Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Την έχω στο πορτοφόλι όπως είχα και διάφορα άλλα prepaid,δίπλωμα αυτοκινήτου,κάρτα ανεργίας.

Βεβαια μια μέρα έχασα το πορτοφόλι και μαζί όλα αυτά και κόντεψα να τρελαθώ ευτυχώς βρέθηκε στο αμάξι φίλου που μου είχε πέσει από την τσέπη από τότε έβγαλα όλα τα υπόλοιπα αλλά η ταυτότητα παρέμεινε.

Μακάρι κάποια στιγμή να την κάνουν πιο μικρή σαν τις τραπεζικές κάρτες.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όσο για έναν φίλο που είπε ότι αν σε πάνε για εξακρίβωση, θα σε κρατάνε μέσα στα κρατητήρια, νομίζω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αυτο με το κρατητηριο ισχυει , εχω κατσει μεσα στο κρατητηριο κανα δυο ωρες μεχρι να ερθει ο αδερφος μου στο τμημα να δειξει την ταυτοτητα μου.

Και αν δε μπορουσε ο αδερφος μου, θα εμενα μεσα μεχρι να παει καποιος να δειξει ταυτοτητα και να με βγαλει.

Πεζους ειναι σχεδον απιθανο να σταματησουν για εξακριβωση, συνηθως οι Διας σταματανε για εξακριβωση τα οχηματα. Και με μενα ετσι ειχε γινει με σταματησαν με τη μηχανη και δεν ειχα πανω μου ουτε διπλωμα ουτε ταυτοτητα.

Δημοσ.

Όσοι δουλεύουν, συνήθως κουβαλάνε. Γιατί άμα πετύχεις το λαχείο, μετά άντε να δώσεις εξηγήσεις στο αφεντικό που σε έψαχνε όλη μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Πεζους ειναι σχεδον απιθανο να σταματησουν για εξακριβωση, συνηθως οι Διας σταματανε για εξακριβωση τα οχηματα. Και με μενα ετσι ειχε γινει με σταματησαν με τη μηχανη και δεν ειχα πανω μου ουτε διπλωμα ουτε ταυτοτητα.

Έχοντας περάσει τα φοιτητικά μου χρόνια συχνάζοντας στα Εξάρχεια, επιτόπου εξακρίβωση γινόταν τουλάχιστον 1 φορά/εβδομάδα. Μία φορά μάλιστα με είχαν μαζέψει ενώ είχα ταυτότητα πάνω μου. Οπότε ακόμα και πεζοί είναι καλό να έχετε πάνω σας αν κινείστε στο κέντρο της Αθήνας.

• Like 1
Δημοσ.

Διαφορετικες ηλικιες, διαφορετικες αναγκες.

Η ταυτοτητα (εκτος της νοκιμης πλευρας που λεει οτι πρεπει να την εχεις παντα πανω σου), σε πολλες εργασιες ειναι αναγκαια σχεδον καθημερινα. Για εναν μαθητη-φοιτητη, ειναι σχεδον αχρηστη, αλλα για καποιον που λογω εργασιας ειναι καθε μερα μεσα σε υπηρεσιες τραπεζες κλπ, ειναι αναγκαια.

Οποτε το "δεν τη χωραει το πορτοφολι", ειναι μεν δικαιολογια, αλλα ειναι δικαιολογια εκ του ασφαλους, μιας και αυτος που θα την πει, στην πραγματικοτητα δεν τη χρειαζεται παρα μονο για εξακριβωση, που μπορει να μη συμβει ποτε στη ζωη του.

• Like 1
Δημοσ.

δεν κουβαλουσα ποτε μου. αλλα το καλοκαιρι που μου εγινε ντου απο τα ΤΑΕ για εξακριβωση στοιχειων στο κεντρο της πολης, ε εμαθα να την κουβαλαω 

Δημοσ.

Ταυτότητα,διαβατήριο πάντα μαζί....ποτέ δεν ξέρεις που θα μπλέξεις!!

Δημοσ.

Σχεδον ποτε τωρα..

Παλια που σπουδαζα παντα..

Τωρα εχω συνεχεια στο πορτοφολι μου το διπλωμα οδηγησης...

Θυμαμαι μια φορα μας σταματησανε για ελεγχο ..

Κανουν τον οδηγο αλκοτεστ κλπ, ερχεται σε μενα ενας με πολιτικα και μου ζητησε  ταυτοτητα, του  λεω δεν εχω.Ουτε τραβηγματα στο τμημα τιποτα... 

Δημοσ.

Κανουν τον οδηγο αλκοτεστ κλπ, ερχεται σε μενα ενας με πολιτικα και μου ζητησε  ταυτοτητα, του  λεω δεν εχω.Ουτε τραβηγματα στο τμημα τιποτα... 

σε κομπογιαννίτη θα έπεσες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...