Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 και μετά ο ίδιος αν του κλέψουν το βιβλιάριο και δεν ζητήσουν από τον κλέφτη ταυτότητα θα βρίζει το σύμπαν...
silverado Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Για αυτο την κουβαλαω παντα μαζι μου μαζι με ολα τα εγγραφα μου ...ο,τι και να τυχει ειμαι καλυμενος Και ζομπι να σκασουν τουλαχιστον θα ειμαι στο τρεξιμο με τα προσωπικα μου εγγραφα ανα χειρας Αμα σκασουν ζομπι στον δρομο το τελευταιο πραγμα που θα με απασχολει ειναι η ταυτοτητα μου.
mphxths Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Αμα σκασουν ζομπι στον δρομο το τελευταιο πραγμα που θα με απασχολει ειναι η ταυτοτητα μου. σκεψου να σωσεις τον κοσμο απο τα ζομπι και να μην μπορεις να αποδειξεις ποιος εισαι ...ξερεις για τα μεταλεια και την δοξα 1
Sorath Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Έχω πάντα μαζί μου το πορτοφόλι μου, που έχει μέσα ταυτότητα, τις άδειες/ασφάλειες/τέλη κυκλοφορίας των μηχανών μου και τα χρήματά μου μαζί με τις κάρτες μου. Καλοκαίρι, φοράω πάντα μπανάνα οπότε το πορτοφόλι μπαίνει εκεί, και χειμώνα το βάζω στο μπουφάν, οπότε ποτέ δεν με ενοχλεί.
Swimmer21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εγω παντως δεν κουβαλαω ταυτοτητα.. δεν χωραει στο πορτοφολι μου.. πιστευω ειναι υπερβολικα μεγαλη η ταυτοτητα, εν ετει 2013.. Το διπλωμα οδηγησης για ποιο λογο δν αντικαθιστα την ταυτοτητα? Αφου για να βγαλεις διπλωμα, ΘΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. Αρα οντως ειμαι ο ταδε που λεει στο διπλωμα οδηγησης.. Ναι οκ, θα εχω και καλα πλαστο διπλωμα, αλλα με την ιδια λογικη θα εχω και πλαστη ταυτοτητα (ασε που ταυτοτητες ειναι πιο ευκολο να βρεις πλαστες) Δεν γινεται να εχουμε ολοι εναν τεραστιο κωδικο, ή μια καρτα (σε μεγεθος πιστωτικης) η οποια θα λεει τα παντα για εμας, και θα την χρησιμοποιουμε σε ολες τις υπηρεσιες? Για ποιο λογο δεν γινεται? Για ποιο λογο ολη αυτη η χαρτουρα και η γραφειοκρατια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δεν γινεται να εχουμε ολοι εναν τεραστιο κωδικο, ή μια καρτα (σε μεγεθος πιστωτικης) η οποια θα λεει τα παντα για εμας, και θα την χρησιμοποιουμε σε ολες τις υπηρεσιες? Για ποιο λογο δεν γινεται? Για ποιο λογο ολη αυτη η χαρτουρα και η γραφειοκρατια? βλέπε post #54 1
andreapaog328 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 πάντα μαζι στο πορτοφόλι, μαζί με δίπλωμα...
Chrisxxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Τελικα το τσαντάκι του sport billy υπάρχει στα αλήθεια... Αν όχι να προτιμάτε τα ορειβατικά σακίδια γιατι κατανέμουν το βάρος καλύτερα στην πλάτη αν και με τόσα πράγματα που κουβαλάτε θα πρέπει να πάρετε 50+ λιτρα για να χωρέσουν.
angmar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 [...] Είμαι πχ 31 ετών και δεν έγινε ποτέ. Επίσης δε κουβαλάω σχεδόν ποτέ δίπλωμα. Οκ με έχουν γράψει μέχρι τώρα 2-3 φορές στα 20+ χρόνια που το έχω. [...] Πως έβγαλες δίπλωμα ενώ ήσουν λιγότερο από 11 ετών; 1
mphxths Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Τελικα το τσαντάκι του sport billy υπάρχει στα αλήθεια... Αν όχι να προτιμάτε τα ορειβατικά σακίδια γιατι κατανέμουν το βάρος καλύτερα στην πλάτη αν και με τόσα πράγματα που κουβαλάτε θα πρέπει να πάρετε 50+ λιτρα για να χωρέσουν. ταυτοτητα , διπλωμα , αδεια αυτοκινητου , πορτοφολι και κινητο χωρανε ανετα σε μια κανονικη μπανανα-τσαντακι... δεν χρειαζονται υπερβολες.
Silverage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Πως έβγαλες δίπλωμα ενώ ήσουν λιγότερο από 11 ετών; Εδώ υπάρχουν παιδιά που έχουν τελειώσει το πανεπιστήμιο 8 χρονών.Εκεί κόλλησες εσυ;
nick#18 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Οπως και οι περισσοτεροι, ετσι και εγω δεν την κουβαλαω γιατι δεν χωραει μεσα στο πορτοφολι και φοβαμε μην τη χασω χυμα... αν ηταν σε μικρη καρτουλα οπως το διπλωμα (οι αστυνομικοι εχουν τις υπηρεσιακες που ειναι ετσι) θα την ειχα οπως και οι περισσοτεροι παλι... Αν παω καπου και μπορει να υπαρξει πιθανοτητα για ελεγχο (π.χ. αργα το βραδυ κεντρο) εχω το διπλωμα στο πορτοφολι που το εχω σχεδον παντα μαζι (μια φορα δεν το ειχα και πηγα περιπτερο 2 στενα πιο κατω στον κοντινοτερο κεντρικο για ενα παγωτο και με σταματισαν πεζο... τη γλιτωσα οταν τους ειπα να εκει μενω, παμε να τη δειτε ενω ηθελαν να με πανε μεσα) αν και διαβασα πιο πισω απο αλλους πως μπορει να μην ειναι και τοσο αποτελεσματικο και παει αναλογος την ορεξη οποιου σε σταματησει αλλα, αν σκεφτεις οτι μπορεις να κανεις γνησιο υπογραφης με το διπλωμα γιατι οχι και εξακριβωση?
balander10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Συνήθως ναι αν και δεν έτυχε να μου ζητηθεί ποτέ από αστυνομία κλπ Χωρις να ειμαι σιγουρος , οι καινουργιες ταυτοτητες πιανουν για ευρωπαικους προορισμους... Γραψε ακυρο μαλλον λες για την φωτοτυπια.... Για χώρες ευρωπαϊκής ένωσης ναι δεν χρειάζεσαι κάτι πέραν ταυτότητας
thanasis00 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Πάντα τη κουβαλάω μαζί μου, και το πάσο για τη σχολή και σε ένα χαρτι έχω σημειώσει ΑΦΜ,ΑΜΚΑ και διάφορους τέτοιους κωδικούς που μπορεί να χρειαστούν. Αν και λίγο offtopic, με έχουν σταματήσει αρκετές φορές τα τελευταία 3-4 χρόνια για έλεγχο εξακρίβωση... Πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσουν αυτά τα ταμπού του τύπου "έχει μακρύ μαλλί, μούσια και φοράει μαύρα, πρέπει να τον ελέγξουμε". Μια φορά μου είχαν ζητήσει να ανοίξω και το τάπερ φαγητού που κουβαλάω στη δουλειά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα