαβα οτι η αστυνομια ειναι τελικα.. εξουσια!.. Δεν τολμας να κανεις πλακα μαζι τους για οτιδηποτε, αμα εχει κεφια ο ψηλος.. σε κανει οτι θελει. Περνει και το αγριεμενο υφος.. ειρωνια φουλ.. απο εκεινη την μερα σιχαθηκα τους αστυνομικους, αλλα δεν θα ελεγα οχι να βρω μια δουλεια παρομοια. Σιγουρα πραγματα.. Επισης σωστο τρικ αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω. Επικυρωμενο αντιγραφο, και χωραει σε καθε τσεπακι, και ουτε εχεις φοβο χασιματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα