mphxths Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 δεν ειναι ανακαλυψη των τελευταιων χρονων τα τσαντακια! απλα δεν τους βολευει ολους να κουβαλανε !! και βολευει αυτο που βλεπω σε πολλους σε καφετεριες...?καθονται στο τραπεζι και ακουμπουν.. κλειδια...κινητο..πορτοφολι...τσιγαρα...αναπτηρα...καπνο+φιλτρακια ....και γινεται το τραπεζι σαν παγκος μικροπωλητη εχεις ενα τσαντακι και τα χεις ολα μεσα... δεν μιλαμε για οταν πεταγεσαι περιπτερο αλλα οταν εισαι εξω ή εκτος πολης... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 καποιους ισως! εγω πανω μου εχω κλειδια ,κινητο,πορτοφολι! οποτε ολα στις τσεπες και τελος! το μελυτερο προβλημα ειναι το καλοκαιρι,γιατι χειμωνα με τις τσεπες στα μπουφαν κατι παει και ερχεται !
sonyxp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό με την φωτοτυπία, καλό! Αν την χάσεις όμως? τι μπορεί να κάνει ο άλλος? έχει την ίδια ισχύει με την κανονική ταυτότητα?
tsifotis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Νομίζω ότι η φωτοτυπία ταυτότητας θα ξυπνήσει τον Μπέκα σε κάθε πρήχτη μπάτσο - και οι πιθανότητες να σε τρέχει αυξάνονται. Αλλά για να το λες... Προσωπικά δεν κουβαλάω πορτοφόλι οπότε η ταυτότητα είναι σαν καινούργια, αφημένη στο συρτάρι. Έχω τον αριθμό της περασμένο στο κινητό και αν είχα 1 ευρώ για κάθε φορά που αυτό μου φάνηκε χρήσιμο... θα είχα ένα ευρώ Κοιτα απο το να μην εχεις καθολου διπλωμα καλυτερα να εχεις εστω αυτο και να πεις με "ειλικρινεια", οτι γνωριζεις οτι επρεπε να εχεις το οριτζιναλ αλλα εχεις χασει τα χαρτια ξανα και ξανα και που εποχες για εξοδα κλπ κλπ με ολα αυτα τα παραβολα. Το παιχνιδι το χανεις αν πας να πουλησεις υφακι σε φαση "κοιτα εδω ολοκληρη επικυρωση απο ΚΕΠ, ξεστραβωσου κλπ κλπ" Οσο για ταυτοτητα, μονο στο αεροδρομιο για πτηση φανταζομαι δεν πιανεται. Οπουδηποτε αλλου την αντικαθιστα τελεια. Το διπλωμα οδηγησης ειπαμε, δεν ειναι εγγυημενο αλλα απ το τιποτα...
mphxths Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Χωρις να ειμαι σιγουρος , οι καινουργιες ταυτοτητες πιανουν για ευρωπαικους προορισμους... Γραψε ακυρο μαλλον λες για την φωτοτυπια....
panospc Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εγώ την έχω πάντα στο πορτοφόλι αλλά έχει ξεφλουδίσει το πλαστικό περίβλημα. Άμα την πάω στο αστυνομικό τμήμα γίνεται να μου αλλάξουν μόνο το πλαστικό ή πρέπει να βγάλω καινούρια;
mphxths Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εγώ την έχω πάντα στο πορτοφόλι αλλά έχει ξεφλουδίσει το πλαστικό περίβλημα. Άμα την πάω στο αστυνομικό τμήμα γίνεται να μου αλλάξουν μόνο το πλαστικό ή πρέπει να βγάλω καινούρια; ξεφλουδισε οτι εχει ξεφλουδισει και τραβα σε ενα βιβλιοπωλειο να της τραβηξουν μια πλαστικοποιηση
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Την εχω παντα μαζι στη θηκη του κινητου. Προφανως διοτι βαριεμαι να γινει καμια στραβη και να με τρεχουν για εξακριβωση (δεν εχει τυχει ποτε βεβαια), αλλα ειναι και πρακτικο απο την αποψη πως δεν χρειαζεται ποτε να θυμηθω πως πρεπει να παρω μαζι μου την ταυτοτητα για τον Χ λογο αφου ειναι παντα εκει by default. Οκ ισως οχι τοσο πρακτικος λογος per se, αλλα με βολευει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ποτέ διότι δεν είναι πρακτική...Αν ήταν στο μέγεθος πιστωτικής ίσως. Αυτό ακριβώς η Ελλάδα πάντα πρωτοπόρος στα χειρότερα, πάλι καλά που δεν κουβαλάμε κανα Α4 έγγραφο. Εδώ στην Κύπρο μου έχουν δώσει μια ταυτότητα μετανάστη που είναι μέγεθος πιστωτικής και γαμάει. ήταν να αλλάξει πέρσυ νομίζω σε τέτοια μορφή, αλλά δεν υπήρχαν κονδύλια κλασικά... http://www.tovima.gr/society/article/?aid=462255
silverado Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Σε καμια 15αρια φορες που με σταματησαν για εξακριβωση στοιχειων μονο μια φορα ειχα μαζι μου ταυτοτητα . Τις υπολοιπες φορες τους εδωσα το πασο του λεωφορειου και με αυτο εγινε η εξακριβωση. Μου ειπαν ευγενικα οτι πρεπει να κουβαλαω ταυτοτητα αλλα τιποτα παραπερα.
mylo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 - Ταυτοτητα δεν κουβαλαω γιατι θελει μεγαλο πορτοφολι (ενώ χαρτονομισματα, πιστωτικες οχι). - Θεωρω πιο απιθανη την μανουρα για εξακριβωση απο την μανουρα για επανεκδοση νεας λογω απωλειας - Πιστευω πως η καλυτερη λυση που εφαρμοζω χρονια ειναι η εξης: Φωτοτυπια των δυο οψεων της ταυτοτητας και του διπλωματος οδηγησης σε μια ΚΟΛΛΑ Α4 επικυρωμενη απο τα ΚΕΠ και διπλωμενη οκτω φορες να εχει το μεγεθος πιστωτικης και αρχικα πατικωμενο κατω απο εγκυκλοπαιδιες για μια μερα. Και παντα μεσα στο πορτοφολι. Δεν φανταζεστε ποσες φορες (ολες) με εχει γλυτωσει αυτο το πραγματακι. Ναι ακομα κι αν τυπικα το διπλωμα οδηγησης δεν εχει ισχυ ως φωτοτυπια. Χαθηκε το χαρτι; ειχα βγαλει 3 στο ΚΕΠ για να εχω καβατζα. Μια φορα το εδωσα σε μια υπηρεσια που χρειαστηκε φωτοτυπια ταυτοτητας. Ποιος να πει οτι δεν κανει επειδη ηταν διπλωμενο πολλες φορες και ειχε επιπλεον και την οψη του διπλωματος; νομιζω πως η επικυρωση των εγγραφων δεν εχει ισχυει εφ ορου ζωης. επίσης απορρώ που ορισμένοι προτιμουν να τρέχουν για εξακρίβωση απο τη πιθανότητα να χάσεις την ταυτότητα! λες και το να βγάλεις νέα ταυτότητα ειναι καμια διαδιακασία που θα παρει μήνες όπως πριν κανα 10 χρονια.
Silverage Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δεν κουβαλάω μαζί μου ταυτότητα.Είναι τεράστια και δεν βολεύει καθόλου.Για την ακρίβεια ούτε πορτοφόλι κουβαλάω.Όταν πάω καμιά βόλτα βάζω ένα 10αρικο στη μια τσέπη μαζί με τα κλειδιά, το κινητό στην άλλη και τέρμα.Αν την χρειαστώ ποτέ την βγάζω απο το συρτάρι και μετά όταν επιστρέψω τη βάζω στη θέση της. 1
mphxths Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Χρειαστηκε ο πατερας μου την ταυτοτητα μου στο ξαφνικο ενω ημασταν εκτος πολης..και κλασικα δεν ειχε!! και η λογικη λυση του υπαλληλου ηταν να δειξω εγω την δικη μου για να αποδειχτει οτι ο κυριος μαζι μου ηταν ο πατερας μου !( duuuh!) Παλι καλα που ημασταν γνωστο ονομα στην περιοχη και περασε στο ντουκου
mphxths Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Πριν κατι μερες αλλος σκαει στην τραπεζα και οταν του ζητηθηκε η ταυτοτητα για την συναλλαγη (πλεον σχεδον ολες οι τραπεζικες συναλλαγες απαιτουν ταυτοτητα)...σοκαριστηκε!!! λες και του ζητηθηκε να γραψει την αυτοβιογραφια του... Για αυτο την κουβαλαω παντα μαζι μου μαζι με ολα τα εγγραφα μου ...ο,τι και να τυχει ειμαι καλυμενος Και ζομπι να σκασουν τουλαχιστον θα ειμαι στο τρεξιμο με τα προσωπικα μου εγγραφα ανα χειρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα