lefteris210 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Κατσε ντε μην τα ποσταρεις αποτομα γιατι δεν θα σε πιστευουν!! kyriakosm μιλησε κανεις οτι θελει να παιζει μονο παιχνιδια; φυσικα στην "παιχνιδαρα" που αναφερεσαι και τον pentium 2 να βαλω που υπαρχει στην αποθηκη μια χαρα θα τα παει . Αν αρχιζω και αναρτω και εγω οτι βρισκω στο διαδυκτυο θα γινει amd vs intel που δεν εχει νοημα για ευνοητους λογους. MoviemakerGr δεν ξερω αν το μηνυμα μου σου φανηκε τοσο επιθετικο , μπορει και να ηταν. Ομως οφειλεις να σεβεσαι τον συνομιλητη σου και την νοημοσυνη του, αν εχεις τις γνωσεις προσπαθησε να του δωσεις να καταλαβει γιατι η μια ram ειναι καλυτερη απο την αλλη και ασε τις ποιοτητες στην ακρη. Στο insomnia βρισκομαστε οχι στο in.gr . περι 1866 vs 1600 δεν χρειαζεται να μιλησω, αν ειχα κατι να πω θα το εκανα η διαφορα ειναι μικρη. Για την ψυχτρα προσωπικα δεν αντεχω ουτε τις amd ουτε της intel οποτε αν θελει την υσυχια του βαζει. Δεν καταλαβα τι εννοεις για usb3 και sata 2, ας βαλει μητρικη που να διαθετει και ειναι οκ, αν εννοεις σε βαθος χρονου, τουλαχιστον η amd δεν σου αλλαζει με το ζορι το socket. Αν εχει βγει μεχρι τοτε usb 4 κτλπ δεν μπορει να το γνωριζει κανεις με σιγουρια απλα θα αρκεστει με οτι εχει χωρις να χρειαζεται να αλλαξει mοbo cpu. και ενα videaki εχει τον 3570k δεν βρηκα κατι πιο αντιπροσωπευτικο. Το ποσταρο για να δειξω πως βιντεακια υπαρχουν πολλα, το τι πιστευουμε ομως ειναι αλλο θεμα, προσωπικα αν δεν δω κατι με τα ματια δεν το πιστευω. Πιστεψε με εχω τον 8120 αγορασμενο απο οταν βγηκε και πραγματικα επειδη εχει προβλημα να μου παιξει τα τελευταια παιχνιδια (metro last light, crysis) κτλπ σκεφτομαι να τον αλλαξω για εναν 2500k να μου τρεχει το tetris με διπλα fps μια χαρά τα πάει ο amd για τα λεφτά του βλέπω..... 1
Fulgore1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Οι Intel εννοειται οτι ειναι εξαιρετικοι στα παιχνιδια δεν ειπε κανεις το αντιθετο και ο 4670κ δεν εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη απο τον 8350.(γιαυτο και εγω προτεινω κυριως 8320 γιατι σε παραπανω λεφτα πιο πολυ αξιζει ο 4670κ)βεβαια αν βαλεις μια απλη μητρικη οπως η http://www.skroutz.gr/s/3423579/Asus-Z87-K.html(η οποια βεβαια δεν υποστηριζει sli αν ενδιαφερεσαι και δεν ειναι τοσο καλη για oc οσο η αντιστοιχη στα λεφτα αυτα amd μητρικη. Ενα αλλο παραδειγμα σε μητρικες για τις δυο αυτες εταιριες ειναι η Sabertooth της asus για Amd Και Intel. http://www.skroutz.gr/s/2355442/Asus-SaberTooth-990FX-R2-0.html?keyphrase=amd+sabertooth http://www.skroutz.gr/s/3426567/Asus-Sabertooth-Z87.html αρα οπως βλεπεις η διαφορα και εδω ειναι αρκετα μεγαλη. Οσο για τις 2 συνθεσεις που ανεφερες δες το προηγουμενο μηνυμα μου.
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αν δεν καθετε ο αλλος να διαβασει καν οτι του παραθετεις με γραπτα επιχειρηματα και του μιλας για ολο το συστημα και οχι για απλα για ενα μερος του τι αλλο να γραψω για να μην τραβηξουμε και τα μαλλια μας εδω μεσα. Τωρα βλεπω γιατι την εκανε η KARMEN και εφυγε και εχει και πολυ δικιο κιολας! Δηλαδη και ο 3930 της Ιντελ δεν τραβαει 201w οταν στρεσαρετε δηλαδη 38 w λιγοτερα οσαν 6πυρηνος! χαχα εντάξει σταματώ να ασχολούμαι. ωραίο το βίντεο.ο συγκεκριμένος βγάζει το phenom 955 με 780 ταχύτερο σε αρκετά παιχνίδια από 4670k. amd rules. Λεύτερη μην βλέπεις τι αγοράζει ο κόσμος(εκτός insomnia) απλά δεν γνωρίζει.πάρε amd.και θα γλυτώσεις χρήματα ΑΛΛΑ και θα είσαι κορυφή
Fulgore1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αυτο ειναι και το λαθος που γινεται οχι μονο στο Insomnia αλλα και σε ολα τα παρομοια site,στην Ελλαδα αλλα και στον κοσμο αλλου αυτο εμφανιζεται λιγοτερο αλλου περισσοτερο. Παντα τα πιο πολλα ατομα αναφερουν μονο την μια εταιρια(Intel-amd)χωρις να αναφερουν σε αυτον που ενδιαφερεται και δεν γνωριζει τοσο καλα τα θετικα και αρνητικα που προσφερει αυτη στο αγοραστη. Στην συγκεκριμενη πχ περιπτωση του ts,αν θελει πχ να παρει Intel ή θα δωσει παραπανω λεφτα απο την συνθεση που εχει αναφερει στο πρωτο σχολιο,ή θα βαλει χειροτερη καρτα γραφικων ή δεν θα βαλει καθολου τον πολυ σημαντικο ssd.Αν δεν τον ενδιαφερουν αυτα που ανεφερα τοτε φυσικα παει για intel.Αλλιως κοιταζει σοβαρα για 8320 με 7950 ή 760 στα λεφτα αυτα. 3
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αυτο ειναι και το λαθος που γινεται οχι μονο στο Insomnia αλλα και σε ολα τα παρομοια site,στην Ελλαδα αλλα και στον κοσμο αλλου αυτο εμφανιζεται λιγοτερο αλλου περισσοτερο. Παντα τα πιο πολλα ατομα αναφερουν μονο την μια εταιρια(Intel-amd)χωρις να αναφερουν σε αυτον που ενδιαφερεται και δεν γνωριζει τοσο καλα τα θετικα και αρνητικα που προσφερει αυτη στο αγοραστη. Στην συγκεκριμενη πχ περιπτωση του ts,αν θελει πχ να παρει Intel ή θα δωσει παραπανω λεφτα απο την συνθεση που εχει αναφερει στο πρωτο σχολιο,ή θα βαλει χειροτερη καρτα γραφικων ή δεν θα βαλει καθολου τον πολυ σημαντικο ssd.Αν δεν τον ενδιαφερουν αυτα που ανεφερα τοτε φυσικα παει για intel.Αλλιως κοιταζει σοβαρα για 8320 με 7950 ή 760 στα λεφτα αυτα. συμφωνώ(εν μέρει)μόνο ο intel έχει μειονεκτήματα ο amd είναι τούμπανο! Flugor1 οπού και να γραφτείς ανά τον κόσμο στα φόρουμ εγώ θα σε υποστηρίξω για την αντικειμενική άποψή σου.μαζί θα κάνουμε τον κόσμο εξυπνότερο (μαζί και ο Aten-Ra)
lefteris210 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αυτο ειναι και το λαθος που γινεται οχι μονο στο Insomnia αλλα και σε ολα τα παρομοια site,στην Ελλαδα αλλα και στον κοσμο αλλου αυτο εμφανιζεται λιγοτερο αλλου περισσοτερο. Παντα τα πιο πολλα ατομα αναφερουν μονο την μια εταιρια(Intel-amd)χωρις να αναφερουν σε αυτον που ενδιαφερεται και δεν γνωριζει τοσο καλα τα θετικα και αρνητικα που προσφερει αυτη στο αγοραστη. Στην συγκεκριμενη πχ περιπτωση του ts,αν θελει πχ να παρει Intel ή θα δωσει παραπανω λεφτα απο την συνθεση που εχει αναφερει στο πρωτο σχολιο,ή θα βαλει χειροτερη καρτα γραφικων ή δεν θα βαλει καθολου τον πολυ σημαντικο ssd.Αν δεν τον ενδιαφερουν αυτα που ανεφερα τοτε φυσικα παει για intel.Αλλιως κοιταζει σοβαρα για 8320 με 7950 ή 760 στα λεφτα αυτα. μάλλον θα κλείσω προς 8320 , τώρα για gpu ποια απο της 2 ? 7950-760
Fulgore1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Εγω απλα αναφερω ποσο κοστιζει το καθε συστημα στα ιδια χαρακτηριστικα.Απο εκει και περα η μπαλα παει στον ενδιαφερομενο ts,συγκρινει και επιλεγει αυτα που θελει. Το να καθομαι να παιρνω θεση μονο σαν fanboy οπως μερικα ατομα στα διαφορα forum(σε παρομοια topic συνθεσεων pc/προτασεων),οχι μονο δειχνει τελειως χαζο στους αλλους που τα βλεπουν αυτα αλλα και το σημαντικοτερο,που γιαυτο αλλωστε γινεται και το topic,δεν βοηθαει ουσιαστικα και πραγματικα τον ενδιαφερομενο ts. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2013 από Fulgore1 1
cliobaccarra Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αντώνης Παρ.Για αυτο εγραψα οτι αν δεν δω με τα ματια μου δεν πιστευω τιποτα ο καθενας λεει οτι θελει. Αμφιβαλει κανεις οτι ο amd + 7950 θα εχει περισσοτερα fps σε games απο την αλλη συνθεση λογω καλυτερης gpu; Και φυσικα επειδη ο ανθρωπος δεν τον θελει μονο για games αμφιβαλει κανεις οτι θα εχει και καλυτερη αποδοση στο multitreating αλλα και θα ειναι και πιο futureproof ταυτοχρονα; Αν εβγαινε το κοστος ιδιο θα ηταν αλλο θεμα, απο την στιγμη ομως που το budget του ts ειναι περιορισμενο ειναι καλυτερο να τα συνδιασει ολα καλυτερα. Αν μιλαγαμε για αλλα budget σε καταστασεις που απλα ξεσουμιζουμε και το τελευταιο fps θα προτεινα και εγω intel με οτι αντικτυπο θα ειχε στα οικονομικα μου.
Fulgore1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 μάλλον θα κλείσω προς 8320 , τώρα για gpu ποια απο της 2 ? 7950-760 7950 δωρεαν παιχνιδια,αν θα ασχοληθεις με το oc της καρτας μιας και εκει η καρτα ειναι πραγματικα δυνατη και φτανει σχεδον μεχρι και την ακριβοτερη 7970,εχει 3gb και εχει πεσει η τιμη της http://www.skroutz.gr/s/431787/Gigabyte-Radeon-HD7950-3GB.html 760 καλυτερη σε stock settings , 20ευρο διαφορα απο την αντιστοιχη 7950 του visionstudio http://www.skroutz.gr/s/3540594/Gigabyte-GeForce-GTX760-2GB-WindForce-3X-OC-rev-2-0.html ή http://www.skroutz.gr/s/3711906/EVGA-GeForce-GTX760-2GB-SuperClocked-ACX-Cooler.html αναλογα απο ποιο μαγαζι θα αγορασεις. 1
lefteris210 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 μήπως αν βάλω την 7950 κερδίσω σε συμβατότητα μιας που βάλαμε 8320 ? 2
cliobaccarra Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Οπως είπε και ο fulgore1 αν σκέφτεσαι να ασχοληθείς με o.c στην κάρτα γραφικών πάρε την 7950. Γενικά πολύ φοβούνται το o.c για διάφορους λόγους η λόγω άγνοιας. Πλέον ολα είναι πολύ εύκολα, εγώ στην θέση σου θα επερνα τον 8320 και την 7950 αλλά θα τα έκανα o.c, ότι και να αποφασίσεις και χρειαστείς εδώ θα είμαστε. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 μήπως αν βάλω την 7950 κερδίσω σε συμβατότητα μιας που βάλαμε 8320 ? Αν το έστηνες πέρσι τι θα έβαζες ? μεταχειρισμένο το βρίσκεις το ίδιο μέχρι και - 40%.. 1
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αντώνης Παρ. Για αυτο εγραψα οτι αν δεν δω με τα ματια μου δεν πιστευω τιποτα ο καθενας λεει οτι θελει. Αμφιβαλει κανεις οτι ο amd + 7950 θα εχει περισσοτερα fps σε games απο την αλλη συνθεση λογω καλυτερης gpu; Και φυσικα επειδη ο ανθρωπος δεν τον θελει μονο για games αμφιβαλει κανεις οτι θα εχει και καλυτερη αποδοση στο multitreating αλλα και θα ειναι και πιο futureproof ταυτοχρονα; Αν εβγαινε το κοστος ιδιο θα ηταν αλλο θεμα, απο την στιγμη ομως που το budget του ts ειναι περιορισμενο ειναι καλυτερο να τα συνδιασει ολα καλυτερα. Αν μιλαγαμε για αλλα budget σε καταστασεις που απλα ξεσουμιζουμε και το τελευταιο fps θα προτεινα και εγω intel με οτι αντικτυπο θα ειχε στα οικονομικα μου. πολύ σωστό σε βρίσκω.futureproof ταυτόχρονα.δεν ξέρω και ένας ταπεινός i3 μπορεί να έχει και καλύτερα frames...αλλά δεν είναι futureproof.
kyriakosm Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Καλα κυριακο εσυ αντικειμενικα Intel θα προτεινες ακομα και i3 σε σχεση με 8320.Ειπαμε καλοι οι Intel αλλα οχι και τοσο fanboy ρε παιδι μου. και εγω λεω οτι προτεινεις τους κουβαδες, για να υπαρχει ανταγωνισμος και να αγοραζεις εσυ φτηνα intel!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα