sonyxp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Την ταυτότητα την έχετε μαζί σας συνεχώς? Αν ναι, γιατί (εκτός από το αυτονόητο, άμα μας σταματήσουν) Αν όχι, γιατί (το όχι με ενδιαφέρει κυρίως) Εννοείτε ότι όταν ταξιδεύουμε την έχουμε μαζί, δεν μιλάω για τότε, μιλάω για όταν είμαστε σε κάποια πόλη συνεχώς, είτε στην πόλη που ζούμε, είτε στην πόλη που φοιτούμε, είτε αν έχουμε μετακομίσει σε κάποια πόλη λόγω δουλειάς. Προσωπικά δεν κρατάω ταυτότητα πάνω μου, οι λόγοι είναι οι παρακάτω: Νοιώθω άβολα Μπορεί να τσαλακωθεί, θα πρέπει να έχω κάποιο πορτοφόλι και αυτό με κάνει να νοιώθω άβολα. Ασφάλεια, αν την χάσεις ή στην κλέψουν;; (Μπορεί να μην έχεις βαθιές τσέπες και να πέσει) Πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να πας στο τμήμα για εξακρίβωση, παρά να τραβήξεις τα από πάνω που έγραψα. Και άνετα νιώθεις, και δεν φοβάσαι και τίποτα. Αν την χάσεις, είναι μεγάλη διαδικασία, άρα καλύτερα για εξακρίβωση, αυτό πιστεύω, εσείς? 2
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Σιγά μην κάθομαι να κουβαλάω ταυτότητα για να πάω να πάρω μια τυρόπιτα ή μια τσίχλα 1
stratigos24 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Πάντα! Αποστολή από το Atrix MB860 με τη χρήση Insomnia App
agent_smith Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Την ταυτότητα την έχετε μαζί σας συνεχώς? Αν ναι, γιατί (εκτός από το αυτονόητο, άμα μας σταματήσουν) Αν όχι, γιατί (το όχι με ενδιαφέρει κυρίως) Εννοείτε ότι όταν ταξιδεύουμε την έχουμε μαζί, δεν μιλάω για τότε, μιλάω για όταν είμαστε σε κάποια πόλη συνεχώς, είτε στην πόλη που ζούμε, είτε στην πόλη που φοιτούμε, είτε αν έχουμε μετακομίσει σε κάποια πόλη λόγω δουλειάς. Προσωπικά δεν κρατάω ταυτότητα πάνω μου, οι λόγοι είναι οι παρακάτω: Νοιώθω άβολα Μπορεί να τσαλακωθεί, θα πρέπει να έχω κάποιο πορτοφόλι και αυτό με κάνει να νοιώθω άβολα. Ασφάλεια, αν την χάσεις ή στην κλέψουν;; (Μπορεί να μην έχεις βαθιές τσέπες και να πέσει) Πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να πας στο τμήμα για εξακρίβωση, παρά να τραβήξεις τα από πάνω που έγραψα. Και άνετα νιώθεις, και δεν φοβάσαι και τίποτα. Αν την χάσεις, είναι μεγάλη διαδικασία, άρα καλύτερα για εξακρίβωση, αυτό πιστεύω, εσείς? Ναι είναι ιδιαιτέρα βολικό να σε πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση και να περιμένεις στο κρατητήριο από το να κουβαλάς μαζί σου ένα κομμάτι χαρτί. 17
kanesaxo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ποτέ διότι δεν είναι πρακτική...Αν ήταν στο μέγεθος πιστωτικής ίσως. Να τη κάνω τι την ταυτότητα πάντα μαζί μου; στη χούντα είμαστε; Αν τώρα πια σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και μας τραβάνε για καμμια εξακρίβωση, σιτ χαπενς. Και στατιστικά είναι ελάχιστες οι φορές που θα γίνει αυτό. Είμαι πχ 31 ετών και δεν έγινε ποτέ. Επίσης δε κουβαλάω σχεδόν ποτέ δίπλωμα. Οκ με έχουν γράψει μέχρι τώρα 2-3 φορές στα 20+ χρόνια που το έχω. Ο λόγος είναι πως αλλάζω συχνά οχήματα και πραγματικά το ξεχνάω. (βέβαια μόλις πάρω το καινούργιο-κάρτα, ίσως να το κουβαλώ). Βέβαια, αν ζούσα στην Αθήνα και βολόδερνα στα Εξάρχεια, μάλλον θα είχα αμφότερα τα "εγγραφα" αυτά μαζί μου... 2
*nenya* Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Βέβαια, αν ζούσα στην Αθήνα και βολόδερνα στα Εξάρχεια, μάλλον θα είχα αμφότερα τα "εγγραφα" αυτά μαζί μου... Χαχ μη το λες. Κι εγώ που τριγυρνώ κυρίως Εξάρχεια κ κέντρο γενικά δν κουβαλώ ταυτότητα κ δν με έχουν σταματήσει ποτέ για εξακρίβωση. Δν ξέρω, μπορεί να ελέγχουν κυρίως άντρες κι εμείς τα κορίτσα να την γλιτώνουμε. Τόσα χρόνια ακούμε ότι η ταυτότητα θα γίνει σε μορφή πιστωτικής. Θα γίνει τελικά κ πότε άραγε;;
skar1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ποτε γιατι αν την χασω,η μανουρα που εχω να τραβηξω με την χαρτουρα δεν παλευεται. Και να μην την χασω τσαλακωνεται και γενικα ειναι αρκετα αβολη. Αν γινει οπως την πιστωτικη τοτε ναι μεσα στο πορτοφολι να την κουβαλαω.
haris_216 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) όπως πάντα, θα είμαστε συνεπείς (ναι είναι υποχρέωσή του καθενός μας να την εχει μαζί του) όταν θα γίνει κάτι άλλο από αυτό που ισχύει και θα μας βολεύει καλύτερα. νομίζω ότι όλα (ή τουλάχιστον τα περισσότερα) πορτοφόλια που μπορούν να πάρουν 2-3 πιστωτικές, χωράνε και την ταυτότητα. εκτός πια αν κανείς δεν κουβαλάει καν πορτοφόλι. οπότε άκυρο και το επιχείρημα ότι "όταν η ταυτότητα και το δίπλωμα θα είναι σαν πιστωτική θα τα έχω μαζί μου". δηλαδή τί, θα έχεις δυο κάρτες χύμα στην τσέπη σου; θα είναι βολικό; ή μήπωςαυτές δεν σπάνε; εκτός πια αν και τότε δεν θα τις κουβαλάμε μέχρι το "κωλοκράτος" να τις κάνει πιο ανθεκτικές!!! Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2013 από haris_216 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μαζί πάντα ή έστω τις περισσοτερες φορές (πχ όταν δεν πετάγεσαι με τη σωβρακοφανέλα στο περίπτερο απέναντι).Μου έχει κλαπεί μια φορά (μαζί με άλλα πράγματα) και ο εφιάλτης που ακολουθεί ευχόμαι να μην τυχει σε κανένα (ή εναλλακτικά ευχομαι να τύχει σε αυτούς που αντιπαθώ πολύ ) Έχει γίνει σκατά βέβαια, όπως και εκείνη που κλάπηκε, και μια-δυο φορές πήγε να δημιουργηθεί πρόβλημα σε αεροδρόμιο (έμεινε σε χαζομάρες του στυλ "κοιτάξτε όμως να την αλλάξετε γιατί ίσως να μην τη δεχτούν από εκεί" και "περιμένετε λίγο παραπάνω")
tolis_01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εγώ την έχω πάντα μέσα στο πορτοφόλι, οπότε είναι απλή η διαδικασία: αν έχω μαζί μου πορτοφόλι έχω και ταυτότητα. Αν πεταχτώ κάπου δίπλα στο σπίτι μπορεί και να μην πάρω πορτοφόλι. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις έχω πορτοφόλι άρα και ταυτότητα. 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 δεν κουβαλαω γιατι ειναι μεγαλη σε μεγεθος και δεν βολευει! (αν την εκαναν σαν το διπλωμα θα την ειχα συνεχεια!) εχω ομως παντα πανω μου το διπλωμα το οποιο εχει την ιδια αξια με το διπλωμα και οτι χρειαστει τοτε δειχνω αυτο!
nemesiskp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Παντα εχω μαζι μου το πορτοφολι(ενταξει εκτος εαν πεταχτω στο ψιλικατζιδικο της γειτονιας που ειναι στα 20 μετρα) το οποιο απο χαρτια εχει ταυτοτητα,prepaid,διπλωμα,το πασο και κατι αλλες καρτες που ειναι σημαντικα(λεφτα δεν εχει ποτε). Οποτε ναι,παντα εχω μαζι μου ταυτοτητα.
Gtr34 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Πότε δεν την έχω μαζι μου φοβάμαι μη την χάσω , δυο φόρες με έχουν μαζέψει στο τμήμα για εξακρίβωση 1
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Βασικά περιμένω την μέρα που θα γίνει η ταυτότητα καρτούλα (το δίπλωμα το εχω ηδη ετσι ) !!!! παίζει να εχω καταστρέψει και 4 ταυτότητες απο το τσαλάκωμα στο παντελόνι και οχι τιποτα αλλο οποτε ειχε χρειαστεί να δείξω ταυτότητα σε αστυνομία την κοιτάζανε καπως παράξενα σαν να ειναι πλαστή (ετσι που εχει γίνει) και μου λενε πως εγινε ετσι .....
sonyxp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Με ένα μικρό δείγμα, μπορούμε να πούμε ότι "Δεν κουβαλάμε ταυτότητα μαζί μας για περίπου τους ίδιους λόγους όλοι".Όσο για έναν φίλο που είπε ότι αν σε πάνε για εξακρίβωση, θα σε κρατάνε μέσα στα κρατητήρια, νομίζω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. (και να ισχύει, 1000 φορές λίγες ώρες μέσα παρά έκδοση νεας ταυτότητας) Για να σε χώσουν μέσα πρέπει να έχεις κάνει και κάτι, ή αν σε μαζέψουν μεσάνυχτα και δεν έχει προσωπικό, άρα θα περιμένεις μέχρι πρωι. Δεν ξέρω... Αλήθεια, είναι να αλλάξει η ταυτότητα και να γίνει σαν πιστωτική;; πότε είπαν κάτι τέτοιο και για πότε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα